Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 379
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Опитайте с кислородна вода.

# 541
От бели памучни чаршафи избледнява с времето и с редовно третиране, но трудно. От памучно бельо и пижами много по-лесно, след третиране с вълшебната форумна смес (цитирана е многократно, включително в първия пост я има) кислородна вода, сода бикарбонат и течен перилен препарат или веро.

# 542
Благодаря,  от детска пижамка е
Ще ппобвам форумната смес.

# 543
След това директно в пералнята.

# 544
Ще я тествам тази смес и за нааканите хавлии. Това моето бебе е само на кърма, обаче акитата му не се отпират Flushed егати
Какви са тия акита не знам. Пробвах с тест, със Спот, със сапун за петна .....

# 545
Ще я тествам тази смес и за нааканите хавлии. Това моето бебе е само на кърма, обаче акитата му не се отпират Flushed егати
Какви са тия акита не знам. Пробвах с тест, със Спот, със сапун за петна .....
А какви са тези акита ...
С какъв прах ги переш ? Проблема да не е в него ?

# 546
Пера с няколко различни
Прах един Холандски, течен от Гърция, имам и тео  бебе. 
Grinning
Не знам вече какъв прах да ползвам. Изпиват се, но просто остават петна. Може би трябваше да обясня по-подробно.

# 547
Свен да ги третираш предварително с препарат ..
При мен онази комбинация не помага ..
А и вкъщи има много петна . Третирам със спрея на Астониш преди пране или със сапуна за пране на Ajax  и се справям . Grinning

# 548
  • оттам, откъдето започва България
ver4eto_sv, доколкото разбирам обработваш предварително дрешките, но не ти се получава хубаво изпирането.
Едно време след предварително изпиране на ръка на нааканите бебешки пелени, гащи и ританки с домашен сапун, се пристъпваше към изваряване на дрешките. Ставаха перфектни.

Пробвай с вълшебната смес и дано ти се получи. Simple Smile

# 549
  • Mediterraneo
Бебешки акита излизат чудесно, ако първо се изпере със студена вода, после дрешките да стоят известно време, обработени със Спот и после в пералнята.

# 550
Задължително първо с душа изчиствам, после мажа петната и оставям да подейства. Досега действах със спот и тест гел. Теста ми свърши и сега със спот и сапун за петна. Ще видя как ще си изперат, че наака 3 кърпи и баща си, за норматив време Joy

Живи и здрави де, какво да правя, това са някакви отровни аки Joy

# 551
Момичета, това е препарата, който ми е изчиствал всякакви петна
за съжаление вече никъде не го намирам, преди го купувах от магазинчета за паралелен внос.

# 552
Ооо, това ми е любимият препарат, даже на Ариел бях писала, но няма аналог Sad

# 553
Този препарат на Ариел не се произвежда от доста години . Беше много добър продукт .

# 554
Момичета, давайте съвети, как да се справя с влагата от банята. Няма прозорец, няма и възможност за такъв. Вентилаторът почти постоянно работи и пак навсякъде се усеща парата. С някоя от машинките, дали ще има разлика 🤔

Общи условия

Активация на акаунт