Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 442
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Enisa60 само за тази зона ли може да използват? За назолабиалните например, може ли да се използват?

# 406
Не съм проучвала Морфеус 8, спрях се на Вивачето заради кратък срок на възстановяване, нямах възможност за дълго отсъствие. Ефект върху порите има.Правих 5 процедури от януари до октомври. Най - добър ефект имах след 3-тата процедура, после като че ли лицето свиква. Ефект за дълбочина на пори  -да, колагенообразуване - временно.Към днешна дата имам нужда от някаква процедура точно за това. Сега проучвам Агнес на Чокоева.Не мога да сложа филъри, защото ми предстои имунизация. Ще слагам конци и търся апаратна процедура преди това. Стопяване на мазнини при Вивачето няма.Доволна съм от PRP , само това мога да правя в момента.

# 407
Момичета, обмислям да сложа хиалурон в устните,  проблема е, че мъжа ми е против, за това ме интересува много ли се подува след самата процедура, искам да е съвсем естествено, може би като начало 0.5. Идеята ми е ако може да не забележи, но ако съм подута след това, едва ли ще мога да прикрия...

# 408
Не съм проучвала Морфеус 8, спрях се на Вивачето заради кратък срок на възстановяване, нямах възможност за дълго отсъствие. Ефект върху порите има.Правих 5 процедури от януари до октомври. Най - добър ефект имах след 3-тата процедура, после като че ли лицето свиква. Ефект за дълбочина на пори  -да, колагенообразуване - временно.Към днешна дата имам нужда от някаква процедура точно за това. Сега проучвам Агнес на Чокоева.Не мога да сложа филъри, защото ми предстои имунизация. Ще слагам конци и търся апаратна процедура преди това. Стопяване на мазнини при Вивачето няма.Доволна съм от PRP , само това мога да правя в момента.
Благодаря! Колагенообразуване и стягане е и моята цел.

# 409
Момичета, обмислям да сложа хиалурон в устните,  проблема е, че мъжа ми е против, за това ме интересува много ли се подува след самата процедура, искам да е съвсем естествено, може би като начало 0.5. Идеята ми е ако може да не забележи, но ако съм подута след това, едва ли ще мога да прикрия...

Сложи сутринта, до вечерта би трябвало да се разнесе. При метода с канюла почти няма оток, гледах снимки на Ванеска, венага след работа добре беше.

# 410
Enisa60 само за тази зона ли може да използват? За назолабиалните например, може ли да се използват?
Да, лепя точно върху назолабиалната, започваш от под брадичката и лепиш нагоре към края на носа.
Сваляш в обратната посока, след намокряне на тейповете за 2-3 мин.Принципно - лепиш всичко без околоочна зона и щитовидна жлеза, отдолу нагоре и от нос към слепоочия.

# 411
Да, лепя точно върху назолабиалната, започваш от под брадичката и лепиш нагоре към края на носа.
Сваляш в обратната посока, след намокряне на тейповете за 2-3 мин.Принципно - лепиш всичко без околоочна зона и щитовидна жлеза, отдолу нагоре и от нос към слепоочия.

А като ги лепиш издърпваш ли да се получи напрежение или само ги лепиш?
Незнам дали ме разбра? Смисъл дали опъваш?

# 412

А като ги лепиш издърпваш ли да се получи напрежение или само ги лепиш?
Незнам дали ме разбра? Смисъл дали опъваш?
Слагаш контрата долу и леко вдигаш кожата, не разтягаш тейпа.Ако си залепила правилно нямаш опъване и дискомфорт, аз се усетих след 3/4 процедури, въпреки че ми показаха.

# 413
  • София
Аз да се запиша с 2 мл мезотерапия,много съм доволна. Така ми светна лицето,направо моментално се освежих и подмладих 😂

# 414
  • в 1001-та нощ

Зависи какъв продукт слагаш и доколко се травмира мястото. При мен с Juvederm Volift няма почти никакъв оток и не се забелязва изобщо от околните, при поставени 2х0.6 мл, т.е. 1,2 мл.

# 415
При мен има отоци на устните, посинявам доста също.

# 416
  • София
Аз нямам оток,обикновено ми излиза по една малка синина,но тя е отвътре и не се забелязва. Но пък слагам 0.3-0.4 мл

# 417
Аз да се запиша с 2 мл мезотерапия,много съм доволна. Така ми светна лицето,направо моментално се освежих и подмладих 😂

Какъв продукт ви сложиха? И аз искам да си направя, но се двоумя все още между Juvederm volite и Teosyal. Ако някой е компетентен ще се радвам да чуя мнение.

# 418
И мойте устни се подуват и посиняват много, слагам 0.5,всъщност първия път положението беше горе долу ок, по малко синки и оток, но на второто поставяне на другия ден бях като птицечовка😂😂😂

# 419
И аз се опитвам да крия устните от мъжО, обаче последния път ме "хвана". Доста се поддух. И после и посинях.
По принцип не се поддувам, но явно организмът ми този път нещо е бил не както трябва.
Така че - до организъм е.

Аз тези моменти така и не разбрах каква им е системата. От издърпването ли става ефектът или самото вещество и не е ли само временен, докато ги слагаш редовно?

Общи условия

Активация на акаунт