АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Бебо има трапчинки на бузите, засега и на двете. Да видим занапред дали ще се запазят. Знам, че от медицинска гледна точка трапчинките се считат за дефект, но пък са готини и ме кефят.

Вашите бебоци имат ли бенки? Аз, баща ми и баба ми по бащина линия имаме бенки на едно и също място - на горната устна вдясно. ММ и свекървата имат вляво пак на горната устна. Много ми е интересно дали и бебо ще има и ако да - от коя страна. Луда работа Grinning

# 601
И за момченцата не е толкова лесно дори с колектор да се събере урина. Simple Smile
След малко ако не мога да отговоря на въпроса във фб ще то пиша,  Алетея! Wink
 И аз много обичам тръпчинки, всвкакви.  Имам по една на бузите и една в ъгъла на устата. ММ пък има пп очите във външните ъгли , Бухта има на баща си, баткото моите.  Но не да силно изразени.
А за ръцете. Повечето деца до около 4 години  успешно могат да ползват и двете ръце. Аз ги насърчавал и а двете да боравят.  Навремето много исках да си служа и с двете , та няколко години св стараех да пиша домашни само с лявата хахахах.

# 602
Моето момче още няма никъде бенка. Баща му има доста, а аз нямах почти никакви, но от както забременях цялата станах в бенки, направо ужас. Сега чакам да спрем с кърменето и да търся начин да ги махна.

# 603
  • София

Напоследък нощем приспивам чудовището на музика заа .... балансиране на чакрите 😂 Ама мисля че ѝ действа добре 😃
Докато беше на 2 месеца всяка вечер на фон, докато заспива, й пусках компилации от успокояващо пиано. Чак и мен ме приспиваше това пиано. Сега сме на по- хард- Зайченцето  бяло Joy

# 604
Аз ще остана в бг мама, непрекъснато влизам, а и ще ми е мъчноооо за тук 😭

loewin, направо ме преби. На такова нещо спи ли се, аз мислех, че на Зайченцето става купонът 😂

# 605
На нас зайченцето бяло ни е успокояващата песен. Ако се е размрънкал много, тя спасява положението. А, и жаба жабурана също помага, но я ползвам за ваничката. Някой беше казал за Хубава си моя гора, е направо е магична, пея първите три куплета два път и е заспал. Аз го приспивам само за последната дрямка преди нощния сън, останалото време сам си заспива.
И аз ще продължа да си пиша тука Heart

# 606
ММ има много бенки.Аз имам няколко, които ми се ще да махна. Шушулка има трапчинка на брадичката, която е наследила от свекървата.
И аз ще влизам в бг мама.

# 607
Нашата педиатърка нищо не е споменавала за контролни изследвания 🙄 Май трябва да направя списък с въпроси за следващата консултация.

# 608
  • София
Ох тия трапчинки Weary Аз имам и МП има по-слабо изразена от моята и така се надявах и Ясен да има, но уви... И за зелените очи се надявах, но и това желание не ми се сбъдна. Дано поне косата му е хубава като на баща му Unamused
А за контролните изследвания - и ние ще правим другия път. Само не разбрах урината с мен да я нося... Ще я попитам преди следващия преглед.

# 609
И аз се включих във фб групата, но имам въпрос дали ще остане някоя мама от тук, която няма да се включва във фен?
Аз за сега не мисля да се включвам.

# 610
Мили мами, от около Ивановден се опитвам да изчета, каквото съм пропуснала...последните 2 теми 😄. Бяхме си във Варна и там просто не ми оставаше време.
Паола, благодаря ти и аз за старанието за темите! Дано този АД бързо да премине при Преси!
Хариста, много ми харесва мантрата преди пресичането на улицата!
Йони, имам приятел, който на годинка е бил 17 кг. Баща му и дядо му са лекари, той също вече е лекар. Ами всичко си му е наред! Като е само на кърма си яде, колкото иска. Ще спре да наддава толкова бързо в някакъв момент, според мен!
Алетея, много благодаря за фб групата. От март не влизам във фб, но сега ще започна да гледам групата Simple Smile И аз умирам за тръпчинки на брадичката. Никой в семействата няма, освен май че един мой дядо, а Никола имаааа. Лекичка е, но много ми харесва! За успокояването - при нас все още безотказно действа да му пусна на спотифай да слуша водопади. Ама високо! Винаги се успокоява и заспива.
Никола още не се обръща, но се върти настрани и си "яде" краката.
Уф, много неща бях си наумила да коментирам, ама така ми се доспа, че всичко забравих. Последните нощи Никола и той яде по 12234566 пъти и по-скоро мога да броя кога ме пуска, за по-лесно. 6900 грама, 68 см и педиатърката каза, че май има дефицит и да почвам захранване. Пуууу, а исках 6 м да стигнем. Както и да е, другата седмица ще търся по фермерските пазари сакралния картоф - гледан поне на 500 км от магистрала и нечувал за ГМО, който да е първата храна на моя син.
П.С. някой в пост преди десетина дни беше питал за готово еднокомпонентно картофено пюре - е, има и на хип.

# 611
Надявам се повечко да вземате участие там,че да ме улесните тук 😁. Като гледам след някой друг ден пак трябва да правя нова тема 😁

# 612
Аз ще си остана тук.
Мислих си, че групата ни във фб ще е само с нас, а не с августовски мами, които не пишат тук, но са прочели поста с линка към групата и са се включили.
Малко съм особена и не се чувствам комфортно да общувам с "непознати".
С вас си свикнах вече.

# 613
Шушулка явно и тази нощ не се чувства комфортно. Събуди се към 3 без нещо. Дадох биба. Отне и 10тина минути да заспи. Сега си спи, но само се върти, извива назад, мята главичка. Дано не стане като предния път- да трябва да стоя будна два часа, до храненето и към 5:30, че ще полудея от скука. Grinning

# 614
Лайка, забелязах че те няма. И аз се изненадах ,колко много всъщност хора се присъединиха....споделям твоето  усещане за дискомфорт.
Аз цяла вечер не можах да заспя. Всички спят у дома ,аз клепам в тъмното и вече зверски  ме боли глава. Е, ММ вече ще става и ще отида да направя нещо за ядне,че от толкова будуване огладнях

Общи условия

Активация на акаунт