Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 290
  • 735
  •   2
Отговори
# 585
На мен пък в последно време не ми харесва тургора на кожата, не е сбръчкана, не е тънка напротив, но някак на определена светлина и без грим, я усещам без еластичност или плътност. Не мога да опиша точно. Може би ще помогне някой апарат за образуване на колаген, но пък повечето са с нагряване, а аз имам филъри почти на цялото лице. Какво мислите ?

Радиес, PRF, мезотерапия. Има опция за смесване на филър с мезо.

Т.е. Радиес освежава и... подхранва, освен обем и колагено-образуване, стягане? Скоро чух и за комбинация Радиес с бустер. Това обмислям напоследък и живо ме интересува. В кои зони може да се поставя Радиес?

Здравейте,
юли месец поставих Радиес в скулите, има ефект добър, разгръща се напълно след 3-4м. Поставен е с канюла от д-р Чилингирова.
Някой преди време питаше как е ботокса при д-р Лекова.  Отговарям - за момента е добре, гипсира ме хахаха, ще следим колко време ще държи.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 11:26 от КЪДИ

# 586
И аз имам поставян Радиес от Чилингирова, ми нищо не забелязах, като ефект. Така, че съм вече съм с едно наум с промоциите на Дерма акт
Здравейте, някой има ли мнение за Дерма акт и някоя от вас случайно да си е поставяла филъри там? Сега имат пакет 'Лира' с два филъра  по 1мл за 450 лева, тоест по 225 лева за филър, но филърите трябва да бъдат поставени наведнъж, казаха, че може да се раздели с приятелка. Има ли желаещи да си разделим пакета? 2 мл са много за мен.

Да не стане уж два, пък то се оказало един филър.

# 587
Здравейте! От известно време ви следя и сега ще се обърна за съвет. На 45 години съм  (почти 46) и доскоро лицето ми изглеждаше прекрасно. От около година останах без работа, което ми създаде известни терзания. Това се отрази на външния ми вид. Имайки повече свободно време, започнах всекидневна грижа в къщи с маски и по- висок клас козметика, но нищо не помага. Моля да ми препоръчате какво бих могла да направя (филъри, ботокс и пр.), но трябва да се направи наведнъж, защото живея в чужбина. 

# 588
  • София
Аз освен отпускане на контура, нищо дрго не виждам.
Горната част на лицето е в перфектна форма, но долната е натежала, може би имате леко наднормено тегло, и кожата е тръгнала надолу. Това не може да се коригира нито с ботокс, нито с филъри.

# 589
Аз освен отпускане на контура, нищо дрго не виждам.
Горната част на лицето е в перфектна форма, но долната е натежала, може би имате леко наднормено тегло, и кожата е тръгнала надолу. Това не може да се коригира нито с ботокс, нито с филъри.
Да, така е, имам наднормено тегло и упорито се боря с него.

# 590
Здравейте! От известно време ви следя и сега ще се обърна за съвет. На 45 години съм  (почти 46) и доскоро лицето ми изглеждаше прекрасно. От около година останах без работа, което ми създаде известни терзания. Това се отрази на външния ми вид. Имайки повече свободно време, започнах всекидневна грижа в къщи с маски и по- висок клас козметика, но нищо не помага. Моля да ми препоръчате какво бих могла да направя (филъри, ботокс и пр.), но трябва да се направи наведнъж, защото живея в чужбина. 

И аз мисля така, горната половина на лицето Ви е в добра форма. Може би първо малко диета, а след това някакви апаратни процедури за долната половина. Едно от момичетата беше писало за Агнес, прегледайте темата.

# 591
  • София
lora_1, лицето Ви не е толкова зле, мисля, че сте уцелили момента за по-интензивна грижа, не е станало нищо фатално. От снимката и аз оставам с впечатление, че проблемът е леко увисване в долната част, може би е натежала. Мисля, че апаратни процедури ще Ви повлияят добре. Предполагам, че е хубаво да се махнат малко мазнини от долната част и тогава ще се види, дали увисването ще изчезне, дали ще е нужен малко филър или може би конци. Така или иначе ние само гадаем, не сме дерматолози. Защо не си запишете час за консултация с някой лекар, обикновено такива часове са безплатни, той ще определи от какво точно имате нужда и ще Ви начертае план за действие. Пишете, че сте без работа. Не знам какво е финансовото Ви положение, но трябва да имате предвид, че процедурите са скъпички.

# 592
А какво ви е мнението за Juvederm Volite, като филър, дават го да лифтира долната част и за хидратация, като не видях полза от Радиес при мен, не знам този как би ми се отразил.
Lora, и при мен долната част изглежда подобно, както при теб. Но за 46 г.мисля, че кожата изглежда много добре

# 593
Благодаря,  момичета! Много сте мили. Наистина останах без работа и доста го преживях, но хубавият момент е, че съм безработна в чужбина. Така, че мога да си го позволя. Ще следя темата и при следващо идване ще си взема час при професионалист.

# 594
  • при Arctic Monkeys
А какво ви е мнението за Juvederm Volite, като филър, дават го да лифтира долната част и за хидратация, като не видях полза от Радиес при мен, не знам този как би ми се отразил.
Lora, и при мен долната част изглежда подобно, както при теб. Но за 46 г.мисля, че кожата изглежда много добре
Правила съм Волайт, нищо особено за парите си,които не са малко. Лекичка хидратация и озаряване. Реденсити ми се отрази в пъти по-добре.

# 595
  • Пловдив
Преди време правих Volite, не е нещо кой знае какво, цели се главно хидратация и освежаване на кожата. Не мисля, че може да помогне при отпускане с цел лифтинг. Аз го приех по-скоро като бустер. Цената му не е ниска, със сигурност не е най-добрият продукт ако целта е повдигане на лицето, не мисля, че ще помогне.
Изненадана съм, че не сте доволна от Радиес. При мен има страхотен ефект, едно от най-добрите неща които съм правила за лицето си. Да не би да е сложено прекалено малко количество?

# 596
Момичета, моята приятелка, която ме нави за Агнес, сега ми е на гости. Тя прави Агнес преди 3 седмици и има голям ефект! Точно за натежала долна част е и кожата й се е стегнала.

# 597
  • в 1001-та нощ
Сподели как е след 2-3 месеца. При този тип процедури има опъване след процудата, като реакция. Ако след 2-3 месеца - има хубав и видим ефект - би било супер Simple Smile

# 598
  • София
Момичета, искам да отида на консултация някъде. Четох, четох и сега чуденката ми е- д-р Валянова или д-р Ванеска?
И аз имам проблем с долната част, т.е. контура, но и шията не ми е ок, това пък мисля, че е от високата възглавница.
И друго искам да попитам- от кой колаген сте доволни за подобряване състоянието на кожата?

# 599
  • Пловдив
Момичета, искам да отида на консултация някъде. Четох, четох и сега чуденката ми е- д-р Валянова или д-р Ванеска?
И аз имам проблем с долната част, т.е. контура, но и шията не ми е ок, това пък мисля, че е от високата възглавница.
И друго искам да попитам- от кой колаген сте доволни за подобряване състоянието на кожата?
Ползвам услугите на д-р Валянова, доволна съм, но пък нямам впечатления от работата на д-р Ванеска, така че не мога да ги сравня.
Доволна съм от колагена на Неосел, но ако трябва да съм честна, повече ефект върху кожата виждам от прием на ХК на фирмата. НО за да се види ефекта трябва продължителен прием - поне 3 месеца. Аз по други причини приемам ХК през устата вече почти година, ефекта е страхотен. Кожата ми стана сочна и по-плътна.

Общи условия

Активация на акаунт