АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 385
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
И от мен глас за Сано Максима, ползвам и омекотителя им за нашето пране, дрехите ухаят страхотно и бебешките и нашите, но не сме имали кожни проблеми, не знам дали става за по-чувствителна кожа.
Взех днес от Лидл много сладки бодита с дълъг ръкав по 4.44лв, аз все им дебна бебешкия текстил, та съобщавам ако има и други фенове
И ние от известно време сме на размер 9-12, аз вече взимам по малко и като видя, че е омаляло тогава купувам пак, бях накупила много 3-6м и си останаха облечени по веднъж.

# 466
Само на мен ли не ми харесва ароматът на  бебешкия препарат на сано 🙄 Или може би има различни модели ?
Ооо аз съм най-големият фен на бебешките дрешки от лидъл. Днес забърсах две бодита ахахха. Че даже и яке за бебеносене си взех от там.

# 467
При на няма дрешки в Лидл. В началото като се роди и времето беше ок му обличай бодита, но сега с тази корона и локдауни го обличам само с ромпър и ако евентуално ми се струва че е студено му слагам блуза и  долница на анцуг. Гледам да ми е по- лесно за смяната на памперса, че хич бе обича да го обличам.

# 468

Ооо най-любими са мк дрешките на лидъл и кауфланд и аз днес забърсах 2 бодита и 2 блузки. Като се замисля почти всички дрехи на малката бодита, комплектчета блуза с панталон са ми от там. А останалата част са на george, next ама тях по-трудно ги взимам че не ми се занимава да поръпвам от сайта им а във фесбук групи следя има хора където ги внасят. 😄

# 469
Аз ползвам Frosch перилен препарат. Пера и моите дрехи с него. Май ще го сменям.
Размер купувам 9-12, но се свива в сушилнята и става като за 6м. Grinning
Аз пък гледам да върша домакинската работа докато тя е будна, за да и е интересно да ме наблюдава. Така не я нося и не се правя на маймуна за кратко.

# 470
  • Denmark
Аз пък гледам да върша домакинската работа докато тя е будна, за да и е интересно да ме наблюдава. Така не я нося и не се правя на маймуна за кратко.

И аз така и после си чилвам и пазя тишина на принца да спи поне 30 мин Joy

# 471
  • София
И ние отскоро сме със Сано максима. Засега сме доволни. Взехме го защото ми го препоръчаха с думите "Пере пюрета!", което ще рече явно, че е чуден. Smile Преди това доста дълго бяхме с Еко яйцето, но в крайна сметка се отказах от него. Просто не ми харесва как пере, а аз съм много еко човек и много ме е яд. Имаше едни ританки, които явно не съм видяла, че са били наакани и като взех да ги гладя акото си стоеше... Е тогава се отказах от яйцето. Paola.georgieva, ако искаш го пробвай, но не ти го препоръчвам.
Ами, исках и други работи да ви кажа, но докато пишех се наложи 3 пъти да отида до спалнята да приспивам и вече не ги помня Satisfied

# 472
Хайде няма да го пробвам 😁, по принцип капсули не харесвам аз , че ми остават по дрехите, а това май е подобно.
Малее как сте на размер 9-12 ?? Нашият си върви на килограми , 67 см и си носи дрешките 3-6 😁. Явно в бг не си отговарят размерите.
Боже викам каква е тая хартиена къща , иначе да, много е добър , много отдавна ги изгледах 4-те сезона и чакам 5-ти с нетърпение 😍.

# 473

И аз така и после си чилвам и пазя тишина на принца да спи поне 30 мин Joy
Единственото което успявам да направя в негово присъствие е да се облека, да оправя леглото и да измия бутилките. Ако някой го държи на ръце и стои до мен докато правя нещо е ок и гледа с интерес, но да го оставя и да правя нещо просто не става. Обикновено се обръща по корем и след минута вече ще се разциври защото не може да си вдигне главата.

И да се оплача ! Всяка вечер си ляга в 6 и после се буди в 10.30 - 11, тази вечер легна в 7 и пак се събуди в 10.30!
Трябва да опитам да си легне в 8-9 и съм сигурна че пак ще иска да яде в 10.30!

Паоло, носим 9-12 на Некст и всички останали тукашни марки.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 01:15 от G.Savova

# 474
Вече поредна нощ малката се върти от 3 до 4 (очаквам продължение). Заварвам я от единия край на кошарата до другия. Опитва се да св обърне по корем (тя може, но спи с чувалче и с него е трудно). Явно ще връщам гнездото в кошарата. С него изобщо няма шанс за такива “игри” нощем. Grinning

# 475
Розмари, пробвали ли сте на ваксините да го разсейвате с играчка. Нашата на първите две доста плака. На третата решихме да я сложим легнала на кушетката и аз отгоре й държах една любима играчка и тя докато се усети, вече й я бяха сложили. Пак поплака, но по-малко.
Аз също ползвам Тео бебе зеления. Като има наакано по дрехата първо запирам с веро или сапун и после в пералнята, но понякога си остава петно. А този Сано има ли го в обикновените супермаркети, не съм го чувала🤔Може да го пробвам. Но като свършат двете големи туби на Тео бебе, които мъжа ми купи, за да не изтърве промоцията🤭
Нашият шезлонг не го ползваме отдавна и вече мислих да го засилвам нанякъде. Малката искаше да става, не стоеше много на него. Днес обаче реших да правя кекс и я оставих на него, сложих и коланите, само дето не намерих захранващия кабел. Но въпреки това стоя около 30 мин и ме гледа. Може би и котката допренесе за шоуто, която е като маймунка и се качи на рамото ми и оттам гледа как бъркам кекса🤭

# 476
Добро утро! Часът е 5! Ще се гръмна!
Снощи заспа, докато си ядеше млякото, но след половин час се събуди с рев. И после не знам кога е заспал.
Сега яде и си говори нещо, че баща му се премести при него.
Няма да заспи скоро. Гледам, че мъжът ми все нещо го пипа, а той се разсънва и разсейва така.
Ама да се оправят. Аз си гледам сериала в хола. Ама е 5 сутринта, по дяволите...

# 477
Добро и от нас. Тази нощ спахме както винаги. Открихме грешката за вчера. Било е много топло. По препоръка на майка ми, че настъпва ледникова епоха нажулих парното и чак като видях големия по къси панталони и потник да се оплаква, че е умрял от жега разбрах какво съм направила. Тази вечер в спалнята 15 градуса през ноща нашата спи та спи.

# 478
  • София
Забелязала съм, че на по-хладно действително спят по-спокойна бебетата, поне в общия случай. Макар че според мен и за нас големите се отнася същото Simple Smile

Действително има няколко вида на Дано Максима прах за пране. Аз лично ползвам само този: https://images.app.goo.gl/y3SBEbTbWMnb2dp36
Гарантирано пере наакано без накисване. За петна от пюре не знам, днес ще пускам пералня с една на капана блуза от тиква от вчера и ще кажа Grin Иначе в повечето големи супермаркети съм го виждала, както и в ДМ и Лили. Аз го купувам от едно магазинче, специализирано за перилни препарати и там е даже с 1-2 лв. по-евтин.

При нас този номер с шезлонга и гледането, докато аз нещо оправям действа само, ако извадя голямата прахосмукачка или пусна някакви детски песнички и пея силно на глас, за да й привличам вниманието.

# 479
За дрехите отдавна съм спряла да се водя по размери, гледам, налагам, преценявам. Почти няма нещо, което да и става за уж нейните месеци. Иначе от 1-2 месеца е на 74см/ 6-9 месеца или 1 годинка. И преди съм коментирала- много зависи на коя фирма са, от каква материята и дали се сушат в сушилня.( а тя преди месец беше 67 см)
Лидл за дрехи ги ползвах още с баткото и съм много доволна. Последно от Кауфланд взех две бодита пак за проба, че каквото съм взела от там все ми се раздърпва много бързо. Е, този път съм доволна.
+1 и от мен за Максима Често сменям праха- Тео бебе, Максима, Алвина, Сенсимо.......пера всичко у дома  с бебешки, за да не тъпча по две бутилки препарати в шкафа.
Ние сме на Cooolbox и мога да връщам на много канали седмица назад програмите и да си избирам какво да гледам. Сега няма нищо, което да ми грабне окото и ако харесам някой филм, пускам за фон. Иначе чакам април да излезе Shadow and Bone,  влюбих се в книгите  и да видя кога ще мога да гледам и аз. Чакам си и филма, който щяха да правят по друга моя любима книга, но......вече няколко години все нещо става и няма екранизация
Пищялката ме вика Wink.....

Общи условия

Активация на акаунт