Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 397
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Интересно ревю на Бриджъртън:
Скрит текст:

Хм, не съм гледала сериала, но изгледах половинчасово ревю, защото ми излезе в препоръчани...
Както и да е, съгласна съм с това, че :
1. Расите не трябва да се игнорират в изкуството, защото в реалността те съществуват (т.е. това е лицемерие).
2. Ако расите действително се игнорират за удоволствие на публиката (въпреки че това е неправилно), то трябва всички раси да бъдат поравно представени и да имат съответните главни герои (а не статисти).
3. Всички чернокожи актьори, които се подбират в такива проекти, са колкото се може по-светли и с европейски черти.

# 511
  • Berlin
В този сериал, Бриджъртън има ли изнасилване на главния герой? Четох в едно ревю на книгата, че една сцена в книгата е точно това.🤔

# 512
Аз четох в коментарите, че една от героините насилва партньора си и накрая се женят, и всичко е наред... Доста отвратително... А, и тя забременява.

# 513
  • Варна
Че как се изнасилва мъж... Стана ми интересно.

# 514
Няма изнасилване
Главния не иска деца и свършва навън Simple Smile , но главната иска. И той се чувства насилен Simple Smile
Спокойно

# 515
А, не искам да отклонявам темата, като разсъждавам по този въпрос. Явно мислим различно.
В тази статия описват прекалено подробно, научих повече за сцената, отколкото исках да знам...
https://www.vox.com/22194033/bridgerton-netflix-rape-scene-novel

# 516
По принцип е базиран на любовен роман от преди 2 дестилетия Simple Smile. Дори и за любовен роман сюжета е плосък, чара му е другаде. Акцента върху тази сцена сега и преди 20 години, в топ шоу на нетфликс и в стандартен исторически любовен роман...ами, доста е различна

# 517
Аз четох в коментарите, че една от героините насилва партньора си и накрая се женят, и всичко е наред... Доста отвратително... А, и тя забременява.
Ами всъщност изобщо не е така. Първо, че въпросната сцена е след като главните герои вече са женени.
Следва spoiler
Скрит текст:
И двамата се обичат и сексят навсякъде, но той се е заклел (заради лошо отношение на баща му към него като дете), че няма да продължи рода и няма да има деца. Това естествено, не му пречи да прави секс, но жена му пък иска да забременее. Ами в случая тя използва една поза, в която жената е водещата и мъжът понякога не може да реагира навреме.
Това е въпросното "изнасилване", обаче точно то не доведе до бебе. На по късен етап героят "узря" за идеята и се получи естествено.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 20:18 от Greene

# 518
  • София
Този ''The Red Line'' с Ноа Уайли сега гледам 2 епизод по Екшъна и едвам го трая. Ще го ползвам като фон, докато върша работа.
Ужасна актьорска игра и много грозна либерална пропаганда, много. Сценарият е потрес. Нищо чудно, че е пълен провал и е канселиран.
Не мога да ги разбера някои телевизии (в случая CBS) защо си го причиняват само заради едната идея/директива.

# 519
  • Вестерос
+ да добавя, че тя НЕ забременява тогава.
НО в гуудрийдз е мазало под книгата, защото реално той е пиян тогава и тя се е възползвала.

В следващите книги няма такива сценки.

# 520
  • Пловдив
Здравейте,
вчера изгледах последния сезон на новата Сабрина и
искам да попитам тези, които са го гледали

Скрит текст:
защо не заровиха телата на двете Сабрини в земята, която възкресява мъртвите, тази до къщата им?

# 521
  • Вестерос
Скрит текст:
Заровиха ги, нали имаше погребение. Явно за възкресяването си има условия някакви, на които не отговарят. Може би само лелите могат да възкръснат.

# 522
Почнах Техеран, но нещо не ме грабва. На 3ти епизод съм. Нататък става ли по-интересен или да го зарязвам?

# 523
  • Вестерос
Все пак ще има сериал по Time traveler's Wife
Има и кастнати- Тео Джеймс и Роуз Лесли
https://variety.com/2021/tv/news/time-travelers-wife-series-hbo- … OHWhxBk4TTiz67858

# 524
Тъкмо си пуснах последен епизод на Мис Марпъл и забелязах един млад вампир Joy Изглежда на около 20 години:

Общи условия

Активация на акаунт