Хитринки за всякакъв случай - 26

• 58 001
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
  • пловдив
Относно петната от кръв -днес ми се наложи да изпера такова.
Напръсках със спря против петна от ДМ и пуснах в пералнята.
Всичко беше изпрано без проблем.

# 301
Аз ги пера с Чисто за петна.

# 302
Здравейте, според вас дали мога да избеля с Белина тъмни щори ден и нощ?

# 303
В смисъл, от тъмно сиви например да станат бели? Не мисля, че ще стане добре. Изкуствените материи не избеляват, памукът избелява, но на петна, конците по шевовете също няма да избелеят.

# 304
Здравейте, според вас дали мога да избеля с Белина тъмни щори ден и нощ?
Ако искаш от тъмни да станат бели -няма да стане .

# 305
Здравейте, дайте идея как да направя отново снежно бяло едно вече сивеещо,даже на места жълтеещо бяло пухено яке. Материята е някаква изкуствена. Или как да се боядиса в тъмен цвят, питала съм в едно химическо, казаха,че не може заради перата.

# 306
Здравейте, дайте идея как да направя отново снежно бяло едно вече сивеещо,даже на места жълтеещо бяло пухено яке. Материята е някаква изкуствена. Или как да се боядиса в тъмен цвят, питала съм в едно химическо, казаха,че не може заради перата.
Изпери го с качествен ПРАХ за бяло на 40 градуса . Добави и избелващо прахче .  Програмата трябва да е Дълга .

# 307
Опитай да премахнеш жълтеещите участъци със Сано спрей за петна. Следвай инструкциите относно петната, а след това го напръскай цялото равномерно и го изпери на препоръчителните градуси.
С този препарат съм чистила успешно пожълтяло под мишниците на бели и цветни дрехи, петно от кръв по матрак, петна от мазнина и тн.

# 308
Имам картина с дървена рамка, по която има драскотини. Рамката е по-тъмна, а драскотините съответно стоят светли. Как мога да ги залича? Дали е възможно с някакви лакове за дърво?

# 309
С байц за дърво ще изравниш цвета и отгоре може лак, може и без лак.

# 310
# 311
Имам картина с дървена рамка, по която има драскотини. Рамката е по-тъмна, а драскотините съответно стоят светли. Как мога да ги залича? Дали е възможно с някакви лакове за дърво?
Детски  пастели имате ли у вас?

# 312
Драскотини по дърво се натъркват с орехова ядка и следите се заличават.

# 313

Имам два различни маркера, пробвах и с двата цвята, но не стои добре, личи си.

Благодаря и за другите съвети, ще опитам. Flowers Hibiscus

# 314
  • Г. О.
Здравейте. Ползвали ли сте фолио за мебели? Добре ли изглежда с него?  Еднокрилен гардероб, но в различен цвят, ще бъде преместен и трябва да си пасне с останалите мебели. Дали това е вариант?

Общи условия

Активация на акаунт