Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 370
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря, че сподели, явно не е ок покритието. Опитай да почистиш, но се пази. Ползвай ръкавици и маска. Ако не стане я смени.

# 481
Много зле изглежда, но пробвай с преобразувател на  ръжда.
С този преобразувател не е ли по голям риска?Все пак това е химия и ще има последващи изпарения в храната,колкото и да се проветри първоначално.

# 482
Струва ми се, че ръждата е от образувала се пара при готвене.Ясно личи, че е по горната част само.бих ползвала фурната само с покрита с фолио тава или гювеч.

# 483
Фурната не е качествена и не парата е виновна.При всяко готвене се отделя влага и няма как да се избегне.

# 484
Съгласна съм, че е некачествена, но понеже се споменава содата като причина за ръждата давам друга възможна причина.Абе адвокатствам на содата😅

# 485
Ами да, няма логика от содата да е така само отгоре, но преди да я използвам нямаше нито едно петънце и затова реших, че е от нея.

# 486
Koка колата също премахва ръжда. За съжаление само съм чела, не съм пробвала и нямам наблюдения, но може да се пробва.

# 487
  • София
Много зле изглежда, но пробвай с преобразувател на  ръжда.
С този преобразувател не е ли по голям риска?Все пак това е химия и ще има последващи изпарения в храната,колкото и да се проветри първоначално.
Изпарява се.

# 488
  • Mediterraneo
Кока кола в случая няма как да се приложи. Иначе, ако накиснеш ръждив пирон в кола, за 24 часа лъсва. Ама фурната няма как да се накисне, а само с напръскване няма да стане.

# 489
Така като гледам  фурната е доста стара, не бих я ползвала с тази ръжда, има опасност за здравето ви , бих купила нова фурна.

# 490
  • Mediterraneo
Жената каза, че е на 2-3 години, това не е стара фурна.

# 491
Аз пък бих проверила характеристиките на фурната, с които я продават, ако там пише, че е от неръждавейка, влизам с шут в магазина и я плясвам на бюрото на управителя той да я чисти. Почти съм сигурна, че не пише да е от ламарина. Измамници. Да те е страх фурната да си изчистиш..

# 492
О, извинявам се не съм прочела, въпреки всичко не бих я ползвала, това не е някое малко петънце ръжда, цялата фурна е ръждясала.

# 493
  • софия
Не мога да си представя как една фурна, независимо на колко е години, става така ръждясала. Каква марка е това чудо?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт