Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 419
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Някои ползвал ли е услугите на клиника Дерма Акт? Бихте ли препоръчали добра клиника в София за поставяне на филъри.
Потърсете с търсачката, много хора са я ползвали/ползваме и има доста мнения за клиниката.

# 256
На гневната бръчка съм слагала само веднъж 14 единици, което незнам какво значи. Факт е че нямаше никакъв ефект, все едно нищо, единствено не можех да се мръщя.. което траеше няколко месеца. Самата бръчка си остана както преди. Дълбока била, затова нямало ефект. Мисълта ми е има ли смисъл да слагам пак...?

# 257
Има смисъл! Не се отказвайте от един опит. Може да е бил кофти лекар или кофти ботокс.
Някои препоръчват съчетание на ботокс с филър за по-дълбоки бръчки. На мен не се е налагало - имам една, но дълбока бръчка на челото, която от ботокс си се изглажда перфектно.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 01:19 от Doro

# 258
На гневната бръчка съм слагала само веднъж 14 единици, което незнам какво значи. Факт е че нямаше никакъв ефект, все едно нищо, единствено не можех да се мръщя.. което траеше няколко месеца. Самата бръчка си остана както преди. Дълбока била, затова нямало ефект. Мисълта ми е има ли смисъл да слагам пак...?
Няма да се махне отново. Моята гневна също е така. Филър и постоянно ботокс ми предлагат и пак не се знае дали ще се премахне напълно. Отказвам филър, ботокс слагам, но си личи.

# 259
  • Sofia
Някой слагал ли е филъри или ботокс във Вита?Случайно ми попадна оферта за намаления през януари в Интернет.Ботокс цяло лице 300лв и др.

# 260
  • София
Ботоксът не заличава бръчки. Работата му е да блокира мимиката, за да не се задълбочават бръчките. И обикновено действието му трае няколко месеца.
Така че явно при вас си е свършил работата. Грешни са били очакванията.
Ако кожата не се е “пречупила” от мимиките, е възможно бръчката да не личи след ботокс. При вас явно вече е била “пречупена”.

# 261
  • I want it all and I want it now.
В назолабиалните бръчки какво ще има ефект?

# 262
  • BG

Моя приятелка сложи филър и ботокс на гневна, която беше дълбока, и сега не си личи. Може би зависи от кожата.

# 263
  • Пловдив
Мисълта ми е има ли смисъл да слагам пак...?
Има смисъл, както казаха и преди мен,не се отказвайте, но следващия път освен ботокс запълнете и с филър.

# 264
Doro, при кой лекар си слагаш ботокса на челото? На гневна бръчка ли е?

# 265
При абсолютно всеки ми се изпъва, бръчката ми е на средата на челото и е дълбока, то не е гневна. Явно си е до случай.

# 266
Здравейте, момичета. От известно време започна отпускането на лицето ми, което доведе до "гънки" на назолабиалните. Запълних ги с много малко количество филър и се получи много добре. Остана си обаче проблема с лекото отпускане на кожата като цяло, което доведе и  до известна загуба на скулите ми, които са ми естествено силно изразени. Не ми се иска да ги пипам, защото ми звучи като сериозна интервенция, а и се страхувам от ефекта на изкуствените скули, разширяване на лицето и риск от цялостна промяна на формата му. Последно обаче ходих при Валянова и тя ме съветваше да направя скули вместо назолабиални. Тогава не посмях и си сложих там където си бях решила, но вече се замислям сериозно. Другото, което ме притеснява е, че на места чета, че води до разтягане на кожата и още по-голямо увисване. Някой може ли да сподели опит? Също така имам новопоявили се доста дълбоки хоризонтални бръчки на челото и много задълбочен пачи крак. За сега не искам да слагам ботокс поради ограничения максимален брой на поставяния и страничните ефекти. Валянова ми каза, че може и на чело и на пачи крак да се сложат филъри, но понеже в нета преобладаващата информация е, че там се слага ботокс, чудех се дали някоя от вас си е правила корекциите с хиалурон и какъв е резултатът.

# 267
При толкова много съмнения и притеснения за тези вече стандартни процедури, аз бих те съветвала да не правиш нищо инжекционно. Действай с апаратни процедури, за които има доста изписано назад в темата.

# 268
Аз самата бих предпочела апаратните, но и двата лекари, при които съм ходила твърдят, че няма да има кой знае какъв ефект от тях. От друга страна, единият лекар отрече напълно поставянето на филър в пачи крак и чело, другият ми каза, че може. От там и съмненията ми.

# 269
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета. От известно време започна отпускането на лицето ми, което доведе до "гънки" на назолабиалните. Запълних ги с много малко количество филър и се получи много добре. Остана си обаче проблема с лекото отпускане на кожата като цяло, което доведе и  до известна загуба на скулите ми, които са ми естествено силно изразени. Не ми се иска да ги пипам, защото ми звучи като сериозна интервенция, а и се страхувам от ефекта на изкуствените скули, разширяване на лицето и риск от цялостна промяна на формата му. Последно обаче ходих при Валянова и тя ме съветваше да направя скули вместо назолабиални. Тогава не посмях и си сложих там където си бях решила, но вече се замислям сериозно. Другото, което ме притеснява е, че на места чета, че води до разтягане на кожата и още по-голямо увисване. Някой може ли да сподели опит? Също така имам новопоявили се доста дълбоки хоризонтални бръчки на челото и много задълбочен пачи крак. За сега не искам да слагам ботокс поради ограничения максимален брой на поставяния и страничните ефекти. Валянова ми каза, че може и на чело и на пачи крак да се сложат филъри, но понеже в нета преобладаващата информация е, че там се слага ботокс, чудех се дали някоя от вас си е правила корекциите с хиалурон и какъв е резултатът.

И с какво филърите са по-безопасни от ботокса?

Най-добре си запишете час при лекар, на когото имате доверие, споделете какво Ви притеснява, като несъвършенста и какви са страховете Ви, за да ги обсъдите и да чуете компететнтно мнение - основателни ли са страховете Ви. След това с по-голяма яснота ще вземете решение.

Общи условия

Активация на акаунт