Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 41 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Промо с Куин Латифа и Крис Нот. Дали ще продължи повече от сезон?

# 136
  • София
30 Monedas
https://www.imdb.com/title/tt9764386/

Хареса ми. Препоръчвам.
Завърши като за продължение. Ако няма такова ще стои малко нелепо, но пак може да се обясни по следния начин
Скрит текст:
Както и в живота имаме паритет между добро и зло. Борбата е вечна и никога не спира.
Чета, че уж щяло да има втори сезон, но не е официално. Все още сезон 1 не се е изплатил.
-
8.0 / 7.5

# 137
  • Sofia
Изгедах „Месия“  и  ми хареса. Не мисля, че ще има продължение  и  Сезон 2, тъй като за мен това е логичния  финал. Сериалът провокира и задава множество въпроси, но който търси отговори няма да ги намери от вън, т.е да чака проявения Месия, който да му отговори ясно и недвусмислено на всичко. Много добре е  представя вечната  борбата между здравия разум, рационалността и  все пак „духовността“ на абсолютно всеки човек.
Всеки сам трябва да стигне или намери своята истина, своя Месия,съгласно вярата и убежденията си и по този начин да се опита да стане по-добрата версия на себе си и за света в който живеем.

# 138
  • София
Lady Royal,
много добре казано Simple Smile

Днес се подновиха две шоута, които следя:

Батуоман – сезон 2 - в HBO GO и торентите
По американски – сезон 3 - в HBO GO и торентите

Предстои нова премиера:
Вампири: Наследство – сезон 3 от 22.01 в HBO GO и торентите

Тази седмица тръгва и пети сезон на Ривърдейл, ама аз си чакам да завъртят сезон 4 по БТВ Синема.

# 139
  • София
Тази седмица почва и новият Walker с Джаред Падалеки.

# 140
30 монети като цяло не е зле,последната серия беше особено потресаваща и графична,който също го е гледал вече,знае за какво говоря.
Замисълът,сюжетът не беше лош,но не знам дали евентуално ще гледам и втори сезон,ако има.Малко прекалено гнусотия на едно място ми се стори.

# 141
  • софия
30 сребърника стартира мощно в първата серия, след това почна да тлее с безсмислени движения по сюжета и се стигна до смешните последни две серии, които бяха компилация от холивудски шаблони от филми на ужасите от 70-те. Определено няма да гледам повече серии. Последните две са два изгубени часа от живота ми.

# 142
  • Вестерос
Днес е пуснат и 1 епизод от втори сезон на Нанси Дру

Май само аз гледах първи от вас, на мен ми беше много приятен Grinning

# 143
"Историята на Прислужницата" започнах и не мога да спра.
Изгледах "Отмяната" също на един дъх.

# 144
  • Mediterraneo
Да, Прислужницата направо те изпива. За 3-4 дни изгледах двата сезона, чакам да ми излезе безплатен третият.

# 145
Bridgerton е подновен за втори сезон, още не съм почнала първия. Blush
Мисля да видя Madre solo hay dos - мексикански по Нетфликс. Simple Smile

# 146
  • на изток от рая
Да се жалвам, че Бриджъртън ме разочарова след 5-и епизод. Ама съм се хванала, ще го изгледам.
Не помня дали сте споменавали Dublin Murders: https://www.imdb.com/title/tt7768192/?ref_=nv_sr_srsg_0
Харесва ми. Засега.

Някой търсеше добър крими сериал, препоръчвам горещо Springfloden/Пролетен прилив, ... и до последната серия не се знаеше развръзката каква ще е. Утре започвам втори сезон, много ми хареса Heart Exl

Втори сезон за друг случай ли е или продължават по този от първи? И аз го гледам, но ми остават няколко епизода да свърша с първия сезон.

# 147
  • София
Аз не успях да го добутам Бриджъртън, не е моето, твърде ми е блудкав.

# 148
  • Mediterraneo
На един дъх го изгледах аз, лек и забавен, гледаш, без да мислиш твърде.

# 149
  • Вестерос
Супер!!! Дано да е по втората книга за брата Антъни. Тя беше по-добра даже Grinning Grinning С глас съм се смяла на определени моменти.

Почна новият Walker.

Качили са и цял сезон на Winx.

Dublin Murders аз го бях гледала и писала. Честно казано ставаше, ама нещо ме дразнеше в него. Недомислени неща имаше.

Изгледах излязлото WandaVision. Странно е, добре, че са къси сериите.

Общи условия

Активация на акаунт