Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
В кой сайт има английски или български субтитри?

# 586
В кой сайт има английски или български субтитри?

За Люпен ли? Или по принцип?

# 587
За Люпен.

# 588
Аз го гледах в Нетфликс с английски, английски също мернах в addic7ed, a  в субз.саб.бз има само за първите два епизода на български.

# 589
И не стига, ами някакви активисти (както тук във форума, така и в чуждестранните сайтове) непрекъснато повтарят, че това (т.е.е либералната пропаганда) бил смисъла на творчеството на ТП и който го отрича не е никакъв фен - познатият репертоар (като в спора за Междузвездни войни).

Не ми е приятно да ме определяш като активист заради няколко мнения, които съм написала в съседната тема за The Watch и Тери Пратчет. Предполагам, че визираш мен, защото повтаряш моите аргументи, а и никой друг не се изказа що-годе позитивно за сериала. Чета и в тази тема и с нищо не заслужавам подобно отношение. Нормално е хората да имат различни мнения, и не, не съм активист, който непрестанно повтарял нещо си и наричал някого не-фен. Стана ми много обидно.

# 590
  • IC 1101,Abell 2029
Вече не се ли проверява в zamunda?"Люпен" си е там със субтитри от subs.sab.

# 591

Да беше проверил какво точно има преди да коментираш.! Аман от дървени философи.

# 592
  • IC 1101,Abell 2029

Да беше проверил какво точно има преди да коментираш.! Аман от дървени философи.
WTF...Аман от заядливци.

# 593
Какво ви става днес? Едни заяждания, едни коментари. Усмихнете се. Ако няма какво хубаво да напишете, подминете.
Дано скоро пуснат нови интересни сериали. Simple Smile
Чакам:
Sky Rojo - 19.03

The Falcon and the Winter Soldier - 19.03

Home Economics - 07.04

Rebel - 08.04

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:23 от ~Carolina~

# 594
  • Mediterraneo
О, супер за Люпен! Чакам го.

# 595
И този. Опитах се няколко пъти да го постна на предния пост, но не става.
The Nevers - 11.04

# 596
  • Вестерос
За пореден път Simple Smile - изтеглете си бисисплеър. Той сам намира субтитри, английски, български, каквито ви душа сака.

# 597
  • Варна/Амстердам
И VLC също. 😁

# 598
И не стига, ами някакви активисти (както тук във форума, така и в чуждестранните сайтове) непрекъснато повтарят, че това (т.е.е либералната пропаганда) бил смисъла на творчеството на ТП и който го отрича не е никакъв фен - познатият репертоар (като в спора за Междузвездни войни).

Не ми е приятно да ме определяш като активист заради няколко мнения, които съм написала в съседната тема за The Watch и Тери Пратчет. Предполагам, че визираш мен, защото повтаряш моите аргументи, а и никой друг не се изказа що-годе позитивно за сериала. Чета и в тази тема и с нищо не заслужавам подобно отношение. Нормално е хората да имат различни мнения, и не, не съм активист, който непрестанно повтарял нещо си и наричал някого не-фен. Стана ми много обидно.
Въобще не съм писала за теб, това че ти го възприемаш лично не е мой проблем.

# 599
  • на изток от рая
Моля някоя добра душа да ме съжали и да ми каже как свършва Your Honor. Гледах до 7-и епизод, но ме депресира. Нямам сили нито да спра, защото все пак искам да знам края, нито да продължа, защото, както и да свърши, няма да е happy end.

Общи условия

Активация на акаунт