Бихте ли издържали мъж?

• 30 940
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 90
Във форум е едно, в живота обикновено друго. Тези дето най-много роптаят срещу издържан мъж, най-често го носят на гърба си. Делете ги тези неща, момичета.

# 91
А какво ми разказаха на скоро двойка от 6 години заедно, мъжа си купува апартамент и иска наем от момичето, за да живеят заедно в неговия апартамент?!

Ма много ясно. Иначе, от къде да е сигурен, че тя е там заради него, а не заради безплатния наем?! (ако са семейни, разбирам възмущението, но гаджета...)
Не бих казала гаджета, живеят на семейни начала от 6 години, не го смятам за нормално, много ясно.

# 92
Ами да му иска и тя заплащане за някои услуги...

# 93

Или той да иска... че то не се знае.

# 94
  • София
Защо не са купили заедно ми е интересно на мен.

# 95
Защо не са купили заедно ми е интересно на мен.

Щото тя и така ще си плаща нейната част, ама накрая жилището ще е само негово. Joy

# 96
  • София
Ето така се прави + бенефити.
Не едно кафе и манджа Laughing

# 97
Защото няма финансовата възможност да се включи, след като няма, няма да се води на нейно име, ама чак наем...

# 98
  • София
И това след 6 години.
Не апартамента е проблем там, по фундаментално е.

# 99
Пак се стигна до списък с извършени услуги, които жената предоставя на мъжа за заплащане. Ама ако е обратното - йок.

Щото тя и така ще си плаща нейната част, ама накрая жилището ще е само негово. Joy
Да го пишат и на двамата.

Иначе най ме кефят коментари, че мъжът не може да гледа бебе. Да, не може да забременее и да го износи и кърма няма как да има, но шише с АМ може да даде, и да къпе, и памперс да смени. Сега следя едни инфлуенсъри в инстаграм. Жената рисува стикери, мъжът и помага в продажби, логистика и всичко по бизнеса. Не работи друго. Сега имат бебе на 3-4 месеца, двамата си го гледат и мъжът прави всичко, което и жената. Тук в БГ щяха да ги спукат от подигравки.

# 100
Зачудих се,колко трябва да е закъсала една жена от липса на мъж, че да живее с него а и наем да му плаща, накрая жилището негово.
Боже ,боже прибери си вересиите.

# 101
Зачудих се,колко трябва да е закъсала една жена от липса на мъж, че да живее с него а и наем да му плаща, накрая жилището негово.
Интересното е, че е много хубава жена на 25.

# 102
Не закъсала, а с различни разбирания, различна съдба.

# 103
  • София

Че сигурно му и готви, и чисти... ама едва ли й се заплаща трудът.

# 104
  • София
Ееее, малка е, ще се осафери.

Общи условия

Активация на акаунт