Парфюмни размисли и страсти - 255

• 55 096
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
И според мен GUERLAIN Insolence не е за сляпа покупка. Това не е някаква цветна водица, която можед да  се изпръска дори да не ви хареса. На моята кожа прави много странна химия (няма да пиша какво, че не е приятно). Не можах да понеса едно пръскане. Много е силен. За edt говоря.
Сетих се за друг цветен красив аромат - GUERLAIN Idylle, но прд него бих предпочела Mon Guerlain Florale, може би защото е по-нов.

# 556
Виолетките на DSquared2 за мен са по-лесни от Insolence, макар да харесвам и двата (трите) парфюма. Но DSquared2 пък на някои им се струват твърде унисекс, та пак не са съвсем за без проба.

# 557
DSquared2 задължително го слагам за тест. Много харесвам аромата на горската теменужка и ако намеря наистина подобен аромат ще съм много радостна. За съжаление Insolence не ми даде това което търся, а старото бутилчице беше разкошно.
Ще си взема и едно John Galliano Parlez Moi d`Amour eau Fraiche (имаше по 10мл), заради приликата с Dior Miss Dior Chérie L'eau. Дано и той ме зарадва.
Момичета Flowers Bouquet , както винаги полезни ! (И момчетата също Wink )

# 558
Аз дълго време обмислях да купя Insolence,и даже тук питах за разликата между парфюма и тоалетната вода.Преди 2 дена поръчах парфюма,без тест,с надежда за виолетки.Надявам се да не усетя никакви ретро нотки и да ми допадне,защото напоследък с тия покупки на сляпо нямам никакъв късмет.

# 559
За мен Eau Parfumee au The Bleu Bvlgari е силно виолетков и затова го размених. Беше като бонбони "Виолетки". Дамата, която го получи, каза, че не открива виолетка и парфюма продължи по пътя си Simple Smile

# 560
Да и при мен е натъпкан с рози Интенз Кафе. Значи трабва да открия по сайтовете проба от този Ristretto. Благодаря! 🌺
Ако ти се тества, ела да го пробваш. Вече си имам цяла бутилка.

# 561
  • София
Моите виолетки са във Feerie Van Cleef & Arpels. Много рядко го ползвам вече. Подсещате ме да го изкарам, защото за мен сега му е времето.

# 562
  • Стара Загора
Момичета , имам едно питане - според  fragrantica Delina е три вида  Delina , Delina Exclusif и Delina La Rosee .

Скрит текст:

Но в нотино има Delina Royal Essence Exclusif . Коя е тя , от трите  ?

Скрит текст:

# 563
  • Germany
Аз дълго време обмислях да купя Insolence,и даже тук питах за разликата между парфюма и тоалетната вода.Преди 2 дена поръчах парфюма,без тест,с надежда за виолетки.Надявам се да не усетя никакви ретро нотки и да ми допадне,защото напоследък с тия покупки на сляпо нямам никакъв късмет.
Аз мисля, че има почти 95% шанс да получите поредния ретро ужас, или поне за моето възприятие този парфюм е такъв. Въобще не го виждам на младо момиче, нито на млада жена. За мен е парфюм от отминала епоха. Много мазни старовремски виолетки, върху вехта санталова дървесина и помадени ириси и рози. На ваше място не бих отваряла парфюма и бих потърсила проба в размените, за да мога да върна парфюма, ако не ми допадне. Цената му не е ниска, че да махне човек с лека ръка.
Виолетките на DSquared2 за мен са по-лесни от Insolence, макар да харесвам и двата (трите) парфюма. Но DSquared2 пък на някои им се струват твърде унисекс, та пак не са съвсем за без проба.
И аз съм съгласна, но пък DSquared2 отпреди близо две години спряха всички стари парфюми, между които и She Wood и фланкърите му, и вече е доста трудно да се намерят за покупка. Новите издания загърбиха основната идея на марката, да акцентират на виолетовата нота, и вече носят съвсем различен почерк.

Виолетките се срещат все по-рядко в новите парфюмни издания, минават за ретро нота, и много малко хора ги оценяват. Аз лично не съм попадала скоро на хубава виолетка, а също обичам нотата. За мен много красив парфюм с млада, зелена виолетка, с прекрасен шлейф и присъствие е Balenciaga Paris За съжаление почти всички стари издания на марката също са спрени от производство, този също е сред тях, но все пак се намират тук там изостанали бройки все още.

# 564
Момичета , имам едно питане - според  fragrantica Delina е три вида  Delina , Delina Exclusif и Delina La Rosee .

Скрит текст:

Но в нотино има Delina Royal Essence Exclusif . Коя е тя , от трите  ?

Скрит текст:

Втората.

# 565
  • Стара Загора
Мерси , Фенси !! Two Hearts Two Hearts

# 566
kovatcheva Много ви благодаря за съвета!

# 567
Момичета и момчета, нуждая се от препоръките ви за хубав парфюм с теменужки, нещо доближаващо се до аромата на Метеоритите на Герлен.
Здравейте, Вив. Не познавам Метеоритите на Герлен (изобщо с Герлен не сме си дружки), но прекрасна теменужка за мен има в Баленсиага Парис. Аз лично дълго търсих идеалната теменужка, но повечето ми идваха твърде сладки и обсебващи. Тази ми е тамън както се казва - пролетна, зелена, свежа, светло лилава.

# 568
Kovatcheva, не знаех, че DSquared2 са спрели  She Wood и She wood velvet forest, жалко 😔. Струва ми се, че наскоро даже гледах единия от двата по сайтовете и се зачудих дали да не подновя, но нали все съм любопитна за нещо ново, изоставих идеята. Ако ми се мернат пак пред погледа, няма да ги пренебрегвам.

# 569
Не харесвам и не нося виолетки никакви, като подкрепям Ковачева, че и за мен са ретро нотка вече. Най-добрите имам в бутилката на Ла Тоска Ксержоф.

Общи условия

Активация на акаунт