Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 460
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Всичко, което написах съм го видяла с очите си.
От къде мислиш, че знам за пропуска с информираните съгласия?
Пиша как стоят реално нещата, всеки да си преценява на базата на информацията, която съм дала.
Не оспорвам знанията му и способностите му.
Оспорвам ,че работи незаконно.
И съм потресена от липсата на елементарна хигиена.
Излязох от помещението му цялата воняща на цигари.
Той го знае!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 18:09 от missNoir

# 286
Здравейте, някой премахвал ли е белег с лазер?

Може ли да ми препоръчате към какъв вид лазер да се насоча за изпъкнал червен белег на около две години?

# 287
  • при Arctic Monkeys
Сигнализирай Касата, МЗ, НОИ, РЗИ, БАБХ, Прокуратурата и Светия синод. Да се заемат най сетне с това безобразие и с този злодей,работещ в мръсен кабинет и незаконно.Даже се учудвам ,че не си го направила до сега.

# 288
  • Варна
Напълно грешиш.
Всичко съм направила.

Учудвам се защо реагираш така остро .
Аз не нападам теб,
Аз нападам доктора.

Защо подскачаш толкова много?

# 289
  • при Arctic Monkeys
Защото част от нещата не са верни. Затва подскачам.И тона ти е неприятен, също така.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:13 от karmacoma

# 290
  • София
Сега си отворих тефтера с поставяните филъри и ботокс през годините.
За близо десетте години, през които го правя, имам поствен ботокс:
6 пъти по 25 единици
7 пъти по 50 единици
Засега ме хваща.
Има вероятност от привикане на организма, затова може би и тези ограничени брой пъти, за които се говори.
Специалистите съветват периодично да се сменява марката и така евентуално да излъжем организма си.
А за да не се мумифицира лицето, трябва да се изчаква преди поставянето на новата доза, предишната хубаво да отпусне и разбира се, да не се прекалява с количествата.

# 291
missNoir, не е тук мястото да си разчистваш сметки. Грозно е!

# 292
  • Варна
missNoir, не е тук мястото да си разчистваш сметки. Грозно е!
С никой не разчиствам сметки.
Коя от Вас чете Закона за здравето, Закона за лечебните заведения и медициснки стандарт по Кожни и венерически болести?
Не е нужно пациентите да четат законите или медицинските стандарти, не е нужно да знаят нормативната база в сферата на здравеопазването.
Заради това пиша всичко.
Пиша неща, които аз знам, но пациента не знае и защото не знае му се нарушават правата на пациент.
Аз обяснявам как е разписано в нормативната база и давам пример какво се нарушава.
Който иска да чете, който иска да не чете.
Който е прочел, поне има информация и има свобода да вземе решение на кой да се довери.

# 293
  • в 1001-та нощ
Преди да сложа първия ботокс, най-големите ми притеснения бяха именно от атрофия и трайни увреждания. След разговор с лекар ми беше разяснено защо няма такава опасност в този случай. Поставяното количество не блокира напълно мимиката, мускулът се съкращава, но по-малко, по-слабо. С времето силата му намалява. аналогията е - с един трениран човек, който тренира редовно - какви големи и силни мускули има и друг, който не тренира и е с по-слаби мускулчета. Там, където са ни изразени мимическите бръчки - мускулите са силни и тренирани, изпъкнали, защото се съкращават всеки ден много - тренирани са. С ботокса им слагаме спирачки - да се обезсилят малко и да залинеят, не са толкова силни - това е търсен ефект, а не страничен ефект.

# 294
Имаше ли някаква препоръка след филъри да се избягва на топло?
Мисля да ходя на спа уикенд точно след планирани процедури, и не знам дали няма да е противопоказно

# 295
Парна баня и сауна не са желателни, не че ще стане нещо, но ще се разгради по бързо.
По- добре след уикенда да се сложи.

# 296
Здравейте, някой премахвал ли е белег с лазер?

Може ли да ми препоръчате към какъв вид лазер да се насоча за изпъкнал червен белег на около две години?

Аз също се интересувам от темата за изпъкнал червен белег. Има ли някой, който е премахвал?

# 297
Мили дами, явно хиалуронът няма да е за мен Sad За 3 месеца направих три процедури с 2,5 мл общо, но ефект почти нулев. Първо 0,5 мл, после 1 мл и после още 1 мл. Мислех, че трябва да има натрупване за да има ефект, защото устните ми са по начало много малки и тънки, а с годините съвсем са се променили, но при мен не се задържа нищо и 1 месец. Отдавам го на болестта, която имам Хашимото, възможно ли е според вас това да е причината?! Защото докторът е един от най-добрите и търсените, досега не съм попаднала на недоволна клиентка от него, а и филърът, който използвам е Apriline forte, казват, че е твърд и много дълго време се задържал...

# 298
Аз започнах с ботокса късно, именно от страх от приказките на хора, които не са компетентни по въпроса. Сега съжалявам за пропуснатите години. Защото в резултат на отлагането си имам вдълбани мимически бръчки, които не мога да коригирам вече.
Та и аз на свой ред приветствам ходенето на доверен специалист, който да обясни компетентно ползите и рисковете от ботулиновия токсин. И тогава си вземете вашето информирано решение.

# 299
И аз закъснях най-малко с 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт