Отговори
# 105
Благодаря за Новата ни стаичка! Grinning Нямам търпение за новия епизод. Обожавам ги двамата да ги дават влюбени. А целувките в сериали те ми са любими. Heart

# 106
Ха, аз сега видях клип в ютюб от Айнен Айнен - имало предложение за брак Wear Ring ... не е толкова романтично като в "Почукай на вратата ми", ама изглежда забавно Joy.
Гoлям образ Керем - един път героят му хваща букета и му предлагат брак, втори път героят му предлага брак на любимата приятелка Revolving Hearts...

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=KmvGSfhVTEk - линк към клипа

Абе исках да питам, който е по-запознат с кариерата на Ханде - Ханде имала ли е такива страстни секс сцени с други екранни партньори в други сериали? Thinking
Или Керем е отличен в играта и я е предразположил за горещите кадри в 26 епизод? Flushed

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 23:17 от kukli4ka456

# 107
От мен две много страстни клипчета 💙

# 108
Не знам за вас, ама аз от събота съм I see red, red, oh red ..., даже си я добавих в плейлистата на спотифай.

# 109
  • Плевен / София

Абе исках да питам, който е по-запознат с кариерата на Ханде - Ханде имала ли е такива страстни секс сцени с други екранни партньори в други сериали? Thinking
Или Керем е отличен в играта и я е предразположил за горещите кадри в 26 епизод? Flushed
Аз не си спомням.....не съм гледала само "Халка"

# 110
  • София

Аз не си спомням.....не съм гледала само "Халка"
До този момент Ханде не е имала такава роля, в която да има страстни секс сцени. Имала е първа брачна нощ в Любовта не разбира от думи, но тя беше много леко загатната. В Дъщерите на Гюнеш имаше една единствена любовна нощ с Али но и там не беше показано нещо, което да впечатли. За целувките да не говорим. Такива целувки,  каквито сега с Керем си разменят, аз не си спомням да е имала. Общо казано при Ханде има едно огромно израстване. Не знам на какво точно се дължи. Дали на невероятната химия, която просто блика от двамата, дали на някакво силно привличане, а може би на това прословуто "приятелство" между двамата. Но явно Керем успя да направи така, че Ханде да си разгърне скритият потенциал, който до този момент не го беше показвала.
Между другото, до сега Ханде не е имала с нито един от партньорите си такава близост извън снимките, каквато демонстрират с Керем. С всичките си партньори тя е приятел и до сега. Всички много я уважават. Дойдоха на погребението на майка й, отдадоха уважението си към нея. Но нищо повече от това. Така да си пишат в инстаграма, да си пращат сърчица, да се лайкват или да си лайкват снимки, няма такова нещо. Пък ето и с тях тя е само "приятелка". Но явно от приятелство до приятелство  има разлика.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 23:42 от БлагаВест

# 111
Едно от многото, но да го има 😊

# 112
  • Кърджали
Какво да кажем, да дава Бог всекиму такова приятелство 😜

# 113
Ай,айй ,сега като изгледах серията  и изчетох всичкоо толкова съжалявам, че не можах да преживея тези емоции с вас .Hug Сценаристите се отпуснаха нещо с целувките . A вие сте във вихъра на любовта Grinning
     Прекрасна Еда - адекватна в действията си и категорична в думите си .
    Непоклатим Серкан - Еда и само Еда ,без драма,възпитано и смело върви срещу бабата .
    И двамата са чудесен пример за младото поколение .🔝
    Сцената ,в която Еда изгони Балджа по ризка и предложението за брак за мен бяха точно в духа на сериала , без клише ,нещо нетипично . 👏
      Nalbantova и мен ме брой за транспорта . А иначе съм в отбора на булката . Joy
      ХанКер или ЕдСер вече тотално ги обърках. А,бе , да се гледат все така влюбено пък каквото такова Heart Eyes

# 114
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положителни емоции Hug

Ново от Керем:

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 09:03 от mi_si

# 115
  • София
Добро утро момичета в този мрачен и дъждовен ден. Пазете се да не затънете в някоя локва или преспа.
Да започнем деня с едно силно горещо кафе.

Не само нашия сериал е с много нисък рейтинг. Вчера "Дъщерята на посланика" направо е с убийствено нисък рейтинг. До този момент не е падал под 6,00, а снощи направо се е сринал. Това донякъде е успокоително, явно масово има спад на рейтингите.

# 116
Добро утро  даже вече и 4 814 105 показвания преди 2 дни

# 117
Прочетох, че го засякри в някакъв мол, казал само, че снимали наблизо, той бил в почивка и се връщал на сета. Не пожелал да отговори на повече въпроси.
P. S. Много е хубав и спретнат 😜

# 118
Добри новини:  - за нас, лоши за Сървайвър Wink
С всеки изминал ден рейтингът му падал и губел позиции. Според феновете снощи е било много зле:

Ето и резултатите от събота вечерта Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
В събота вечерта се връщаме в играта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Sen Çal Kapımı
@sencalkapimi__
Biz seçmekte zorlanıyoruz, senin en beğendiğin sahne hangisiydi?
 #SenÇalKapımı @FOXTurkiye

Имаме проблеми с избора му, коя беше вашата любима сцена?
 # Sençalkapı към моя @foxturki

Общи условия

Активация на акаунт