Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
От април е.

# 616
  • на малък остров в океана
Започва 4 сезон на Прислужницата

Не е ли от 28.04.? Нещо такова ми се мярна на трейлъра

Да, в края на април почва.

# 617
  • София
Pacific Rim: The Black
https://www.imdb.com/title/tt9288848/

Аниме на Нетфликс. 7 епизода х 23 мин. Втори сезон се очаква да излезе догодина, Май месец. Дано информацията не е вярна и видим втория сезон по-бързо.
Класическа 'Кайджу' продукция, базирана на едноименния филм на Гилермо дел Торо от 2013 г.
Единствения недостатък е, че свъшва. Малко епизоди, твърде кратки. А удоволствието е невероятно. Браво на Нетфликс, не мога да повярвам, че са направили такова нещо. Хареса ми повече дори от филмите, а аз съм им фен, особено на първия. Красиво нарисувани герои, много екшън, драма, хорър и какво ли още не. За съжаление свърши с клифхенгър и не ни остава нищо друго освен да чакаме.
Една от най-приятните изненади през последните години.
-
8.0 / 8.5

# 618
Дяволче, много ти се чудя кога смогваш да изгледаш толкова сериали и откъде толкова търпение. Smile
Aз един сериал влача със седмици. Joy

# 619
  • София
Е, този специално бързо се гледа Wink Май нямаше и 3 часа.
Виж, не е кой знае какво. средно 42 мин. на шоу. ако човек гледа минимум по 2 епизода на денонощие (което е напълно постижимо) един сезон си заминава за една седмица. 4 седмици, 4 сериала. И това е в лошия случай. Simple Smile

The Red Line
https://www.imdb.com/title/tt9564862/

Продукция на CBS. 8 епизода х 42 мин. Шоуто е канселирано.
В главната роля е Ноа Уайли.
Разказва се за гейове, които отглеждат осиновено афроамериканско момиче. Истинската му майка, която го е изоставила пък се натиска за градския съвет в Чикаго и е много праведна разбираш ли, нищо че е захвърлила детето си. Бял полицай застрелва единия татко на момичето, който е доктор. От там нататък нито обвинителите бяха достатъчно убедителни в претенциите си и за какво точно се борят, нито обвинената страна и опитите и за изкупление или търсене на демоните вътре в себе си. И двете неща увиснаха заради творческо безсилие.
Като цяло това което ни се показа е, че големия враг са хетеро мъжете и полицията. Това е сюжета или поне аз това видях. Ако са искали да покажат нещо друго то поради некадърна актьорска игра, слаб сценарий и режисура не се забелязва, съжалявам.
Краят бе изключително слаб, едностранчив и крайно политкоректен. С една дума, тотално нереален на границата на безумието.
С една дума, много нагла пропаганда на либералите. Ако го правеха с ум и такт щяха да спечелят много повече поддръжници за каузата си. В момента по-скоро се получава обратния ефект и кара дори хора, които вярват в тези идеи да се червят от срам. Провалът на сериала е показателен за думите ми. Жалко иначе, защото потенциал имаше.
-
5.0

# 620
Така е ама аз се разсейвам и с турски и бг сериали и може би оттам ми идва много. Иначе сутринта си пуснах две серии на Короната ама и те по един час, нямат свършване. Smile Добре, че го намерих с аудио, че да не ми е досадно толкова. Остават ми още 5 и ще почвам Sharp Objects. Там поне са 8 серии.

# 621
  • Варна
Мен ме заинтригува това аниме и мисля да му дам шанс. И аз съм голям фен на първия филм Simple Smile

# 622
  • София
Гледай, няма да съжаляваш. Разкош е. Simple Smile

# 623
  • Berlin
Като прочетох анимация, та се подсетих - Love Reath & Robots ще има 2ри сезон💙, дали тази година или този месец, не си спомням.😅 Бях мернала нещо във ФБ акаунта на Нетфликс.

# 624
  • Бургас
В Убийства в Мидсъмър веднъж даже видях Орландо Блум - беше в незабележима (т.е. тъпа) роля. Satisfied

Цитирам малко старо мнение, но тъкмо днес седнах да закусвам и какво да гледам, превъртам каналите и попадам на точно този епизод. И за да е пълна изненадата не само Орландо участва ами и Тобаяс Макензи (от Друговремец). Satisfied Хич не му беше незабележима ролята - местния Казанова, даже и д..то му лъсна SatisfiedSatisfiedSatisfied

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 10:08 от Irene Adler

# 625
Така е ама аз се разсейвам и с турски и бг сериали и може би оттам ми идва много. Иначе сутринта си пуснах две серии на Короната ама и те по един час, нямат свършване. Smile Добре, че го намерих с аудио, че да не ми е досадно толкова. Остават ми още 5 и ще почвам Sharp Objects. Там поне са 8 серии.

Ох, той бързо се гледа....

# 626
Мистериите на Мърдок - 14-тисезон, 10-ти епизод:
Скрит текст:
Уилям май най-после се сдоби със син. Стискам палци да не се окаже, че е лъжа в следващия епизод. Време беше, за човек, който още от начало (преди над десет години) заяви, че много иска син, се забави прекалено много.

Джордж за пореден път ще се раздели с любимата си - вече им изгубих бройката, става все по-изнервящо. Дано с тази да се сдобрят!
Гледала съм всички епизоди и в момента се сещам за 4 негови сериозни приятелки: патоложката-лесбийка, екзотичната танцьорка, самотната майка и сега адвокатката. Имаше и доста такива за по един-два епизода...

Допълвам:
Ще има сериал, вдъхновен от книгите на Дан Браун - за ранните години на Лангдън Rolling Eyes Според мен, ще е банален, но сигурно ще го гледам Simple Smile
https://deadline.com/2021/03/dan-browns-langdon-nbc-pilot-series … LuHEbIUHikRt4Hglw

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:35 от pppqqq

# 627
Къде да гледам 62 епизод на вятърничав

# 628
Ами напишете го в Гугъл и веднага ще ви излезе.

# 629
Понеже явно съм на тема тийн сериали напоследък да ви покажа какво открих:
https://www.imdb.com/title/tt11709206/
Има го в Замунда без превод, а има и английски субтитри, аз мисля да опитам да го гледам така.
Преди години гледах нещо подобно и много ми хареса:
https://www.imdb.com/title/tt1024810/?ref_=tt_sims_tt

Общи условия

Активация на акаунт