Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 39 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сериалът си е по книга Simple Smile
Мисля да я прочета някой ден...

Гледай го Пете. Шоуто е страхотно. Simple Smile

# 676
The Queen's Gambit от  Уолтър Тевис е издадена 1983 г .
Просто в България се издава сега заради сериала.
Същото е например и с Разказът на прислужницата от Маргарет  Атууд / издадена е 1985г / . От същата авторка има няколко издадени преди сериала книги . Че дори и една в библиотека Галактика , но странно защо тази се издава , чак след успехът на сериала. Или пък не е толкоз странно .

# 677
Не е странно, доста книги се забелязват след като излезе филм/ сериал по тях. Дразнят ме само измъчените продължения в името на "феновете" (парите).

# 678
Почнах Озарк, интересен ми е Simple Smile

# 679
Не е странно, доста книги се забелязват след като излезе филм/ сериал по тях. Дразнят ме само измъчените продължения в името на "феновете" (парите).
Говоря за книгата на Маргарет Атууд . Както написах в България има доста издадени нейни книги - преди въобще някой е помислял да прави сериал . Точно тази книга не е издадена . И не е странно , но съвсем поради други причини

# 680
Пуснаха Sky Rojo - 8 серийки от 22 до 30 минутки. Ще се изгледа бързо.Simple Smile
И The Falcon and the Winter Soldier - 6 серийки, по една седмично. Напълно ме устройва. Simple Smile

# 681
  • Mediterraneo
Sky Rojo е страхотен! Никакъв сюжет и специални ефекти, но много добър! Тези испанци са добри в това. Превъзходен актьорски състав( пристрастна съм, Силвестре и Асиер са ми едни от любимите испански актьори), саундрак, режисура!  Гледа се на един дъх, усеща се влияние на Тарантино, всяка минута е удоволствие, въпреки насилието, дрогата и секса. Екшън с лек привкус на черна комедия. Просто- от всичко по малко, ама в точната доза.

# 682
Някой да гледа Wynonna Earp?
Какво ви е мнението?

А този?

https://www.imdb.com/title/tt7713778/

# 683
  • Вестерос
И двата не съм, мисля, че на Уинона гледах първи епизод, но не ме е грабнал.

# 684
Хора, мнения за Manifest?

# 685
На мен ми е много приятен
Прилича ми а Утрешен вестник от едно време Hug

# 686
И на мен ми допада, наскоро изгледах и втори сезон.
Историята е интересна, гледа се бързо и леко, увличащ е.

# 687
  • София

На мен ми харесва. Първия сезон бе по-добър, но нз, чакам си третия.

# 688
И на мен ми хареса Манифест. Много приятен за гледане. А кога излиза трети сезон, има ли инфо?
Изгледах днес The one. На мен ми хареса сериала. Според мен се залагаше на отношенията във връзките и развитието вежду тях повече и криминалния елемент ми се стори като фон 😁
Свалих си и Вещерът и смятам от утре да го почна. Само един сезон ли е излязъл за момента ?

# 689
Outlander е много красив сериал,но едва изгледах 1 сезон. 7 сезона?! А книгите са милион...

Общи условия

Активация на акаунт