АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Верчи Съболезнования и съчувствие за случилото ти се. Целия товар паднал на плещите ти.
Ние си купихме най обикновената количка на лорели лора, става и лятна и зимна без да сменяме всичко, неочаквано се изумих колко е функционална. Не сме спирали нито един ден. На минусите излизахме за половин час, ако задуха слагах дъждобрана отгоре като гледах да си влиза въздух, не да е в парник. Ползваме обаче дебел космонавт. За бузките обаче се наложи да слагаме Cold крем има сега в аптеки марве на промоция Uriaje по 11.90 Лв.

# 631
А някой ползва ли колд крема на мустела, който е под формата на стик?
Струва ми се по-лесен за нанасяне.

# 632
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Verchy, много , много съжалявам! Милата!

Аз май няма да си правя ФБ, щом казвате, че имало много хора там....

Ние днес сме на ваксина на обяд. И не знам дали трябва да питам ЛЛ, но досега нито един път не сме ходили на ортопед, откакто е роден бебчо. Ако и в 6-тия месец тя не ми каже, ще отида да го заведа на частно.

Онзи ден поръчах зимно чувалче от Олх втора ръка. Страхотно е! Нагласих го на летния кош, но все още не излизаме навън, мноого е студено. Нашия летен кош има изцяло легнало положение, така че вече мисля, е Ок да го пробваме. Иначе му слагам космонавт и шапка, отдолу с домашните му дрехи. Ето такова е чувалчето:
Скрит текст:

Искам вече да е пролеттт, омръзна ми всеки ден затворени, аххх.

Това с помпата е много трудно упражнение. Най-омразния ми уред, само при запушване ползвах , в началото. Кити, респект, не знам как се справяш.

Ние нямаме никакви тръпчинки Grinning

# 633
Вашите мъже заместват ли ви нощем, ако сте твърде изтощени от будуване и безсъние, за да се наспите ?
Чух, че има и такива еднорози, но моят е принц и щото ходи на работа, сънят му е по важен от моя.
Толкова ли е егоистично от моя страна?
Миналата седмица се бях отчаяла от безсъние- разсънвам се след нощното събуждане за кърмене и край, заспивах чак на сутринта. Молих го за помощ, но хич не ми съчувства.

# 634
За бузките става и обикновен вазелин. Помага много и когато почне да се плюнчи от зъбките и бузките са постоянно морки.

Количките които се трансформират от зимни в летни, са ок но май само за лятото. Като гледам отдолу колко са тънки, а като знам зимите какви могат да са в България мъка с такава количка.
Оня ден гледам съседката с такава количка и ми се оплаква, че детето вече е голямо на ръст и не се побира в коша, а дефакто е малко на години за да седи и жената се чуди какво да прави.
Предпочитам да дам повече пари, но всички кошове да са ми отделни.

# 635
ММ я приспива и става вечер, ако се налага. Аз ставам тази седмица, защото коригирам режим. Не е егоистично според мен, защото да си адекватна през деня е също толкова важно, колкото и той.
Аз мажа бузките със същия крем на Юриаж.
Кити, поръчахме чувал на Сайбекс за нашата си количка, защото ММ настояваше да е на същата марка. Докато пристигне купих един за 35лв, които е перфектен според мен.

Скрит текст:

А този чакаме да дойде:

Скрит текст:

# 636
  • София
Аз ползвам стикчето на Мустела, много е удобно и мирише на плодова дъвка или бонбони 😀 На основата на вазелин е, като гледам.

Аз купих чувалче, но още се инатя и я извеждам с коша за новородени. Макар, че като я сложа вътре с космонавта и изпълва от край до край, ама още не мрънка и си спи сладко, та може би ще изчакам още 1 седмица. На 02.02 ще навърши 6 месеца и най-вероятно тогава ще сложа вече лятната седалка и чувала Simple Smile

Аз гледах чувал на нашата си количка, ама не ми хареса, стори ми се тънък и си избрах друг накрая.

# 637
Еми да, съжалявам че така се получи с ФБ. Може би трябваше да я направим тайно и да си пращаме като съобщение линк или нещо подобно само на хората, които активно си пишем тук.  Надявам се другите момичета да не се обидят, но пък да не си писал цяла бременност, раждане и т.н., нормално да има притеснение от всяка от нас да споделя още по-лични неща.

Верчи, съжалявам за случилото се! Sad

Ние сме още с коша за новородено. Както каза loewin, изпълва го целия с космонавта, но пък спи сладко сладко. А и излизаме от време на време с кошницата за кола и слинга, та затова и се забавих със слагането на летния кош. Нямам и термочувал за него Confused ellocin, какъв друг чувал взехте? Че чух че този на сайбекс е тесен, а и не ми се дават толкова пари предвид ,че има други по-бюджетни опции.

# 638
Някои чували са тънки. Имам Stokke и Cygnet и чувалчето на втората е тънко и количката хич не я виждам за зимата. Докато чувала на Стоки е по- дебел и от най- дебелото ми яке и космонавта е напълно излишен.

# 639
Съжалявам, ако някой се чувства дискомфортно във фб групата, целта беше да е точно обратното. Заключвам групата, който иска да се присъедини, ще трябва да пише на лично. Премахвам хората, които не са от тук, с изключение на 1-2, които се представиха заедно с профилите си тук.

# 640
Rolly, прикачила съм снимка в горния ми пост- първата. Тъкмо погледнах на коя марка е- Kikka Boo за 35лв. Върши ми супер работа. Скъп е на Сайбекс, няма смисъл. Просто реших да не споря с ММ за глупости.

# 641
Здравейте, не съм се включвала до сега, но ви чета още от първата тема за бременни с термин август. Имам момиченце, което беше с термин средата на август, но поради съображенията на лекаря ми се роди секцио на 27ми юли. Притеснявах се да пиша, понеже имам една неуспешна бременност с късна загуба в 38ма г.с. и не можех да се отпусна и да се радвам на бременноста, докато не се роди живо и здраво бебенцето. Знам че се включвам късно и може би няма да бъда приета наравно с момичетата, които сте тук от началото и сте активни всеки ден, но искам да ви кажа че ми е много приятно да ви чета и ще се опитам и аз да споделям с вас Simple Smile ще пусна и заявка за фб групата, но няма проблем ако решите да не ми я одобрявате, напълно разбирам съображенията ви и това че искате да сте само тези, които пишете и споделяте редовно. Поздрави Simple Smile)

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 11:44 от k.all.mar

# 642
Вашите мъже заместват ли ви нощем, ако сте твърде изтощени от будуване и безсъние, за да се наспите ?
Чух, че има и такива еднорози, но моят е принц и щото ходи на работа, сънят му е по важен от моя.
Толкова ли е егоистично от моя страна?
Миналата седмица се бях отчаяла от безсъние- разсънвам се след нощното събуждане за кърмене и край, заспивах чак на сутринта. Молих го за помощ, но хич не ми съчувства.

В началото ММ много ми помагаше през нощите, ставаше, хранеше, приспиваше. Много ме пазеше, предвид и секциото. Сега, ако му кажа стани и виж бебето - ще стане, но предпочитам аз да си ставам, аз да си го храня. Вероятността той да го разбуди е много голяма. Защото почва да му се радва, а малкия само това чака.
Преди ми беше много трудно с малко часа сън, сега свикнах, не ми прави впечатление.
Ето, не съм спала от 3 дена като хората, ММ е вкъщи и е с бебо, но на мен не ми се спи. Ровя се из нета и търся една рецепта.

Чух че този на сайбекс е тесен, а и не ми се дават толкова пари предвид ,че има други по-бюджетни опции.

Преди няколко дена изкарах летния кош, но ние сме със сайбекс балиос с и нямам все още отзиви за чувалчето(което взех за 29 паунда).
Днес времето е страхотно, чакам да се наспи малкия мъж и ще излезем.

# 643
  • Denmark
Еее, ние сега изглеждаме супер негостоприемна група Confused все пак, добре дошли и на новите мами! Надявам се да се включвате по-често, за да се опознаем по-добре!
Не е стоял въпроса бг мама или Фейсбук така или иначе. Всички ще си пишем и тук, надявам се. Аз следя още много теми във форума и влизам по-често тук, отколкото във фб.

Верчи, искрени съболезнования! Sad

# 644
Не се бях сетила за мустела, те са с много добри отзиви. Не мога да кажа, че нашия татко помага активно, дори го няма през повечето време. Но днес го очакваме с нетърпение и по традиция ще имам няколко дни са се измъквам на обяд за кафе с приятелки. Мисля, че е зверски необходимо малко разпускане.

Общи условия

Активация на акаунт