АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Катеричка, сподели като сложиш батериите Grinning От кой сайт е?

# 586
Ехееее, кога толкова много се присъединиха във ФБ?! Аз още се чудя, ще ми е тегаво да пиша едно и също на двете места....ще се допускат ли хора извън бг мама?
Ходих пак да гледам столчета за хранене. Спрях се на няколко модела на Лорели , Мони, Кангару и Кикабу...не че има избор и някой да те консултира адекватно в магазина. Пак знаех повече е служителите за стоките им? При мен водещо е малкото свободно място
А за лампа , има нова- зайче плюшено в Икеа, мисля си за нея Simple Smile Много обичам лампи. В Озоне има намаления пак хубави на много неща.

# 587
Катеричка, сподели като сложиш батериите Grinning От кой сайт е?
Бг хлапета, Не дава да пусна линк,
https://-spam217-/babymoov-muzikalna-noshna-lampa-sleepy-c-byal-i-rozov-shum
И аз много обичам лампи и ще погледна в ИКЕА .
Вече не живея в София и за доставка тия долни обирджии от ИКЕА искат цели девет лева.
За дреболии като лампи и тави не знам дали си заслужава да се набутвам, много ми допадат посудата и възглавниците им.
Бях харесала и детското столче на ИКЕА за хранене и бебешките легла, ама..
Някакво грозновато столче са ни подарили, не знам каква марка и да не обидя..Ще го ползвам.
Много исках по ЗВБ, ама знам ли.. с пюрета почвам, пък каквото сабя и бебе покажат Joy

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 17:18 от Анонимен

# 588
Катеричка, снимай го и го пусни тук, може някой да го хареса и да го купи Simple Smile Иначе Икеа и аз не я харесва заради това. В Пловдив има Икеа, но имат доста по-малко неща от асортиметнта на софийския и дори до магазина да ми го доставят искат луди пари за дреболии. Но като отвори мола ако я харесам на живо ще я взема лампата. Макар че от сега я дават само 7 бр налични в София само.
https://www.ikea.bg/products/lighting/children-lighting/pekhult- … na-lampa/50470003
Влюбена съм в лампите им звезда, облак, листо и подобните, но за сега само листото Wink Че не са и най-евтините. А доста е силна светлината. Много им харесвам и тези висящите планети и насекоми за деца, на баткото бях взела предните насекоми Simple Smile
За феновете на Сано Максима бебешкия (мисля), утре в Метро ще има 3.5 кг за по-малко 18 лв някъде( 90 пранета са това).

# 589
Здравейте, 2-3 дена не съм чела и сте изписали толкова много.

Аз нямам фб, но активно ползвам на ММ, та ако не е проблем, подавам заявка за присъединяване.

# 590
Няма да се допускат хора извън бг мама във фейсбук групата, всяка се представя коя е (снимки не са задължителни) и ако има някой пропуснал да спомене кой е ще трябва да го махна за съжаление. Друго не ми идва наум като проверка... Освен това в рамките на седмица ще затворя групата да не може да се вижда от други хора и съответно няма да могат случайни хора да искат да се присъединяват. Ще може някоя като ми пише да я добавя и така. Ако някой има различно предложение, да каже, защото на мен друго не ми идва на ум 😃

# 591
Няма да се допускат хора извън бг мама във фейсбук групата, всяка се представя коя е (снимки не са задължителни) и ако има някой пропуснал да спомене кой е ще трябва да го махна за съжаление. Друго не ми идва наум като проверка... Освен това в рамките на седмица ще затворя групата да не може да се вижда от други хора и съответно няма да могат случайни хора да искат да се присъединяват. Ще може някоя като ми пише да я добавя и така. Ако някой има различно предложение, да каже, защото на мен друго не ми идва на ум 😃

Напълно съгласна с Алетея!

# 592
Да ви кажа, че добавих въпрос към присъединяващите се за попълване за проверка кой иска да се присъедини 😃

# 593
Това за пишкането не се ли казва апликатор? В една група у фейсбук четох, че като сменят памперса и слагат парче памук вътре и като се изчурулика белчето вадят памука и го изстискват в чашката за урина 🤷🏼‍♀️ Аз мисля така да пробвам
Здравейте, не съм писала до сега, но и аз съм с бебче август-инче 2020.
Сега по същество. Това с памука не го препоръчвам, тъй като това ще бъде една нехигиенично взета проба, от която най-вероятно резултатът от изследването ще бъде с наличие на бактерии. Тъй като няколко пъти се наложи да правим изследвания на моето момиче, ще ви кажа как стана при нас, а пък вие си преценете дали ще го направите така.
Първо, моята препоръка е да се запасите с поне 3 колектора, тъй като много често не се получава от първия път.
Аз не успях да събера урина със сложен памперс, така че аз правех така. Първо задължително измийте гениталиите, след което залепете колектора, като внимавате да не пипнете по лепенката и вътрешната му част. Гледайте да разтворите хубаво пликчето преди това, за да има пространство, където да влезе урината като дойде моментът. Слагате бебето голо от кръста надолу върху еднократна пелена (от тези, които са като памперс), завивате го и, разбира се, увеличавате отоплението. Най-добре да направите това упражнение преди очаквано време за сън, защото ако детето е будно лепенката няма да изкара дълго. След като се напълни колекторът пак внимателно, без да пипате около лепенката изливате в контейнер. Ако не можете веднага да закарате пробата в лабораторията я сложете в хладилник.
П.П. Това е за момичета. При момчетата е по-лесно доколкото знам. Simple Smile

# 594
  • София
След хапване също е подходящ момент за събиране на проби. И аз с каката на 3-ия път успях. 😄

# 595
И аз се присъединих към фейсбук групата. Ще направя една хубава снимка на малката и ще се представим и ние. Не бързайте да триете.
Напоследък забелязвам че малката все посяга за всичко с лявата ръка. Дори като правим боц или подавам играчка винаги
е с лявата отпред а с дясната най много да донабута в устата Simple Smile. Чудя се да не излезе левичарка. Аз имам доста в рода. Май е събрала най интересните черти. Има трапчинки на двете бузки от моя род и на брадичката от баща си Simple Smile

# 596
Трапчинката на брадичката е доминантвн белег и ако я няма бащата е някой друг Joy.

# 597
Мелани, при нас е същото, ама с дясната ръка. Лявата понякога стои като придатък😃

# 598
Умирам за тръпчинки в брадичката.

Напоследък нощем приспивам чудовището на музика заа .... балансиране на чакрите 😂 Ама мисля че ѝ действа добре 😃

# 599
И аз се включих във фб групата, но имам въпрос дали ще остане някоя мама от тук, която няма да се включва във фен?

Общи условия

Активация на акаунт