Бихте ли издържали мъж?

• 30 898
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 990
Вижте сега, първо: надявам се никоя да не се почувства обидена.
Но когато една жена казва нещо си, то това нещо винаги има подтекст.
В случая, съгласно Големия Тълковен Речник на Женските Изрази, харесвам пухкави мъже означава: красивите не ме поглеждат, затфа фащам квото прелети наблизо и ме погледне...
Trollface
Е! И аз съм за пухкавите мъже. Но все някакви грозни-слаби ми се лепят. 😂😂😂😂😂

# 991
  • Варна
А издържат ли те? 😁

# 992
Нем. Никой не ще да ме издържа. Все се бутат аз тях. 😂😂😂
Ама аз като видя слаб въз, айдеее ще ме ръби с тия кокали само. 😂😂😂

# 993
  • Пловдив
А аз харесвам високи мъже с големи ръце. Мъж под 180 см няма шанс при мен. Най-добре 190 см и нагоре.

# 994
  • СИ

А аз харесвам високи мъже с големи ръце. Мъж под 180 см няма шанс при мен. Най-добре 190 см и нагоре.

Това ме подсеща за една позната... И тя така... Висок, та висок. Тя самата, май няма и 1,60. Намери го все пак. Наскоро ми се оплакваше, как се влачели по болници и какви пари пръскали за операции. Колената при високите били проблем след определени години.           Wink
Имат дъщеря. Дъщерята май минава 1,90 и е с някакво странно телосложение, поне според мен. Женственост под нулата. И за нея се притеснявала.        Wink

# 995
SeaHorse, колко си висок, ако не е тайна?

# 996
  • СИ
SeaHorse, колко си висок, ако не е тайна?

Колко ти трябва?
Иначе съм точно 1,80.
Друго да си меря ли?              Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 997
  • София
Педята.

# 998
  • СИ

Такива неща не се ли питат на ЛС?          Yum

# 999
  • София
Стига си ми се натискал, бееее Stuck Out Tongue

# 1 000
  • София
За жена 1.90 е кофти... за мъж, не е лошо Grin То и жена 1.60 като си вземеш, трябва да се молиш синът да не я наследи Joy Няма пълно спокойствие с генетичната лотария Joy

# 1 001
  • СИ
За жена 1.90 е кофти... за мъж, не е лошо Grin То и жена 1.60 като си вземеш, трябва да се молиш синът да не я наследи Joy Няма пълно спокойствие с генетичната лотария Joy

Имаше някакви общи принципи при предаването на генетични особености. Става през поколение и с размяна на половете, най-общо казано. Ако тръгнеш да смяташ, какво и как може да се получи, то едва ли не - ще се откажеш предварително да имаш деца...

# 1 002
  • София
Гледайте само психичното здраве на родата, другото се приема.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 17:00 от Ms.Gorgeous

# 1 003
LaughingLaughing
Вижте сега, първо: надявам се никоя да не се почувства обидена.
Но когато една жена казва нещо си, то това нещо винаги има подтекст.
В случая, съгласно Големия Тълковен Речник на Женските Изрази, харесвам пухкави мъже означава: красивите не ме поглеждат, затфа фащам квото прелети наблизо и ме погледне...
Trollface

Laughing

Tака си е, аз съм стара грозна и дебела.
Мъжете не ме забелязват.
Добре поне, че имам пари и мога да си ги харча за каквото си искам.
Незабележимо.

# 1 004

Това ме подсеща за една позната... И тя така... Висок, та висок. Тя самата, май няма и 1,60. Намери го все пак. Наскоро ми се оплакваше, как се влачели по болници и какви пари пръскали за операции. Колената при високите били проблем след определени години.           Wink
Имат дъщеря. Дъщерята май минава 1,90 и е с някакво странно телосложение, поне според мен. Женственост под нулата. И за нея се притеснявала.        Wink
Стига сте търсили такива мъже - високи та високи. За някои високи са и 1,75. Вижте сега, заради вас такива жени като мен (1,76), не могат да си намерят висок мъж. 😉 Щото всички искат да е над 1,80, а по-желани от мъжете са джобните гаджета. 😉😄

Общи условия

Активация на акаунт