АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за инфото, ще взема аз такъв.👍😊

# 481
Lenka, наистина Тео бебе течен не се справя с наакано- аз ги кисна и пера със сапун за петна от ДМ за 2 лв и тогава в пералнята.
На Буба още й стават дрехи размер 6, но често ползва и 9-12. Има на Картър някакъв гащеризон, от Пепко и Лидл сме доволни, а ХМ са някак доста тесни.
Тумбеста е, 70 см е, а ХМ са умалени.
Едвам я напъхвам в чувалчета, дългуч.

# 482
LenkaST  досега на ваксини не сме пробвали да я занимаваме с играчка пф то пък и аз как не съм се сетилаа, след 2 часа като отидем ще пробяам с играчка да я разсейваме и дано лекаря се съгласи да й постаяи само 1 а не и 2те наведнъж, че хич не ми се иска миналите 2 ваксини фи сложи наведнъж уж да не сме се разкарвали в тея вируси повече пъти по болниците. Ама каро се бият 2 ваксини натоварва двойно повече организма  и имунната система. Ние още не сме започнали забранване мисля към 10 февруари тогава ще е на почти 6 месеца как стои въпроса с ваксините колло време трябва да е минало  от ваксината за да се започне захранване? О щом максима пере наакано без да е накиснато предварително направо го взимам. 😄

# 483
  • Пловдив
Аз съм на Тео Бебе и на Бочко перилните препарати, но нито един не пере петна от тиква и морков 😄 примирих се и отделих част от дрешките да са само за вкъщи за преди ядене. След това я преобличам , за да е без петна 🙄😊

Ние всеки път биехме по две ваксини наведнъж, нищо и нямаше на малката, даже температура не е вдигала.

На размер 6-9 сме, а сме 4+++, така че явно не винаги отговарят. Simple Smile

A Хартиена къща CASA DE PAPÉL ли е? Ако е това е супер интересно, гледах го докато бях бременна и аз като Paola чакам 5 сезон 😊

# 484
Хариста, при нас проблема е че магазините са затворени и няма как да видиш камо ли да налагаш Grinning.
Поръчвам онлайн и постоянно ми се налага да връщам защото не съм на целила размера.
Имам сушилня не я ползвам за неговите дрехи, защото знам че се свиват.

Лайка, моя изключително рядко се буди непосредствено след като е заспа, но знам че стане ли така трябва да мине час и половина за да заспи отново.

Тези които храните с АМ и децата ви спят цяла нощ, моля ви кажете колко им давате? Давам  около 1100-1200мл на ден и въпреки всичко има 3 нощни яденета.

# 485
Савова, моята е на смесено, като почти винаги преди лягане и давам АМ. В зависимост кога е яла преди последното, може да изяде от 100 до 180.Но винаги си спи по цяла нощ без да се буди. И за деня й се събират най-много 800 мл.

# 486
Оо и аз чакам 5-ти сезон на La casa de papel 😍.
Дрешки носи 6-9м.
Днес прави 5м моят бандит и наобяд ще го черпя с пюре😄 Нямам търпение🤪

# 487
Ох как го правите този номер със спането? Искам да се отърва поне от едното. Преди да влезем в сънната регресия тъкмо беше почнал да яде само 2 пъти и сега пак яде по 3 пъти.
Опитвам се да го гушна за да заспи и да забрави да яде но няма такъв вариант и след 2 Мин ще надуе гайдата ако не му дам да яде.

# 488
Савова, яде 5 пъти по 170-200мл готов р-р. Събира се около 900мл за денонощие. Нощем прави пауза около 10 часа без хапване.
Аз просто спрях да и давам да яде. 😀 То тя не е и гладна. Щом като и дам биба и заспива, значи не е гладна.
Днес пак е ужасна. Мрънка за всичко. То е така от седмица. Ще бъде така още две седмици (според приложението, в което следя за скок в растежа).

# 489
За сушилните съм забелязала, че не всички свиват дрехите. Докато бяхме в ремонт временно ползвах друга сушилня и ми се свиха много дрехи, мъжа ми орева света за едни негови дрехи. После си взех моята си сушилня и не ми се свива абсолютно нищо, дори вълнени дрехи. Не знам на какво се дължи, при положение, че винаги включвам на програмата която е за дънки, защото е една от най-дългите и съм сигурна, че всичко ще излезе готово за обличане.
Савова, при нас малката започна от едно известно време да започва да заспива все по-рано вечер и съответно да се буди много рано сутрин. Това което предприех аз беше да и коригирам дневните дрямки, за да взлезе отново в някакъв режим и горе-долу за около седмица нормализирах режима. Беше започнала да спи прекалено дълго обеден/следобеден сън, съответно нямаше време за трета дрямка през деня и така заспиваше рано за нощен сън. Сега гледам втората дрямка за деня да приключи към 16:00, в 17:00 давам следобедната закуска и към 18:00 я слагам да поспи за последно преди нощния сън ( за около час). Не можеш ли ако малкия заспи например в 18:30 за нощен сън да го събудиш след половин или един час? Вероятно няма да имаш голям успех веднага, но предполагам ако си постоянна ще можеш да му регулираш режима.

# 490
През деня яде по около 120мл през 3 часа. Две от вечерните хранения са 210мл, а третото 100-120мл, но не винаги ги изпива. Пробвала съм да давам по- малко и плаче защото иска още. Давам бибероната но номера не минава. Явно е гладен.

Ванеса, ще се прежаля за ранното ставане, обаче това нощно ядене е убийствено.
Моя е сънлив. През деня спи около 4-5 часа и след това едвам издържа вечерта да си легне. Дефактонна ден има 3-4 дрямки, като последната свършва в 4-4.30. Ако ще ми нервничи предпочитам да си легне рано, хем аз да имам време за себе си, иначе ще трябва да го разнасям на ръце докато си легне.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 10:43 от G.Savova

# 491
При нас всичко стана от само себе си. За мен не беше проблем да яде през нощта, даже се радвах, защото според мен не наддаваше много, но според ЛЛ беше добре. И нали знаеш, че става обртаното на това, което искаш. Извода е:почни да искаш да яде през нощта и ще спре😄

# 492
През деня яде по около 120мл през 3 часа. Две от вечерните хранения са 210мл, а третото 100-120мл, но не винаги ги изпива. Пробвала съм да давам по- малко и плаче защото иска още. Давам бибероната но номера не минава. Явно е гладен.

Ванеса, ще се прежаля за ранното ставане, обаче това нощно ядене е убийствено.
Моя е сънлив. През деня спи около 4-5 часа и след това едвам издържа вечерта да си легне. Ако ще ми нервничи предпочитам да си легне рано, хем аз да имам време за себе си, иначе ще трябва да го разнасям на ръце докато си легне.
Пробвай да яде през три часа и половина, 4.
Така ще яде повече милитри.
Удължавай времето за хранене с по 15мин, а не рязко.
Той кога яде- когато се събуди и следва будуване или преди да заспи?

# 493
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Опитвам се да го гушна за да заспи и да забрави да яде но няма такъв вариант и след 2 Мин ще надуе гайдата ако не му дам да яде.
Ох, да не те плаша, ама вече минах един път по тоя път ... Каквото и да правех, големия ми син се будеше до 2 год и половина за мякоо Grinning Joy

# 494
Много успокоително ловли уайф Simple Smile.
Той дефакто дори не се буди ами спи и реве, че е гладен.

Общи условия

Активация на акаунт