Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 353
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Ох, явно ще ми боде очите известно време. Планувам циклене, но няма да стане веднага. Ще пробвам и с други препарати.

# 571
Дъщеря ми омаза пода с мастило. Почистихме със спирт и лакочистител, но още има петно.
Идея с какво да го третирам? Не съм сигурна дали се води дюшеме или паркет, но е дървено.
Пробвай и с кислородна вода.

# 572
  • Пловдив
Мога ли да го ползвам на външни ролетни щори?
Може, но не влиза под щорите (на единият прозорец щорите не се прибират изцяло в кутията и ме дразни много това, но предстои смяната им).
За огледалата няма никакви проблеми - чисти си ги идеално.
На безпрофилното остъкление малко му треперя, защото преминавайки от прозорец на прозорец губи част от вакуума, качвайки се върху уплътненията, но вече си чистя в сгънато състояние един по един, та и там му хванах цаката

# 573
  • софия
Благодаря Simple Smile
Пристигна вчера и веднага го пробвах. Веднъж се преби на огледалните врати, но подозирам, че е решил да мине от едната на другата, а има малко разстояние между тях и е загубил вакуум. Още разучавам, но горе-долу съм доволна след първи опит. Не пръсках самите стъкла/прозорци. Добре забърса паравана в банята. Събота или неделя ще продължа с експериментите за постигане на по-добър резултат. Каквото и да е, ще ми спестява усилия. Докато бръмчи ще върша друго.

# 574
  • Г. О.
Моля за съвет как да премахна тези обелени щампи от гърба на якето?

# 575
Според мен нямат махане ..

# 576
Може да пробваш да изпереш якето на по- високи градуси.

# 577
Може да опиташ леко нагряване със сешоар и после с пинсета да махнеш щампата.

# 578
Имаше някакъв номер с хартия и да се изглади. Оставяше върху хартията, но не помня какъв вид беше хартията 😳

# 579
Имаше някакъв номер с хартия и да се изглади. Оставяше върху хартията, но не помня какъв вид беше хартията 😳
Мисля, че оризова, но рискувам да подведа някого.

# 580
Честно казано и на мен оризова ми се въртеше като спомен, но не съм сигурна.

# 581
Омазах с бепантен чаршафи,дрехи и един нов суитчър на моят мъж.В друга тема ми казаха,че се пере,ама не.Мазни петна има навсякъде.С обезмаслител ако напръскам мога ли да повредя цветовете на тъканите?

# 582
Бобче, със спот не излиза ли?

# 583
Не съм пробвала,ама доста мазно седи.Спот не ми е изкарвал мазни петна до сега.

# 584
Пърскам с обезмаслител без да се притеснявам за цветовете на дрехите. До сега не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт