Бихте ли издържали мъж?

• 30 947
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 105
Ееее, малка е, ще се осафери.
Много се надявам, защото момичето е много свястно, с перспективна професия, но все още в началото и затова получава малко, образована. А той... точи лиги по всяка и виждам, че грам не я уважава

# 106
Ами да му иска и тя заплащане за някои услуги...
Пак се стигна до списък с извършени услуги, които жената предоставя на мъжа за заплащане. Ама ако е обратното - йок.

След като мъжът връчва сметка за плащане, най-логично е и жената да си остойности услугите.  Кое не ти хареса, не разбрах?

# 107
Ееее, малка е, ще се осафери.
Много се надявам, защото момичето е много свястно, с перспективна професия, но все още в началото и затова получава малко, образована. А той... точи лиги по всяка и виждам, че грам не я уважава

Ето...,не е до възраст ,а до акъл

# 108
  • София
Някой по- късно вдяват.
Ще влезе в живота, ще се поогледа, ще види кво- що.

# 109
Оф, че ми е противно някой да се вре в чуждите чаршафи. Така решила, така направила.

# 110
Оф, че ми е противно някой да се вре в чуждите чаршафи. Така решила, така направила.

Ма да. Нейният труд може да се води практика или доброволчески... благотворителен...

Покривът над главата е друго нещо.

# 111
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Да издържам мъж? Не!
P.S. Все ще има спестявания, ще си изтегли кредит, ще си заложе каквото има! Да допре до това АЗ да го издържам? Да ляга и да мре!

# 112
Ако ми е мъж, имаме дете и е временна ситуация - разбира се, в живота всичко се случва(болест, съкращение). Ако ми е някакъв за хахо хихи само - не. То това и остана, нещо друго не щат ли?

# 113
Пак се стигна до списък с извършени услуги, които жената предоставя на мъжа за заплащане. Ама ако е обратното - йок.

След като мъжът връчва сметка за плащане, най-логично е и жената да си остойности услугите.  Кое не ти хареса, не разбрах?
Защото обикновено не е прието мъжът за иска да му се заплаща нещо, но жената може да предявява претенции за почти всичко. Например как може да иска наем. Много жени биха ме поздравили ако връча на ММ сметка за бременността, която карам, но биха оплюли него ако ми връчи сметка за всичко, което прави, а аз сега не мога. Никога не бих гледала на връзката, като на нещо, от което да получа, а по скоро като нещо, което да изживея.

# 114

Ма да. Нейният труд може да се води практика или доброволчески... благотворителен...

Покривът над главата е друго нещо.
Казах, че вади малко, но не и благотворителен труд. С времето тея пари ще стават повече, а и са заедно от 6 години, наистина ли трябва да плаща наем?

# 115

Защото обикновено не е прието мъжът за иска да му се заплаща нещо, но жената може да предявява претенции за почти всичко. Например как може да иска наем. Много жени биха ме поздравили ако връча на ММ сметка за бременността, която карам, но биха оплюли него ако ми връчи сметка за всичко, което прави, а аз сега не мога. Никога не бих гледала на връзката, като на нещо, от което да получа, а по скоро като нещо, което да изживея.

Сериозно почвам да си мисля, че си мъж под прикритие

# 116
Наем на гадже никога не съм плащала. Няма и да платя. Още с първото ми сериозно гадже, моята заплата си беше моя заплата. А дори той не беше богат. Заплатата му беше нещо от рода на 2000лв.

Сега годеникът ми ме издържа НАПЪЛНО. Аз не работя. Намирам си някакви курсове за езици... (Вече съм на 4ти чужд), оправям му документите по фирмата, гледам на карти, пиша книга. Не казвам, че писането на книги не отнема време, но не е опрял да моите пари. И да, чувствам се щастлива така! Не мога да си представя като жена да треперя и да се чудя от къде да изкарам пари за семейния ни бюджет.

Много хора ще кажат, че е защото е богат. Ами да, ама и в предните ни връзки, моите пари са си били мои. И мъжете са били съгласни, че така е редно.

Аз давам много повече на този мъж от месечен наем за къщата му. Нищо не съм купила и всичко пак е мое. От него имам генерално пълномощно.

Нещо света се обърка явно. Особено по нашите ширини.

# 117
Не, не трябва. За мен е абсурдно, обидно и унизително и аз по-скоро бих живяла сама или с приятелка, с която да си делим наема отколкото с такъв льохман.

Въпросът тука е защо тя се е съгласила и защо на нея не й се струва обидно и унизително.

# 118
Не, не трябва. За мен е абсурдно, обидно и унизително и аз по-скоро бих живяла сама или с приятелка, с която да си делим наема отколкото с такъв льохман.

Въпросът тука е защо тя се е съгласила и защо на нея не й се струва обидно и унизително.
Доколкото ми е казвала, той го е предложил, станало й е неудобно и се съгласила.

# 119
Не бих издържала мъж, който може да работи физически, т.е. здрав е.
Ако има здравословен проблем и е за някакъв период, допускам такава възможност, ако ми е мъж.
Гадже, да живее отделно, абсурд!

Вариант да живея с мъж и да му плащам наем, също няма. По-добре да съм на квартира, сама.
Много слабоумни жени има, от темата научих за такова нещо. Иначе само подобни статуси, но в полза на жената съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт