Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 357
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Определено ще има. И на мен ми предстои такава покупка. Зимата се появи пробем в едната ни спалня, скоро установихме и в другата. Обмисляме още.

# 556
Верче,какви са тия акита?На Чико перилният е  много хвален,аз пера с лидълския ,нямам лични отзиви .Препаратът на ДМ с четка отгоре или сапуна за петна са ми махали всякакви пюрета,дори и засъхнали петна,много добре чисти .
На Фрош за петна е слабичък.

# 557
А дали имате ревизия в банята? У нас пускам вентилатора и отварям ревизията за по-бързо, иначе пак трябва да седи повечко време докато всичко изсъхне...

# 558
Нямаме ревизия. А лошото е че и кърпите много бързо се вмирисват от влагата, въобще не могат да изсъхнат.

Верче, аз бебешките цапаници ги пера с Чисто за петна, накисвам петното преди пералня около 5-10 Мин.

# 559
  • Благоевград
Може ли филтрите на климатика да се чистят с препарат, освен само под течаща вода?

# 560
Може, та, защо да не може! Те са пластмасови, ще се измият от препарата без следа. При нас служебните като ги профилактират, ги пръскат с антибактериален препарат след като ги измият.

# 561
Нямаме ревизия. А лошото е че и кърпите много бързо се вмирисват от влагата, въобще не могат да изсъхнат.

Верче, аз бебешките цапаници ги пера с Чисто за петна, накисвам петното преди пералня около 5-10 Мин.
Вентилаторът, за да работи добре, трябва от някъде да засмуква свеж въздух. Оставяйте врата на банята открехната един пръст, съвсем мъничко, докато работи вентилаторът след като приключите с банята.

# 562
И нашата баня няма прозорец, само вентилатор, след къпане я подсушавам, пускам вентилатора и отварям вратата на детската стая
- тя е най близо до банята, за 15-20 минути е излязла влагата и парата. Филтрите на климатика ги мия с веро или обезмаслител, и после ги изплаквам.

# 563
Ние си купихме влагоабсорбатор, голям. Защото изведнъж стана страшно в едната баня. Справя се идеално. Много съм доволна, определно инвестицията беше голяма, но си заслужава.

# 564
  • Велики Преслав
Ние си купихме влагоабсорбатор, голям. Защото изведнъж стана страшно в едната баня. Справя се идеално. Много съм доволна, определно инвестицията беше голяма, но си заслужава.

А със колко ви вдигна сметката за електричество. Имате ли наблюдение.
   Имам нужда от такъв но след като си избрах подходящ, видях че консумира 400 вата, което за едно денонощие си е сериозна конкумация. Смятам не работи 24/7.

# 565
Честно казано не знам как се е отразил на сметката, защото едновременно започнахме да ползваме няколко уреда.
Не работи постоянно. Обикновено го включваме привечер и работи цяла нощ.
Мисля не повече от 20/30лв.

# 566

Дъщеря ми омаза пода с мастило. Почистихме със спирт и лакочистител, но още има петно.
Идея с какво да го третирам? Не съм сигурна дали се води дюшеме или паркет, но е дървено.

# 567
Дюшаме е и най- вероятно е попило въпреки обработката.Ако е правено с масло според мен по- лесно ще се поправи.

# 568
Може би  с циклене ще се оправи,ако не е лакирано.Знам,че не е хитринка,но друго не ми идва на ум

# 569
Чак циклене-не.Може да се зашкури .но ако е чам ще остане по- светло петно.

Общи условия

Активация на акаунт