Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 296
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Обикновено веро е, но е много яко Hands Muscle

# 646
Мия с Феъри, но с разтворени капсули за миялна. Много ми харесва как се получава.

# 647
Банята ли?

# 648
Тебешира как се почиства от детска горница ???
Нещо по-специално ?

# 649
И аз пробвах верото Фейри за да почистя банята _ супер е .

# 650
  • София
Тебешира как се почиства от детска горница ???
Нещо по-специално ?
Тебеширът е талк. Изпира се.

# 651
  • София
Здравейте!
Появи се мухъл по външния ръб на нови чинии, ползвани не повече от 10 пъти ....
Гланцирана керамика са, но външния ръб е без гланц....на снимката се вижда.
Измих ги отново на интензивна програма, но на някои ръбчета оцветяването си го има и се чудя има ли начин да ги спася или да хвърлям....ММ иска да пръска със Саво, но аз съм против....

Ето и комплекта, ако някой има такива, да сподели дали да ок:

# 652
  • Mediterraneo
Аз бих изтъркала ръбчетата с Циф или нещо от сорта

# 653
Това просто няма как да е мухъл!

# 654
Не може да е мухъл това, по-скоро абразивният неглазиран ръб е остъргал мръсотия, или повърхността на плот или нещо такова.

# 655
  • София
Благодаря за съветите....няма как да е мръсотия момичета, няколко пъти мих на ръка или в миялната и после чиния по чиния са подсушавани, а като отворя шкафа, ме блъска миризма на плесен...
Може наистина да опитам с Циф, за щастие не са всички така, но са няколко комплекта и от всеки има засегнати по 2-3 броя .
Весели празници на всички!

# 656
След Циф ги пусни на 70С в миялната , че това е доста химия ..

# 657
Е, ако ги държиш във влажен шкаф, потенциален развъдник на мухъл, вече е друго. Но тогава си оправи шкафа, не чиниите.

# 658
Появи се мухъл по външния ръб на нови чинии, ползвани не повече от 10 пъти ....
Е вземи една гъба и търкай с веро, де, защо само чакаш на машината. Като не се махне хвърляй и си купувай нови.

# 659
  • София
Опитах това с търкането, горния слой се маха, но дълбоко в керамиката оцветяването остава и после отново се появява плесента.
Шкафа не е влажен, дори не е в кухнята...в съседен на този съхранявам друга посуда от години, с нея нямам никакви проблеми...явно това са чинии, които не трябва да се мокрят или пък трябва да се сушат на слънце, за да съм сигурна, че не ги прибирам влажни...

Общи условия

Активация на акаунт