Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 41 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
" Проект "Синя книга"  "- много готин сериал.  С участието на Ейдън Гилън.
в момента въртят стари повторения, защото
Скрит текст:
преди време гледах как убиха капитана, а тук е още жив
и нещата са съвсем в началото. Но пък тези епизоди не съм ги гледал

# 151
Скрит текст:
Капитанът е жив до края, просто изчезна. А краят е незавършен, за съжаление сериалът е спрян.

# 152
  • Germany

Скрит текст:
Някой търсеше добър крими сериал, препоръчвам горещо Springfloden/Пролетен прилив, ... и до последната серия не се знаеше развръзката каква ще е. Утре започвам втори сезон, много ми хареса Heart Exl

Втори сезон за друг случай ли е или продължават по този от първи? И аз го гледам, но ми остават няколко епизода да свърша с първия сезон.
Не, по друг случай е. Аз го изгледах и него, но е по-слаб от първия. Не съм разочарована, става за гледане, но имаше някои нелогични решения във сценария.

# 153
Изгледах 5те епизода на Люпен.
Забавен, закачлив и приятен за окото. Особено ми допадна, че си е френска адаптация.

# 154
Довършвам и един сериал,от Египет,за свръхестественото,не е зле.Интересувам се от египетската култура,и древната, и как тя се преплита с вярванията в съвременен Египет.Главният герой е тип Монк, доктор,ерген, праволинеен, скептичен, обича самотния си живот,но от една страна,се оказва въвлечен в необясними събития,на които, разбира се,научното му образование не може да даде отговор,а от друга,голямата му сестра непрекъснато се опитва да го сватоса.

В случая малкото брой серии според мен е голям недостатък,защото египетската и арабската култура са много богати и само шест серии си е направо жалко. А и като прибавим исляма в днешен Египет,има потенциал поне за 12 серии.

# 155
Започна 2ри сезон на Случаите на Корморан Страйк по хбо го. Много силен 1ви сезон, героя ми е много приятно мистериозен, и 2ри сезон е също толкова обещаващ.

Гледам и Сабрина по нетфликс, приятен тийн сериал, но с много преплитане на библейски и окултни елементи и традиции.

30 сребърника не е моето нещо. От толкова чудовища не можах да се наслада на иначе красивите герои.

# 156
  • Вестерос
Люпен ми хареса и на мен, ама защо само 5 епизода и едно наникъде свърши..

# 157
30 сребърника наистина са се изложили в доста моменти.И да,може би ако ги нямаше чудовищата,щеше да е една идея по-смислено.
Сега като се замисля,не разбрах много и от мотивацията на злодеите,какви бяха. Един май беше самият Дявол,а другият беше овладял свръхестествени сили от някакви свитъци,и дотам.

# 158
[video][/video]
Скрит текст:
Капитанът е жив до края, просто изчезна. А краят е незавършен, за съжаление сериалът е спрян.

В епизода в който гледах аз имаше военен с Хайнек, и той започна да се спуска с батискаф или нещо от тоя род, при което
Скрит текст:
хвърлиха подводни бомби върху него. Дори оня гадният генерал, Neal McDonough  който играеше първо  бармана в Приятели, а после лошковеца в "Стрелата" го призна за мъртъв и го почете

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 22:54 от Лорд Сняг

# 159
Видях сега ето този мини сериал :
https://www.imdb.com/title/tt6118426/?ref_=fn_al_tt_1
В Замунда  са качени трите части с превод. А който харесва и е гледал  "Полдарк" ще познае една актриса, която играеше там. Simple Smile

# 160
Правилно ли разбрах,че ще има втори сезон на Синята книга?Краят на първи сезон си беше отворен финал отвсякъде.Бих го гледала определено,а и Майкъл Маларки е готин.Simple Smile
Гледах някои скандинавски сериали-Черното езеро,шведски,сега започнах Еквинокс, май е датски.Трилър-мистерия с крийпи елементи са,допадат ми такива по принцип.Ако знаете за още такива,споделете ми.

# 161
Толкова ме е яд за Магьосниците, дано пък да стане чудо и да го подновят Disappointed Relieved
Гледам How to get away with murder,. Голяма тъпотия, изобщо не ме грабва като Money heist.
Някой гледа ли Уинкс?

# 162
  • Вестерос
Aз, много ми хареса Grinning Изгледах 4 от 6-те епизода. Детското не съм го гледала,вече бях късен тийн като са го давали.

# 163
Още един мини сериал си харесах, за мен е напълно непознат, макар да не е нов... Имам много хубави спомени от друг австралийски сериал и мисля и този да го видя.
https://www.imdb.com/title/tt0086663/?ref_=fn_al_tt_1
В Замунда го има със субтитри.

# 164
На Синя книга отдавна излезе втори сезон, даже мисля, че е излъчван по Епик драма.

Общи условия

Активация на акаунт