Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Аз, понеже много обичам Хорейшио, винаги го оставям ако върви по някой канал, та много такива има. Simple Smile Иън Самърхолдър и Идрис Елба бяха заедно в един епизод, едни такива млади Simple Smile Също и Чайника, Крис Пайн, Майкъл Б. Джордан (той май беше в Беззследно изчезнали, не съм сигурна), цялото семейство Амел също Simple Smile Стивън/Стрелата, жена му и брат'чеда Роби. Ехеее.....

# 526
  • Там, където мечтите се сбъдват
The stranger https://www.imdb.com/title/tt9698480/

Този сериал изгледах, попадна ми, докато търсех един корейски. Тръгна много интересно, до края имаше напрежение, но пак са се опитали в един сюжет да вкарат много и различни неща, и в един момент ми дойде претрупана историята.

# 527
  • Бургас
Тъкмо си пуснах последен епизод на Мис Марпъл и забелязах един млад вампир Joy

Бебиии Grinning

Всъщност в доста от епизодите на Мис Марпъл има познати лица. Бенедикт Камбърбач също участва в един като млад. В Убийства в Мидсъмър също се появяват известни актьори. Blush

# 528
В Убийства в Мидсъмър веднъж даже видях Орландо Блум - беше в незабележима (т.е. тъпа) роля. Satisfied

# 529
В Убийства в Мидсъмър веднъж даже видях Орландо Блум - беше в незабележима (т.е. тъпа) роля. Satisfied

А Хенри Кавил и ТомЕлис? Wink

# 530
  • Варна/Амстердам
Tell me your secrets изгледах последно.

Много добър трилър-има няколко сюжетни линии, които се преплитат, държи в напрежение и докрай остава непредсказуем. Действието се развива предимно в малко градче в щата Луизиана, заобиколено от типичните за района тресавища и блатна растителност, придаващи една зловеща мистериозност на обстановката.

# 531

А Хенри Кавил и ТомЕлис? Wink
Ох, сега потърсих. В този сериал някак си успяват да направят така, че по принцип красиви хора да изглеждат зле. Може би типичният английски стайлинг загрозява?
Скрит текст:

# 532
Не знам каква им е идеята. Тази серия съм я гледала няколко пъти. Без да ги обиждам, ама повечето англичани наистина са си грозновати. Но пък сериалът никак не е лош. Само мъжът ми всеки път пита - абе останаха ли живи хора в тоя Мидсамър Simple Smile

# 533
  • Вестерос
Хахахаха и аз това се питам, майка ми много го гледа и като съм гледала с нея броим колко мъртви ще има Grinning

# 534
  • IC 1101,Abell 2029
Доста безличен ми бе за мен този сериал "Убийства в Мидсъмър".Освен физиономията на баш главният герой,нищо друго не съм запомнил.

# 535
  • Варна
Не е лошо сериалчето ама много ги сменяха главните герои. На мен ми харесва атмосферата и да гледам къщичките им как са отвътре и отвън.

# 536
  • Варна/Амстердам
Какво мислите за Ривърдейл? Прекалено тийн ли е? Grinning

# 537
  • Вестерос
Не съм го гледала аз него, уж все хубави мнение чета. А аз да питам за Killing Eve? Как е? Пропуск ли е, че не го гледам? Grinning

# 538
Не е лошо сериалчето ама много ги сменяха главните герои. На мен ми харесва атмосферата и да гледам къщичките им как са отвътре и отвън.

Аз загледах Шекспир и Хатауей - частни детективи. Много е приятен и забавен.

# 539
  • Бургас

Точно за това го гледам и аз. Заради типично английската атмосфера. Тази седмица по Кинонова започнаха да го дават от началото.

А аз да питам за Killing Eve? Как е? Пропуск ли е, че не го гледам? Grinning

Гледах само първи епизод. Не ми допадна. Не успях да уловя интелигентния хумор, за който всички говорят. Не знам, може би по нататък да е по-интересен, но смятам да пропусна. А и жанра не е от моите любими.

Общи условия

Активация на акаунт