Бихте ли издържали мъж?

• 30 917
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 30
Според зависи... Ако той е на 30, а тя над 40, напълно нормално е да го издържа. Или ако тя е с еееееей такъв огромен задник, или с бюст тип "виж къде ме учили пчелата два пъти" - ще го издържа не, ами и питка ще му меси всяка сутрин, преди да тръгне на работа Simple Smile А ако е някоя силиконова свирк... пардон, "плеймейтка" като гореспоменатата Джулиана Гани - аз освен издръжка и по €500 на ден "вредни" ще и искам за обезщетение, че я търпя Grinning

# 31
  • Варна
Не е нормално да спонсорира гадже, което живее отделно. В неравностойните връзки има крайни компромиси и лъжи. Някои жени така си отглеждат алкохолици и некадърници. Познавам подобни. Единият беше играч и женкар. Сега го играе домошар-детегледач. Децата явно ще ги отглежда до абсолвенти. Жена му е на отговорен пост, симпатична. Но няма опит с мъже и ласкателните лъжи и стигат. Другият умишлено търси самотни жени  по интернет. Предпочита ги с поотраснали деца. Измислена биография, естествено той е жертвата. Обгрижва децата, манипулира майката. Блъфира с качества и проекти и започва източване на пари. Последната беше му дала влога на детето си.
 На някои красавици също им липсва самочувствие. На Джулиана Гани-мозъчни гънки и адекватно възпитание.
Мъжете,  с които съм била са се обиждали дори от споделяне на сметка в ресторант. Не приютявам клошарите, които спонсорирам.
А авторката има тема за размисъл, дали е удачен избора и на дом.помощница.😉

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:33 от Viviana91

# 32
  • София
Гадже не бих издържала, дългосрочен партньор - да.
В дългосрочното съжителство/брак хората си сменят позициите, губят работата си, разболяват се и за мен в това е смисълът на партньорството - да си помагат.

# 33
Ех мами  мами  не бихте издържали гадже а постоянно плачете и изразявате готовност мъж да ви издържа /според мен нито мъж не е длъжен да издържа жена  нито обратното / започва да прилича че всеки продава това което има - гледам да не пиша директно че да не ме блокират/

# 34
Имах подобно гадже, като бях на 16, давах си джобните за училище да му купувам цигари и ядене, той беше на 20, някой път работеше, някой път не. Е, втори път не бих го направила това.

# 35
Това ме подсеща за една плеймейтка, дето си направи огромни гърди, че и устни, ама иначе не е нито тъпа, нито необразована.
Излезе ми от ума.
Та, тя се беше обзавела с един такъв юнак, който ходеше на фитнес и маникюр, и обезкосмяване, докато тя изкарва пари.
Доста време го търпяла, докато й светне да му покаже пътя.
А, за Джулиана Гани иде реч.
Не е страдала от липса на самочуувствие, ами се чувствала едва ли не горда, че е "работещо момиче".

Сегашния и не е много по-различен.
Тя пак го издържа.

Жената е на 20 години. Изглежда нормално. Не е с по-млад. Реших да и дам работа. Стана ми симпатична на интервюто. Защото знам, че ще ме питате защо толкова млада.

Та, не е хванала млад да го издържа.

Започна се с коментарите от мъже. Мен мъжът ми ме издържа. Аз него не. И двамата сме на мнение, че това е нормално.

# 36
Не виждам никаква основателна причина да издържам мъж освен ако не е станал инвалид в последствие (след като се е доказал във времето). Златен да му е - не стига. Най - добрата детегледачка или домашна помощница да е - ще ми спаднат мераците докато го гледам как се върти с черпака.

Вариант държанка да съм не ми е интересно, играла съм го.

За повечето семейства не опъват ли и двамата на работа трудно се оцелява, поне тези около мен.

# 37
  • София
Нека не бъркаме нещата- в едно семейство, когато и деца има, ако мъжът остане без работа, жената ще поеме издръжката на семейството, а той ще компенсира с грижите за дома и децата.
Тогава няма да е издържане на мъж, а разделяне на ангажиментите.

# 38
Гадже не бих издържала, съпруг при определени обстоятелства да. Животът не е само черно и бяло.

# 39
Жената е на 20 години. Изглежда нормално. Не е с по-млад...
Хммм... Жена на 20, симпатична и добре изглеждаща, издържа 30-годишен мъж? За мен определено не е нормално. Освен ако тоя е с някакво 30- или повече сантиметрово "достойнство" Grinning

# 40
Въпросът наистина е сложен, но "практиката" показва, че когато жената е жертвоготовна и си мисли, че като помага, влага средства, спасява, накрая рядко има благодарност насреща.

Все по-често срещам примери за жени, които не стига, че работят на 2 места, гледат децата почти сами, домакинстват (защото Ганьото до тях не иска да го гаврят приятелите как е мъж под чехъл), издържат и семейството за неопределен период (защото за неоценения гений вкъщи не може каква да е работа) и... накрая като им писне или просто са на границата на изтощението, изведнъж се оказват използвачки, уличници и мързелани. Нерядко мъж като се види с малко повече пари в джоба, изведнъж решава, че му се полага и нова жена. Старата била одъртяла и не го привличала вече... А защо без време е остаряла и защо той не си вижда собственото ЕГН, друг въпрос.

Имам близка приятелка - красавица, амбициозна, не е легнала на никого за издръжки, а е имала възможност. Е, ТОЙ за 10 години една съдомиялна не могъл/не искал да свърже, тя за 5-6 години взе книжка, диплома за фитнес инструктор, сама си гледа пак децата и изглежда прекрасно, въпреки всичко. Изглеждаха уж сплотени, а като ми разказа какво е било, се хванах за главата..

Въобще, искам да я видя тази толкова често срещаща се у нас златорсачка най-сетне... Уж българките масово били такива, а аз все друго виждам наоколо.

Ето го и един господин-естет нагоре - пък дебел задник ако имала, пък на 40 - да си плаща. Мъжете сякаш всичките са от корица на списание, а и какво значение имат външността и годините? Ти ще си вечно млад, слаб и здрав ли? А като станеш на 40, след 20-годишни ли ще се унижаваш да тичаш?

Масово са жестоки мъжки комплекси у нас. Страх го е да не се мине и да не настине. Да не се прецака с 5-те лева в кафето, да не би жената от сайта за запознанства да се окаже дебела, да не би да му се наложи "чужди" деца да гледа, да не му вземе бившата имотчетата след развода, да не свърши малко домакинска работа... Имала съм такъв случай и се чудя на глупостта си въобще да го изтърпя за повече от 2 срещи. Класическият вече случай на програмист без грам социални умения, възпитание и човещина, с отлични доходи за работното си време и страх да не се мине, а иначе с грандиозни планове какво и къде да инвестира. А иска жена до себе си...

И на мен ми се е случвало да "влизам в положение" и да съжалявам много след това. Не, че и платените сметки и издръжка са някаква гаранция за нещо, защото го има и другият "филм" - "Аз те храня, аз платих, аз дадох, ако не бях аз..." Изключително важно е жената да си работи, изкарва свои пари, надгражда, развива се, а не да чака всичко от мъжа. Но и стиснатият човек винаги има и други неприятни черти в характера. А ако още от самото начало се стиска за теб, каква е гаранцията, че изведнъж това ще се промени, когато станете семейство?

И никой не говори за милионери, воаяжи по островчета, злата, парцалки и прочие.

# 41
Ето го и един господин-естет нагоре - пък дебел задник ако имала, пък на 40 - да си плаща. Мъжете сякаш всичките са от корица на списание, а и какво значение имат външността и годините? Ти ще си вечно млад, слаб и здрав ли? А като станеш на 40, след 20-годишни ли ще се унижаваш да тичаш?
Аз ако съм над 40 и не съм си виждал оная работа от 30-годишен заради биреното шкембе, а искам да спя с 20-годишна стройна мацка, ще си плащам като поп. То не съм и виждал подобен мъж да е с такова маце и да не го издържа. По същия начин е напълно нормално една "sugar mama", както ги наричат зад океана, да си плаща, ако иска да и топли леглото младо, симпатично момче.

Ако трябва да обобщя: колкото и цинично да звучи, живеем в общество, управлявано от пазарната икономика. За когото има търсене - ще получава. За когото няма - ще плаща. C'est la vie... И няма какво да се лъжем, че външността и годините нямали значение. Това като размера за жените - няма значение, стига да е голям Grinning
Или като:
- Скъпа, за теб размерът има ли значение?
- Не, разбира се! - отговори тя и му сипа бирата в ракиена чашка.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:11 от pe6o_i_mi6o

# 42
Човек с които не живея, няма как да издържам финансово. Случвало се е да дам пари на гадже, не е свършвало добре. Ако се наложи мога да издържам семейството, НО временно (може и по-продължително, стига да виждам, че полага усилия). Мъж, който не може да се грижи за себе си и няма желание да го прави, не ме привлича. Как ще се грижи за мен или за децата ни, ако дори собствения си г*з не може да спаси.

# 43
Аз ако съм над 40 и не съм си виждал оная работа от 30-годишен заради биреното шкембе, а искам да спя с 20-годишна стройна мацка, ще си плащам като поп. То не съм и виждал подобен мъж да е с такова маце и да не го издържа. По същия начин е напълно нормално една "sugar mama", както ги наричат зад океана, да си плаща, ако иска да и топли леглото младо, симпатично момче.

Ако трябва да обобщя: колкото и цинично да звучи, живеем в общество, управлявано от пазарната икономика. За когото има търсене - ще получава. За когото няма - ще плаща. C'est la vie...

Само дето не си разбрал темата. Тук не става въпрос нито за шугарбейбита от мъжки пол, нито за мъжки простит***и, а за едни най-нормални отношения мъж-жена, в които обаче, мъжът се възползва от наивността (или глупостта) на жената и решава да си мързелува цял ден на дивана, докато тя изкарва 20 лева за хляб и сирене. И така, докато на нея не ѝ писне, не го изхвърли и му се налага да работи охрана в БИЛЛА-та, понеже нито има образование, нито стаж. И после - тъпата България не ни дава шанс!  Айде в Англия да берем малини!

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:34 от Анонимен

# 44
Гадже не бих издържала за нищо на света.
Ако на ММ му се наложи по някаква причина да не работи бих поела издръжката на семейството. А ако изведнъж стана ужасно богато даже бих настоявала да напусне работа и да го издържам докато обикаляме света 😄 В реалният живот обаче нещата стоят различно и той изкарва доста повече от мен.

Общи условия

Активация на акаунт