АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 281
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Savova изглежда от толкова избиране на количка, нищо не съм избрала накрая Joy Нямам такава подложка и намирам в нета само за столче за кола, което не знам дали ще ми свърши работа. Направила съм някакво приспособление, но е супер аматьорски и искам да взема нещо свястно..

# 676
Само мога да кажа, че в Алито са същите и на половин цена /+доставката/. И аз се чудих за нещо подобно. Дано някой има и даде отзив.
Една приятелка с дете на една годинка ми каза, че само с такава кошара успява да свърши нещо домакинско вкъщи.

# 677
И ние бяхме със запушени слъзни канали. То не бяха едни капки, втори капки, лайка. И не, та не. Отидохме при друг педиатър, който ни изписа пак някакви капки - пак с лайка, и ни показа как да правим масаж. Капките ги слагахме по няколко пъти на ден. Масаж също по няколко пъти дневно. В един момент настъпи празник - отпушиха се. Често просто им трябва време, а не странична намеса. Но е неприятно да го гледаш така - със сълзящи очи и обилни секрети - без нищо да правиш.
А правеше ли бактерийки? Че на моя все се вазпаляват.

# 678
Само мога да кажа, че в Алито са същите и на половин цена /+доставката/. И аз се чудих за нещо подобно. Дано някой има и даде отзив.
Една приятелка с дете на една годинка ми каза, че само с такава кошара успява да свърши нещо домакинско вкъщи.
Моя приятелка има подобна и каза, че е много доволна, но не съм сигурна че при мас ще оцелее. Joy . Активната гимнастика вече само дето не се е разпаднала от ритане и гризане.

Александрия,  виж дали не можеш да сложиш някакъв дунапрен с който да изравниш наклона, макар че ако остане съвсем малък наклон не е проблем. Децата са вече достатъчно големи и силни.

# 679
Аз продадох нашата количка 😅 много съм доволна,че няма да ми заемат място два коша и рамата. Има лятна, която има напълно легнало положение + още една, която е при майка ми и винаги може да ми я изпрати.
NIO JUMP беше, много маневрена , но ме дразнеше , че трябва да махам кош и така да я сгъна за в колата. И си беше голяма.

# 680
И моята количка няма такава приставка. Явно и аз не съм подбрала добре. Grinning
Аз съм с летния кош от седмица, но е под голям наклон, както в шезлонга.
Парфюмче, Ния стои в същата люлка сега, повече от всякога. Много и е приятно.
Няма да ползвам такова заграждение за игра, но да не се заричам. Grinning Ще ми се детето да се чувства свободно, а не затворено и заградено.

# 681
Може ли линк към кошарите в алито,че не мога да ги открия 🙄

# 682
Аз като се "похваля" нещо при вас и всичко се обърква, ( май за повечето тук важат законите на Мърфи). Бях казала, че Бухта сама заспива в кошарата....и след това вече не е заспивала в кошарата, а на спалнята, поне пак бързо.  Вчера се похвалих, че все пак денят ми минава добре въпреки неспането и малко след като го написах се почна......спи ѝ се, но не иска да заспи, с 300 зора и мрън заспа за 10 минути. После мрънка, че още ѝ се спи, но вече иска да заспива чак като си види баткото и таткото. И пак мрън имаше. Ще лягаме и О, чудо - Бухта се разрева, не се е случвало от мноооооого отдавна, през деля коремчето ѝ не беше добре и предната вечер много къркореше. Баткото само си сложи ръцете на ушите, за да може да спи. А тя плаче силно и нищо не може да я успокои дори и цица....По едно време просто спря и заспа. Каква ли драма е било за нея, жал ми става.
За столчетата съм се спряла на Lorelli Campanela-Gusto i Crispy и  Cangaroo Mint . Moni Chocolate много ми харесаха визуално и като фунцкии( те същите като на другите), но ужасно твърдо на гърба, усеща се всяко нещо от облегалката отзад. За Cangaroo  вече имам отзиви от групата, за другите някои наблюдения? Пак ще отида до магазина и ще ги пробвам сигурно кой най-лесно се манипулира и кой стои стабилно.

# 683
И ние бяхме със запушени слъзни канали. То не бяха едни капки, втори капки, лайка. И не, та не. Отидохме при друг педиатър, който ни изписа пак някакви капки - пак с лайка, и ни показа как да правим масаж. Капките ги слагахме по няколко пъти на ден. Масаж също по няколко пъти дневно. В един момент настъпи празник - отпушиха се. Често просто им трябва време, а не странична намеса. Но е неприятно да го гледаш така - със сълзящи очи и обилни секрети - без нищо да правиш.
А правеше ли бактерийки? Че на моя все се вазпаляват.

Може би 1-2 пъти да са се зачервявали клепачите по-сериозно. Първо на едното око, после на другото. Помня го, защото много ме притесни. Чак се бяха подули все едно е ухапано или алергия.

Може ли линк към кошарите в алито,че не мога да ги открия 🙄

https://m.aliexpress.com/item/4000117343393.html?spm=a2g0n.detai … x640Q90.jpg_.webp

Това е един от продавачите. Търси ги в алито с baby playing yard/cage/fence.

# 684
Момичета, от около месец моето момиченце се храни мн странно. 3 дни яде по 60-70 мл на ядене и видимо не иска повече не защото нещо я боли. После 5 дни няма наяждане - не че яде по-често, просто количеството не и стига и може още. Според вас на какво се дължи - дали може все пак да са зъби,въпреки че видимо няма промяна по венците или нещо свързано със захранването?

# 685
И при нас положението е сходно. Тази сутрин едвам изяде 100мл за 30 Мин! То не беше чесане на зъби с бибероната, то не беше въртене на главата ...

# 686
И при нас положението е сходно. Тази сутрин едвам изяде 100мл за 30 Мин! То не беше чесане на зъби с бибероната, то не беше въртене на главата ...
.     Да същото , но се редува , няколко дена така, после пък мн яде. За 1 седмица не е качила нищо.

# 687
Здравейте, момичета. Съвсем не бях погледнала, че може да се влезне с профила от ФБ, след като нямам достъп до пощата си за възстановяване на паролата. Във ФБ групата съм Tin Tinita.

# 688
Ох, момичета, ще умра!
Сега се връщам от зъболекар.
Преди да забременея си направих ревизия на мостовете и смених единия.
Обаче така и не свикнах с него и през цялата бременност бях на тръни да не стане нещо.
Е, стана, ама вчера.
Изведнъж се подух, половината глава ме заболя зверски, чак ухото и синуса.
Просто страхотно! Сега едва се прибрах до вкъщи. Изпих двойна доза оки и дано да изкарам до четвъртък с обезболяващи, че тогава пак ще слагат лекарство и ще взимат проба за нов мост при нови зъботехници.

# 689
Ох, момичета, ще умра!
Сега се връщам от зъболекар.
Преди да забременея си направих ревизия на мостовете и смених единия.
Обаче така и не свикнах с него и през цялата бременност бях на тръни да не стане нещо.
Е, стана, ама вчера.
Изведнъж се подух, половината глава ме заболя зверски, чак ухото и синуса.
Просто страхотно! Сега едва се прибрах до вкъщи. Изпих двойна доза оки и дано да изкарам до четвъртък с обезболяващи, че тогава пак ще слагат лекарство и ще взимат проба за нов мост при нови зъботехници.
И  трябва да ходя,а съм като бебе(голям страх).... Ще видим кога ще събера смелост....

Общи условия

Активация на акаунт