Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 312
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Понеже се коментираше за корем в последните страници, вижте какво е станало с едно момиче при младия д-р Денков след вазер липото :
Скрит текст:
Това е от някаква фейсбук група за пластични операции. “ Дали тези белези са от организма ми??? Това са последствията след моята Vaser Lipo. Днес за 3 ти път ме оперират да възстановят повредената коремна стена. Поздрави от болницата ”
После се включили още няколко пострадали жени.

# 181
Малко извън темата-отводнявам се,когато не консумирам глутен и животинска храна,вредни мазнини....моля,разяснете ми тези скин бустери може ли и индивидуално да се прилагат?С ботокс съчетават ли се?

# 182
  • Sofia
Здравейте момичета, до сега не съм писала тук, а само ви чета, но ето че имам нужда от съвет и мнение. Станах мама преди 15дни на двама юнака, и както си се мажеш с лосиони през цялата бременност за 24 часа малко преди раждането хубавичко ми се нацепи корема. Стриите са розови, но може ли мнение дали някой е ходил на лазер за премахване?! Отворена съм за всички предложения и мнения 😁 Вярно, че децата са най-хубавото нещо, но изобщо не мога да преживея вида си и не мисля да се примирявам..

# 183
  • в 1001-та нощ
Стриите са в резултат на скъсани колагенови влакна, и след това  се образува съед. тъкан, като белег на рана. Представи си, че имаш рана от нож и стане белег - после оправя ли се? Не.

Но особено, докато са пресни - може да се въздейства с лазер - тъй като лазерите разрушават собствения колаген, стимулиррат кожата да произведе нов, а повърхностно също кожата "изгарая", за да се образува нов епидермис. Трябва да се въздейства както повърхностно, така и в дълбочина.

Обичайно се правят няколко процедури и са болезнени. Резултатите не са да стане "като преди", но може да има повлияване, и всяко подобрение има смисъл. Ако ти се занимаа, ако ти се влагат пари и време.

Бъди подготвена, че няма вълшебна пръчица, и не очаквай wow ефект.

Колкото по-рано започнеш, толкова  по-добре. Консултирай се с дерматолог - не ходи по салончета.

# 184
Здравейте, момичета!
В събота ми предстои мезотерапия на околоочна зона в Хил Клиник при д-р Кожухарова. Не можах да се ориентирам Sunekos 200 подходящ ли е за тази процедура. И може ли да се направи мезотерапия в тази зона със скинбустер. Не знам какво да избера... Имам много силно изразена мимика около очите и искам да освежа кожата в зоната. Какво бихте ме посъвевали за мезотерапията? Ботокс към момента няма да слагам.

# 185
  • Sofia
Стриите са в резултат на скъсани колагенови влакна, и след това  се образува съед. тъкан, като белег на рана. Представи си, че имаш рана от нож и стане белег - после оправя ли се? Не.

Но особено, докато са пресни - може да се въздейства с лазер - тъй като лазерите разрушават собствения колаген, стимулиррат кожата да произведе нов, а повърхностно също кожата "изгарая", за да се образува нов епидермис. Трябва да се въздейства както повърхностно, така и в дълбочина.

Обичайно се правят няколко процедури и са болезнени. Резултатите не са да стане "като преди", но може да има повлияване, и всяко подобрение има смисъл. Ако ти се занимаа, ако ти се влагат пари и време.

Бъди подготвена, че няма вълшебна пръчица, и не очаквай wow ефект.

Колкото по-рано започнеш, толкова  по-добре. Консултирай се с дерматолог - не ходи по салончета.
Да, то е ясно, че няма да е както преди, но поне да не е толкова стряскащо. Иначе съм се насочила към Катя Паскова, защото и друг път съм ползвала нейните услуги, но исках да знам, дали ще има смисъл изобщо.. Благодаря ти Алена 😚

# 186
Здравейте момичета, до сега не съм писала тук, а само ви чета, но ето че имам нужда от съвет и мнение. Станах мама преди 15дни на двама юнака, и както си се мажеш с лосиони през цялата бременност за 24 часа малко преди раждането хубавичко ми се нацепи корема. Стриите са розови, но може ли мнение дали някой е ходил на лазер за премахване?! Отворена съм за всички предложения и мнения 😁 Вярно, че децата са най-хубавото нещо, но изобщо не мога да преживея вида си и не мисля да се примирявам..

Аз съм правила лазер в Хил Клиник при Валянова, докато кърмех и започнах почти веднага след раждането. Това преди девет години. При мен стриите бяха на дупе и бридж, не на корем. В зависимост колко са дълбоки се повлияват различно. При мен, тези на бриджа бяха леки и се излекуваха напълно, тези на дупето се повлияха на 80 процента. Лошото е, че там където останаха дори 20 про кожата остана по-отпусната и никога не възвърна предишния си вид. Мисля, че дори резултата с годините поотслабна и сега малко повече се белеят, но в никой случай не както бяха. Помня, че тогава правих три процедури по 700 лв. Сега сигурно цените и лазерите са по-различни. Дано са ти плитки стриите и се спасиш, но действай бързо.

# 187
Понеже се коментираше за корем в последните страници, вижте какво е станало с едно момиче при младия д-р Денков след вазер липото :
Скрит текст:
Това е от някаква фейсбук група за пластични операции. “ Дали тези белези са от организма ми??? Това са последствията след моята Vaser Lipo. Днес за 3 ти път ме оперират да възстановят повредената коремна стена. Поздрави от болницата ”

Не знам защо никой не коментира, както и пак един пост за Денков по-назад не беше коментиран.
Както казах-я позната беше с херния и какво ли още не след Денков. Мислех си, че е единичен случай, но явно този е сериен "убиец"...

# 188
Аз все пак отново да попитам относно мезотерапията, която ми препоръчва Ванеска. Казва се Kybella, но намирам много малко информация. Някой правил ли е такова нещо? Притеснява ме, че каза, че 1 месец ще съм подута 🤔

# 189
Скрит текст:

Не знам защо никой не коментира, както и пак един пост за Денков по-назад не беше коментиран.
Както казах-я позната беше с херния и какво ли още не след Денков. Мислех си, че е единичен случай, но явно този е сериен "убиец"...

Добре де, след такива фрапантни случаи, не може ли пострадалите хора да подадат някъде сигнал и на такива "убийци" да им се отнемат правата и да не могат да осакатяват повече хора... просто ми е интересно...

# 190
На мен ми е интересно и какво е казал този "невероятен" доктор в отговор на случилото се..
Аз бих се обърнала направо към Прокуратурата за извършено престъпление - телесна повреда.
И отделно от това ще заведа гражданско дело за обезщетение за причинени вреди.

# 191
Само му погледнете профила в инстаграм
Аз не бих се доверила на подобен типаж
*медик*

# 192
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета!
В събота ми предстои мезотерапия на околоочна зона в Хил Клиник при д-р Кожухарова. Не можах да се ориентирам Sunekos 200 подходящ ли е за тази процедура. И може ли да се направи мезотерапия в тази зона със скинбустер. Не знам какво да избера... Имам много силно изразена мимика около очите и искам да освежа кожата в зоната. Какво бихте ме посъвевали за мезотерапията? Ботокс към момента няма да слагам.

По-добре да избере лекаря. Той/тя вижда кожата, състоянието, нуждите й, и си познава продуктите. За мен един продукт може да е по-подходящ, за друг човек друг.

# 193
Предполагам, че се водят дела, но колко ще са със справедливи решения предвид семейството му.
Ето това става като натискаш детето си да прави нещо чисто за пари, а не защото му е призвание. Чичо му си е голямо име, майка му също, но той ...

# 194
  • Варна
Аз направих една процедура с лазер PicoSure миналата седмица и засега не виждам промяна в пигментацията и петната по лицето ми.
След лазера си сложих и скинбустер/мезотерапия Aquashine (имаше такъв пакет в Дермаакт, където ходя). Е това вече е супер. Мисля, че уплътняването на кожата е точно в резултат на бустера, а не на лазера. Пак бих си сложила. Цената е 350 лв, но количеството е 2 мл.
Какво съвпадение, и аз тъкмо се връщам от процедура с този бустер Aquashine, но във Варна цената е 250 лв за същият. Още отсега усещам лек лифтинг ефект и по думите на лекарката резултата трябва да е отличен Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:15 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт