Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Наистина ли има определен брой на поставяния на ботокс? Аз лично за първи път чувам за такова ограничение.

# 271
Прочетох тук, че при поставяне на филър се разширява кожата на лицето? Верно ли е? Нали точно за това се слага да запълни кухината , как ще разширява ?
Може ли някой да сподели като се резорбира филъра бръчката по вече ли се задълбочава?

# 272
  • варна
Някой правил ли е СО2 при Др. Пенев във Варна? Бихте ли споделили как се случват нещата , боли ли, наистина ли се държи арогантно, за колко време се остава в къщи?
Бях впечатлена от постовете на мила съфорумка и съм се насочила към този начин на коригиране, като сравнително безопасен откъм лоши последствия

# 273
  • при Arctic Monkeys
Аз не съм правила рисърфисинг при д-р Пенев, пациент съм му за други неща. Да, държи се арогантно,ако сте по-чувствителна не препоръчвам да ходите там🙂

# 274
Добре бе, как ще се държи арогантно?! Какво казва?! Аз да не съм му отишла нещо на гости, да ми подари нещо или да ми прави услуга? Нали съм клиент. Не разбирам такова отношение и не бих посетила втори път такъв лекар.
Да не съм по ЗК б@си.
Кога ще се научат нашите “специалисти” да не се държат снизходително и не уважително към тези които им осигуряват хляба?!
Много се изнервям аз от такова държане.

Звезделина, за болката много зависи от твоето психическо състояние и нагласа в дадения момент, не ти препоръчвам никави продцедури по време и около цикъл, мен в тези дни ме боли в пъти повече.
Аз  20-30 минути преди лазера си пия по едно обезболяващо.
Поставянето на лед непосредствено след и няколо часа поред, страшно облекчава, защото то не боли, а пари. Сякаш си изгоряла на слънце, ама така бая:)
Но плоковете с лед в друг плик и върху кърпа носна, за да не се мокри изобщо лицето.
За бързото възстановяване е много важно да не се мокри кожата поне 48 часа след лазера!
Почиства се много леко с тампонче с мицеларна вода без да се трие и веднага крема.

# 275
Здравейте, относно микрониидлинг виждам, че има разлики в цените при Денкова е 400 лв в Дерма акт 300 те са апаратни. С дерма пен е до 200 лв.Какво е вашето мнение?Има ли разлика в резултата?Дали си заслужава разликата?

# 276
Наистина ли има определен брой на поставяния на ботокс? Аз лично за първи път чувам за такова ограничение.
Гледала съм интервюта с чуждестранни специалисти в областта, които твърдят, че не е препоръчително да се слага повече от осем пъти. Иначе имало висок риск да доведе до атрофия и необратима парализа на мускулите. И ако приемем, че се слага на всеки 6м., това значи само 4 години. Затова още не искам да започвам с ботокса. А и все пак е вкарване на нещо, което не е типично за човешкия организъм, а хиалурона е естествен за организма ни елемент. По тази логика се водя в съждения та си. Simple Smile

# 277
  • София
Да, да, а филърите са чист естествен хиалурон без нищо изкуствено добавено Wink

# 278
  • Пловдив
И ако приемем, че се слага на всеки 6м., това значи само 4 години. Затова още не искам да започвам с ботокса.
На мен не ми се струва това никак достоверно,най-малкото би трябвало да има значение колко едици се слагат.

# 279
  • при Arctic Monkeys
Ами, държи се. Такъв е. За сметка на това използва лазерна техника, която сам е разработил. Перфектен диагностик. Изчисти ми цялото тяло от бенки, без да ми остави белече. Работи на цени на една трета от останалите кабинети, таксува на време. Пред кабинета у винаги има по 20 човека. Едно,за сметка на друго. Това е положението. И а, да, преглежда и лекува социално слаби хора безплатно. Като става дума за лазерен рисърфисинг, има негов коментар в този клип
https://youtu.be/m8kgDGjsKzI

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:13 от karmacoma

# 280
Адмирации, че помага на хора, които не могат да си позволят иначе да се лекуват.

# 281
Здравейте, относно микрониидлинг виждам, че има разлики в цените при Денкова е 400 лв в Дерма акт 300 те са апаратни. С дерма пен е до 200 лв.Какво е вашето мнение?Има ли разлика в резултата?Дали си заслужава разликата?
[/quot
Според дерматоложката, която посещавам за микронидлинг има разлика между двете малини. Дермапен работи на по-повърхностните слоеве, а микронидлингът по-дълбоко, така че зависи какво целите с процедурата. ☺ За цените - когато аз проучвах в повечето популярни клинки бяха горе долу еднакви...

# 282
  • варна
JACKLIN, karmacoma, благодаря за отделеното време и внимание!

# 283
  • Варна
Доктор Пенев не е дерматолог.
С лазер СО2 имат право да работят само дерматолози.
Законът не прави разлика и не делегира права на доктор, който не е дерматолог да може да работи с такава апаратура, дори и той да е нейния създател.
Той го знае и работи незаконно.
Сигурно е добър, не съм му пациентка, само чета положителни коментари, но няма извинение, че работи незаконно.
В помещението му е ужасно мръсно, прахоляк навсякъде, вони на цигари, защото пуши вътре. Слой прах е покрил всички повърхности.
Услужливо забравя да даде на пациента да подпише информирано съгласие .
Работи без маска. Подозирам и без ръкавици.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:53 от missNoir

# 284
  • при Arctic Monkeys
Ами, не ходете при него тогава. В кабинета не е било никога мръсно, нито в стария, нито в новия. Как го установихте , след като не сте пациент? Последно водих дъщеря ми там миналата година, през януари. Беше с маска.

Общи условия

Активация на акаунт