АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм със Сайбекс балиос. Четох за чувалче на Cangaroo и  Gracco, които също са ок за тази количка. Ще погледна и това на Кикка боо.

И ММ не я приспива. Най-много да я разсъни и да почнат да си играят Simple Smile Като тази сутрин - слагам я за първа дрямка, но тя не заспива веднага, а нещо си бърбори. Той ми я носи в хола и вика "Ами тя не спи". Еми не спи я, трябва и време, ако тръгна да я разнасям из нас, няма да си заспи в леглото със сигурност Joy

# 646
Аз съм със Сайбекс Е-Приам и на лятната количка пасва супер. Не знам дали има разлика с балиос-а.

# 647
Аз съм със сайбекс балиос с и взех още преди 2-3 седмици универсалното чувалче на cangaroo за 36лв. онлайн от хиполенд. Доволна съм, доста е плътно и пасва добре, малко трудно само минава закопчалката на средното коланче, което е между краката на детето, но за тези си пари е доста добра покупка, ако не ви се дават над 100лв за оригинално  Simple Smile

# 648
И аз се включих във фб групата, но имам въпрос дали ще остане някоя мама от тук, която няма да се включва във фен?

Как се пише групата?

# 649
Здравейте и от мен, ние в понеделник бяхме на ваксина и всичко беше наред, но във вторник цял ден беше с 37,7, а педиатърката ни каза да започваме захранване 4++, защото качва всеки път по 1кг, понякога и повече. Та сега е скромните 70см - 9,100. Въпросът ми е, според вас, колко дни след ваксината да започна- петък добре ли е???
Винаги хапва към 21-22 и заспива - тази нощ се събуди в 3 - рев, дране, ритане, блъскане, пиене на вода и накрая ММ дойде със 100мл мляко и каза, че мъча детето 😂 той пък хапна и заспа в 4ч
Иначе и ние сме с бебешкия кош, чудя се дали с другия няма да му е студено, дори и да сложа чувалче?

# 650
Здравейте и от мен, ние в понеделник бяхме на ваксина и всичко беше наред, но във вторник цял ден беше с 37,7, а педиатърката ни каза да започваме захранване 4++, защото качва всеки път по 1кг, понякога и повече. Та сега е скромните 70см - 9,100. Въпросът ми е, според вас, колко дни след ваксината да започна- петък добре ли е???
Винаги хапва към 21-22 и заспива - тази нощ се събуди в 3 - рев, дране, ритане, блъскане, пиене на вода и накрая ММ дойде със 100мл мляко и каза, че мъча детето 😂 той пък хапна и заспа в 4ч
Иначе и ние сме с бебешкия кош, чудя се дали с другия няма да му е студено, дори и да сложа чувалче?

На мен на предната консултация педиатърката ми каза 7-10 дена след ваксината да започна захранването.

# 651
Те чувалчетата в повечето случай са достатъчно дебели. Нашият е от комплекта на количката /също Сайбекс Балиос С/, който поръчахме отделно от online4baby. Тук само на едно място го намирах, но с двойна цена. Та както и да е - изглежда доста дебел и отвътре е един мекичък ... ммм ... Ама и аз какво се обяснавам, като още не съм се престрашила да му направим сефтето 🤣

# 652
Аз да попитам. Едно време имаше едни матрачета с едно като подложка, която влиза в дупката която се образува на летния кош. Уж има пълно негнало положение, ама не е баш така, краката му седят вирнати. Търсих из нета, ама нищо не намирам.

# 653
Момичета, здравейте! Искам да изкажа мнение,което по никакъв начин не искам да засегне никого! Замислете се просто .. това е отворена група, замислете се колко човека ни четат без дори да знаем. И снимки сме качвали повечето и снимките са ни виждали..
Ами някои хора имат фейсбук,но не им се занимава да си правят профил тук, в същото време приемат информацията от нас за полезна, а не ни четат , за да правят конспирации и да злоупотребяват с данните ни.
Фейсбук е затворена група. Лично аз не виждам лошо да приемем някои момичета,които са съпреживявали всичко с нас, четейки нашите романи тук и да ги опознаем и там. Групата се направи,за да е всичко по-четливо, за да може всеки да отговаря по-лесно, на когото иска. Не смятам,че някой е влязал с цел да краде личните данни на другия. Ако чувствате,че можете да дадете адекватен съвет на някого или имате нужда от такъв - пишете, никой не ви задължава да качвате снимки или лична информация за себе си!Лично на мен тук ми е по-разхвърлено, чета няколко страници, отделно си правя записки на кой какво имам да пиша, за да не забравя докато пиша своя роман...а ,когато се насъберат няколко страници и честно да ви кажа едвам намирам време да изчета всичко.
Не задължаваме никого да вземе участие там, но ако прецените, че имате желание сте винаги добре дошли ❤!

# 654
Аз да попитам. Едно време имаше едни матрачета с едно като подложка, която влиза в дупката която се образува на летния кош. Уж има пълно негнало положение, ама не е баш така, краката му седят вирнати. Търсих из нета, ама нищо не намирам.
Мисля, че в Айко има такива. Предлагаха ми го за столчето за кола.

# 655
Докато изчета забравих какво щях да пиша😅
Verchy, съболезнования! 😔
И аз като loewin искам да изчакам 6м да му сменя коша, много си ми харесва зимния, но наистина и той вече едва се събира в него. Ще трябва да взема и аз чувалче май. Иначе онзи ден му взех нов космонавт, че предните 2 вече са му малки... взех му по-голям размер, че няма всеки месец космонавти да купувам. Много добра сделка, купих го от една жена във фейсбук, че бил малък на нейното дете. Чисто нов, на Джордж, пухкавичък отвътре.
Mdggdm, според мен 1 седмица изчакай, но ти ще си прецениш най-добре.
Колд крем ползвам на Клоран, бяха ми го подарили в комплект с душгел и едно зайче, не е лош.

# 656
Разбира се, Паола.
Има достатъчно отчетни групи във фб, в които всеки може да се включи.
Тук също всеки може да си направи регистрация през фейсбук.
Аз лично не разбирам това да не си искал да пишеш тук, но изведнъж да ти се появи желание да започнеш да пишеш в група, в която се предполагаше, че ще пишем отново същите, както и тук.
Разбирам, че за някои няма никакво значение кой е в групата, но, както казах, за мен има.
И благодаря все пак, че напомняш, че не е задължително присъствието в нея...

# 657
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Вашите мъже заместват ли ви нощем, ако сте твърде изтощени от будуване и безсъние, за да се наспите ?
Чух, че има и такива еднорози, но моят е принц и щото ходи на работа, сънят му е по важен от моя.
Толкова ли е егоистично от моя страна?
Миналата седмица се бях отчаяла от безсъние- разсънвам се след нощното събуждане за кърмене и край, заспивах чак на сутринта. Молих го за помощ, но хич не ми съчувства.
Не, нашият татко спи в другата стая с баткото. Аз спя с бебето, и не ми пречи, че се буди, за да яде. Аз не бих искала да развалям съня на ММ, все пак аз съм в майчинство и съм си вкъщи по цял ден, а той работи по много и трябва да се е наспал. Но аз нямам проблем да се будя, бебето само суче за 10 мин. в просъница, и пак заспива. А аз заспивам на секундата Joy

# 658
Лайка извинявай, както казах нямам намерение да се карам с никого. Коментарът ми е написан с много топли и положителни чувства, но всеки го прочита от неговата си гледна точка Simple Smile. Хубав и успешен ден!

# 659
А защо помисли, че аз пък искам да се карам?
Просто казвам, че идеята на групата беше ние от темата да пишем там. Или се бъркам?
А изведнъж стана - всички са добре дошли.

Боже, Антонио за първи път заспа на люлката Open Mouth

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 14:02 от Лайка

Общи условия

Активация на акаунт