Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Не съм го гледала аз него, уж все хубави мнение чета. А аз да питам за Killing Eve? Как е? Пропуск ли е, че не го гледам? Grinning

Първият сезон е най-добрият, вторият става, третият закопава надолу.
Гледай! Simple Smile

# 541
  • Вестерос
При бананите обаче намирам само трети сезон.

# 542
# 543
  • Mediterraneo
Третия сезон на Тhe handmaid's tale някой да ме упъти къде мога да гледам. Или на испански, или с бг субтитри. Гледах първите два сезона в Амазон, третият го няма, а ще излиза четвърти.

# 544
В HBO go го има “Дневниците на прислужницата”.

Killing Eve на мен ми хареса. В графата разтоварващ ми е.

# 545
  • Mediterraneo
Знам за НВО, не ми е опция.

# 546
  • Варна
Третия сезон на Тhe handmaid's tale някой да ме упъти къде мога да гледам. Или на испански, или с бг субтитри. Гледах първите два сезона в Амазон, третият го няма, а ще излиза четвърти.

При вас май торентите не са опция?

# 547
  • Mediterraneo
Опция са, Хай, какво имаш предвид?

# 548
  • София
Killing Eve е с много силен първи сезон, горе-долу добър втори и много слаб трети сезон.

Ривърдейл ми е любимо шоу, но четвъртия сезон бе откровено дразнещ и слаб. Изчерпват се вече. Но първите три сезона са си Топ.

# 549
  • Варна/Амстердам
Благодаря ти за мнението, Дяволче! Simple Smile
Ще му дам шанс! Пак, че до 3-ти сезон е добре, някои сериали далеч по-рано се изчерпват. Grinning

# 550
  • На топло
Изгледах Behind Her Eyes.
Много ми хареса как играе главната героиня, има интересна външност.
После разбрах, че е дъщеря на Боно 😳
Сигурно вече сте го коментирали.

# 551
  • Варна
Тарти, в Пиратите ги има. Всички сезони, доколкото видях. А от бг сайтовете може да си дръпнеш български субтитри.

# 552
Тарталета, защото да го няма 3 сезон на Прислужницата в амазон? При нас в Германия го има свободно.

# 553
  • Mediterraneo
В нашия го няма. Пише, че не е достъпен за тази територия. Мислех да го платя да го изгледам, ама няма опция.

# 554
Много ми хареса Джини и Джорджия по нетфликс. Очаквах нещо много повърхностно, но сериалът е повече от еднопластов, засяга темата за разделението в САЩ, за това колко трудно оцелява голяма част от населението там и колко добре си живее 1%.
Това в комбинация с красиви актьори, просто ми направи уикенда 😊

Общи условия

Активация на акаунт