Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Гледам The Sinner , преди години гледах 1ви сезон, но съм го забравила. Сега почнах направо от втори (май сезоните не са свързани един с друг?). Засега ми харесва, има съспенс Simple Smile

# 601
  • Berlin
Само разследващият детектив е един и същ, има и 3ти сезон с Мат Бомър.

# 602
Защо се депресираш, по дяволите ?

# 603
  • на изток от рая
Това сигурно се отнася за мен, заради поста ми за Your Honor. Е, как защо, защото изживявам драмата на всеки от героите. Е, не на всеки, на родителите най-вече.
Сега ще ми кажеш ли как свършва?

# 604
Започва 4 сезон на Прислужницата

# 605
Това сигурно се отнася за мен, заради поста ми за Your Honor. Е, как защо, защото изживявам драмата на всеки от героите. Е, не на всеки, на родителите най-вече.
Сега ще ми кажеш ли как свършва?
Честно да ти кажа, изобщо не съм чувала за този сериал. Просто прочетох, че се депресираш, и ако това го приемам прекалено буквално, добре. Но ако не е, трябва да се заредиш с нещо положително.

# 606
  • UK
Да се запиша в темата, аз съм на 9ти еп.на Your Honor. И аз търсих мнения за него, исках да видя как ще свърши че ме напрягат много, не намерих затова го гледам. Ще ти пиша като го свърша,ако някой друг не е писал.

# 607
Може би е хубаво това, че ви напряга. Аз така се вълнувах като гледах ACS: Versace и Narcos и са ми любими.

# 608
  • UK
Не, не е толкова добър. Много измишльотини има,интересно ми е дали ще има някаква развръзка накрая, дано да няма втори сезон. Ganyusha е права, просто няма как да има
щастлива развръзка и ми е любопитно да видя кой ще умре.

# 609
  • София
ganyusha,
Аз писах кратко ревю за шоуто. не ми хареса като цяло. добър каст, но лош сценарий и игра от повечето. А на въпроса ти
Скрит текст:
Малкия получи среща с 'кармата' баш на финала, когато уж всичко щеше да се размине. малкото афроамериканче го застреля по погрешка, като се целеше в убиеца на брат му, по-глемия син на мафиота. Героя на Кранстън видя всичко. Иначе цялата му машинация бе разкрита и то от най-близките му, но последствия няма да има. Общо взето стана една каша в която умряха много невинни хора заради действията на съдията, за да прикрива синчето си. Но накрая съдбата го наказа.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 08:31 от Diavolo

# 610
Не гледам,повтарям не гледам сериали и филми за зарази,пандемии,вируси,филми за меценати,магнати,"демократи" станали "дарители" в борбата с биологичните бедствия и климатични промени. Stuck Out Tongue Closed Eyes Ето сега случайно гледах трейлъра на "Локдаун" по НВО с Ан Хатауей и Бен Стилър. Тези актьори вече завинаги ми паднаха в очите! Колко трябва да си продажен за да се навиеш да играеш в тая отровна боза "Локдаун"!!!

# 611
  • София
Честит 8 март! Simple Smile

WandaVision
https://www.imdb.com/title/tt9140560/

Продукция на Марвъл/Дисни. 9 епизода х 30 мин.
От новите ТВ сериали с откриващ сезон през тази година, това е най-доброто до тук. Втори сезон на самото шоу няма да има, но историята ще продължи в Д-р Стрейндж 2, по-късно тази година, а след това и в Спайдър-Мен 3. С този сериал, Марвъл и Дисни положиха основите на фаза 4 от кино вселената на компанията.
Препоръчвам на всички, дори и на хора, които не са фенове на филмите и сериалите за супергерои. Интелигентен сценарий, добра актьорска игра, свеж хумор, страхотни ефекти. Уж гледаш сериал, но през цялото време усещаш, че гледаш филм за големия екран. Има изненадващи туистове и оригинални хрумки. Естествено, не е идеален и има своите трески за дялане. Всъщност всичките ми претенции към шоуто са само и единствено заради последния епизод, но това в случая не влияе сериозно на базисната ми оценка и общите ми впечатления от сериала.
Шоуто си има специална тема във форума, за по-любопитните тук може да видите впечатленията ми след последния 9 епизод, но предупреждавам, че всичко е спойлери ->ЦЪК<-
Гледайте, няма да съжалявате.
-
8.0

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 08:58 от Diavolo

# 612
  • Berlin
Много са ми объркани Марвел вселената. В смисъл, че не ги следя много и по-скоро не им знам пред/историите, а те толкова много станаха вече там и като ги свързаха и Misc Bomb. Железният човек и Капитан Америка няма да ги има повече или?Thinking

Ние започнахме Schitts Creek, но само 1ви сезон има при нас, много ми допадна. След Модерно семейство ни се гледа нещо подобно, забавно. Преядохме с трилъри, фантастики, ужаси, мистерии и други подобни. Минахме скоро His Dark Materials, 2ри сезон, не съм чела книгите и нямах идея какво става, горе-долу интересно беше, дори и Джеймс Макавой се появи за 30 секунди на края на последния епизод. Laughing

# 613
  • UK
Даже не знам какво означава "Марвел вселени" ММ се опитва от време на време да ми обяснява. Знам само Авенджърсите, фен съм им, но в сериалите не навлизам.Уанда вижън го изгледах заради дъщеря ми, хареса ми.

Свърших "Your Honor", не ми хареса.

Schmit's Creek, ни хареса. Много се смяхме, Дейвид ми е любим.

# 614
  • Sofia
Започва 4 сезон на Прислужницата

Не е ли от 28.04.? Нещо такова ми се мярна на трейлъра

Общи условия

Активация на акаунт