Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 533
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
  • В страната на мечтите
Майка ми си облепи старите соц шкафове в кухнята с такова фолио - станаха като нови. Ако се сложи добре, според мен е супер вариант. Съжалявам, че нямам снимка Sad

# 316
С фолио лепихме пералнята, добре е, но не е като нова.
По въпроса ...Ами ако смените само вратата на гардероба чрез майстор ?
Ние така направихме със старите шкафове у майка ми преди сватбата понеже нямахме мн възможност за изцяло ново кухненско....

# 317
  • софия
преди 12 г. купих гардероб с летящи врати - беше черен и не се връзваше с останалите мебели. облепих /сама/ с фолио и до днес изглежда съвсем като фабрично.

# 318
  • София
Здравейте. Ползвали ли сте фолио за мебели? Добре ли изглежда с него?  Еднокрилен гардероб, но в различен цвят, ще бъде преместен и трябва да си пасне с останалите мебели. Дали това е вариант?
Тук Да преправим старите мебели с любов - тема 37 могат да ти дадат добри съвети.

# 319
Здравейте. Ползвали ли сте фолио за мебели? Добре ли изглежда с него?  Еднокрилен гардероб, но в различен цвят, ще бъде преместен и трябва да си пасне с останалите мебели. Дали това е вариант?
Ние преди време така подновихме вратата на килера Simple Smile Според мен изглежда добре.

# 320
Какво фолио слагате за врати? Имам пред вид мебелно ли и с по-голяма ширина?
И какви са хитрините при слагането, за да стане идеално и да няма фалове?

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:04 от monii

# 321
  • Г. О.
Не можем да сменим вратите на гардероба, тъй като цвета на другите мебели вече не се предлага и няма от къде да се купи. Затова се сетих за фолиото като вариант. Благодаря ви, ще пробвам, дано го сложа добре и да няма фалове.

# 322
Не можем да сменим вратите на гардероба, тъй като цвета на другите мебели вече не се предлага и няма от къде да се купи. Затова се сетих за фолиото като вариант. Благодаря ви, ще пробвам, дано го сложа добре и да няма фалове.
В посочената по-горе тема за реновирането на мебелите имаше преди време показана снимка на гардероб с облечени с цветни тапети вратички. Отгоре мисля с безцветен лак за дърво беше финализирано. Тогава много ми хареса и съм го запомнила. Даже се чудя дали да не пробвам така да освежа стара коридорска ламперия.

# 323
Гардероб с тапет много може да си го напаснеш на интериора, само не знам колко време изкарва и дали няма да се надере лесно. Главно за крайчетата си мисля че ще са по-проблемни отколкото с фолио.

# 324
  • Г. О.
Благодаря още веднъж. Бяхте ми много полезни. Ще сменя темата за гардероба с друг въпрос - с какво се пълни детски пуф от този вид и къде мога да намеря такъв пълнеж?
За барбароните знам, че са със стиропорени топчета, но за този пуф нямам идея. Дано някой от вас знае..

# 325
  • Пловдив
Този на надуваем ми прилича.

# 326
  • София
Някой с идея как да почистя “тавана” на фурната? Около горния реотан и там дето е лампата.

# 327
  • Г. О.
Не, пълнеж се слага отделно. Преди е имало такъв, махнат е и е изпрана обвивката.

# 328
  • В страната на мечтите
Ние имаме подобно, пълно е със силиконова вата.

# 329
  • Г. О.
Благодаря много:)

Общи условия

Активация на акаунт