Отговори
# 90
Явно Серкан е разгадал бабата. На площадката като си говорят с Енгин, Енгин вече е разбрал какви са целите на бабата и причините на Серкан да откаже проекта.
Чудя се какво мисли Серкан, че е целта на бабата, надявам се да разберем и Серкан да ни изненада приятно.

# 91
Добър вечер
Днес започва сериала в Испания, какви късметлии. Ще има ли онлайн канал на който да се гледа 1 епизод, а и ще имали някакви линкове към епизодите?

Толкова добре са притиснати, че съм без думи.

Едно голямо щастливо семейство и между тях притиснати един в друг двамата сладури.

А този любовен триъгълник е толкова комичен.

# 92
# 93
  • Пришълец
Племенника на Керем май е рожденик Heart Eyes

На днешната снимка и Башак е опряла главица на рамото на Керем ми се струва, но с Ханде са като залепени , а ръката ѝ върху него ми напомни за миг думите на Еда ”никоя освен мен не може да те докосва” Joy Joy

# 94
Пише се, че тези снимки са от изтрита сцена в първи епизод.

# 95
Здравейте на всички ви! Колко серии може да очакваме още? Има ли очаквана бройка ? Благодаря .

# 96
Пише се, че тези снимки са от изтрита сцена в първи епизод.

добре чудя се защо си правят труда сценаристите да снимат нещо след което режат от него и дори не го излъчват поне качвайте оригиналните епизоди така както са снимани. Кой знае още от кои епизоди са изрязани и други части. Така е много гадно.

# 97
Здравейте на всички ви! Колко серии може да очакваме още? Има ли очаквана бройка ? Благодаря .
'Драстии. Фокс са подписали договор с Ханде и Керем за поне 69 епизода, тематично, а след това - каквото сабя покаже Simple Smile
Бъзикам се. Не, никой не знае колко серии ще бъде сериалът, нито колко още ще имаме. Това зависи само от онези хора, които командват парада Simple Smile

# 98
Всъщност, испанците пуснаха сериала още на 02.01 по интернет, но е платен.
mitele.es е страницата.
Предполагам, че след като го дадат по телевизията и в Интернет ще го пуснат безплатно. Ще го дават по 5 канала едновременно , първия епизода, тази вечер.
А неизлъчваните кадри са защото сменеха режисьора и затова почти наново заснеха първата серия отново.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 07:52 от lady laura

# 99
  • София
Гледам тези снимки и си мисля, колко ли издръжлив трябва да е Керем като мъж, за да си останат само "приятели". Нито един нормален мъж няма да се спре пред такава жена, като Бамби. Особено, когато тя се притиска в него, целува се с него и го гледа с тези огромни, красиви, съблазняващи очи с дълги мигли. Какво ли чувства Керем в такива сублимни моменти. Не му завиждам. Да го държат на диета, само защото са си "най-добри приятели". 

# 100
❥ Награда «Самые-самые 2020-го года» от портала Dizidoctoru:

⭐«Лучшие экранные подруги» - Эда и её подруги из сериала #ПостучисьВМоюДверь
⭐«Лучший персонаж-ошибка» - Озгюр
⭐«Лучший проклинаемый персонаж» - Волкан
⭐«Лучший сценарист» - Пынар Булут и Онур Каральп #ЧудоДоктор
⭐«Лучший режиссёр» - АлтанДонмез #ПостучисьВМоюДверь
⭐«Лучший саундтрек» - #Хекимоглу
❣«Лучшая экранная пара» - Джан Яман и Озге Гюрель #МистерОшибка
⭐«Лучший сериал» - #АпартаментыНевинных
⭐«Лучшая романтическая комедия» - #МистерОшибка
⭐«Лучшая комедия» - #ПолярнаяЗвезда
⭐«Лучший сериал с понятиями» - #Рамо
⭐«Лучший исторический сериал» - #ПробуждениеВеликиеСельджуки
⭐«Лучший сериал на интернет платформе» - #Любовь101
⭐ «Лучшая актриса » - Демет Оздемир в сериале #СудьбоносныйДом
⭐ «Лучший актёр» - Джан Яман в сериале #МистерОшибка

# 101
Едно кличе, което ми попадна с много подходяща песен за нашето момче - "Един на милион"

https://www.youtube.com/watch?v=sWCdCpBG8mY

# 102
Дано следващия епизод няма отрязани сцени.

А може ли да попитам превед текст има ли на сцената между Еда и Балджа , когато Еда сварва Балджа по риза, защото не срещнах в темата. Ако има моля ви да ме извините задето питам сигурно не съм я видяла

# 103
  • Кърджали
Има. Сега ще го потърся в преводите и щего пусна отново.
Едит: Ето = Първият клип е Еда и Балджа

Ще падне ли в капана?

Скрит текст:
Балджа: Какво има, Еда?
Еда:Такова…Аз..Къде е Серкан?
Балджа: Трябва да е нещо важно?Щом дойде по това време…
Еда:Аха. Като излизах от ресторанта Серкан не се чувстваше добре.Но май ти не си добре.
Балджа:Еда, какви ги говориш?
Еда: Дрехите са свалени специално.Избрана е една от ризите на Серкан.Всичко е представление.
Балджа:Ще си тръгнеш ли, моля?
Еда:Костюми, сцена – отлично.Но си слаба в интригите, госпожице Балджа. Седни си, двойка
Балджа: Какви ги бръщолевиш, Еда?
Еда: Що за човек си ти?Що за човек се оказа наистина?С такива грозни номера да се опитваш да влезеш между двама, които се обичат толкова много….Къде е Серкан, горе ли е?Не се чувства добре ли, спи ли?
Балджа: Да, малко е неразположен.Лежи, почива си.След като го сложих да спи, се полях с кафе и взех назаем една от неговите ризи.Но забравих че ревността ти е в болестно състояние.
Еда: Мозъка ти работи.Работи ти.Работи, но за лошо ти работи.Но ума ти е къс, малък.Не ти стига за мен.
Балджа: Еда, вие се разделихте, осъзнаваш го, нали? Вашата връзка приключи.
Еда:Теб какво те интересува?Какво ти пука?Ако искаме ще се разделяме, ако искаме, ще се събираме, какво ти пука?
Балджа: Може би Серкан и аз..
Еда:Ти, знаеш ли, може да си само с дрехите на Серкан, мила. Или с онзи бюст, който му взе за Нова година.Хайде, да те няма.
Балджа:Какво правиш? Май полудя?
Еда:Полудях.Полудях, как няма да полудея?С такава луда като теб как да не полудея и аз.Чака те път, тръгваш ли, лека полека
Балджа: Остави ме
Еда: Хайде, хайде

Огън и барут
Скрит текст:
Еда: Серкан!
Серкан: Еда?
Еда: Събуди се! Събуди се, Серкан Болат! Събуди се и виж какво въртят зад гърба ти.
Серкан: Еда, наистина не си за вярване.Не си за вярване… Дошла принцесата да ми дава уроци.Какво ми обясняваш, Еда Йълдъз?
Еда: Казвам ти да се събудиш.Защото Балджа те върти на пръста си.
Серкан: Никой не ме върти на пръста си.Ясно ли е? Ние си гледахме работата.
Еда: Така ли? Да, личи си, Балджа точно от работата си се интересува.Ще си отвориш ли очите вече?
Серкан:Виж какво, вместо да учиш хората, ти си отвори очите.Онзи тип с който излизаш, онзи какъвто и да е там…За да те впечатли онзи тип прави хиляди номера.
Еда: Серкан, той е един такъв мелахоничен тип..Много си го взел на сериозно
Серкан: Мелахоничен тип.Много добре ги знам аз тези мелахоници…
Еда:Ревнуваш ме, нали?
Серкан:Ревнувам те, и то много.И какво? И ти ме ревнуваш
Еда:Ревнувам.Да.
Серкан:Защото си моя!
Серкан: Никой освен мен не може да те докосва!
Еда:Мразя те, Серкан Болат!И още – всъщност теб не може да те докосва никоя друга.

Не мога да го загубя отново

Скрит текст:
Мело: Не мога да повярвам!
Джерен: А какво каза на баба ти?
Мело:Какво ще и каже? Серкан е малко болен.Вдигна температура и останах при него.Това е казала
Еда:Глупости.Казах че има силна алергия и е много зле и не можех да го оставя сам.
Джерен:Баба и едва ли е възразила
Мело:Да.Тази Балджа каква коварна излезе само…Отишла и облякла риза на зет ми, така ли.Виж я ти.Ако не беше отишла кой знае още какво щеше …
Джерен: Да, но да ти кажа.Хубаво, не си се хванала.Ако бях на твое място сигурно ревяща щях да се прибера вкъщи.
Еда:То и аз съм изненадана от себе си. Как ли съм се вбесила..
Мело: Само като се сетя и ми става смешно.Де да бях там и а гледам така с наслада как я изхвърляш през вратата.
Джерен:Много се радвам, че сте се сдобрили със Серкан.Но и направо не мога да повярвам в същото време.
Мело:Да. Ама и на това му се вика сдобряване.Невиждано..Не някакво просто сдобряване.
Джерен: Аз да си кажа.Надявам се че г-жа Семиха е повярвала на каквото си и казала и ви остави на мира вече.
Мело: Уф бе, височке. Такъв романтичен момент не го разваляй  със г-жа Семиха.
Еда: Но е права.Права е.Тя си мисли че сме разделени.Трябва да разреша този проблем изцяло.
Джерен: Може би най-правилно е да разкажеш на Серкан.
Еда:Как да му разкажа?Как мога да му разкажа?Аз дори за да може да излезна сутринта от дома му без да усети какво ли не направих.Не мога да му разкажа.След всичко преживяно в последните дни
Мело: Колко още ще бягаш?Сигурно е решил че си съжалила и затова си си тръгнала.Възможно е…да си е помислил че отново си го изоставила.
Еда:Оф, добре, ще говоря, ще намеря начин.Ще поискам време.Ще му кажа да ми даде време.Ще му кажа да ми вярва
Джерен: А той няма ли да каже защо, няма ли да попита?
Еда: Добре.Оф, г-жа Семиха…Прибра жълтият плик в сейфа у дома си.А кода за сейфа е записан в онзи червен плик, който не изпуска от поглед
Мело:Червен тефтер, жълт плик, зелено писмо, лилава чанта.Какво е това?
Еда: Ще се правя, трябва да се справя.Имам много работа, но г-жа Семиха е с предимство.
Джерен: Да видим какво ще ни се случи?
Мело: Но за съм много щастлива.Радвам се че се сдобрихте.
Еда: Аз тръгвам
Джерен: Ще се видим.
Мело:Ние сме по тук.
Еда: Не говорете много по тази тема.
Джерен:Да, когато клюкарстваш малко намалли този глас.Трябва ли хората да ни слушат
Мело: Хем си висока, хем много говориш.Млъкни!
Джерен:Тук ли ще ме зарежеш
Мело:Да
Джерен: Да си беше прибрала чашите поне.

Не беше сън, беше истина:
Скрит текст:
Серкан:Опс, Еда
Еда: Серкан,изплаши ме, какво правиш?
Серкан: А аз като те видях така, си спомних – сънят ми, ти, аз…
Еда:Може ли да сме сънували един и същи сън?
Серкан: И без всичко свързано с теб е като сън.
Еда:Не беше сън.Беше истина.
Серкан:Ааа, тогава защо сутринта като се събудих те нямаше?
Еда: Защото имам нужда от време.Има неща, с които трябва да се оправя.
Серкан:Еда? Нямаш ли ми доверие или?Или се страхуваш от онзи мъж, Сеймен?
Еда: Серкан, не говори  глупости! Какво общо може да има с това Сеймен?Само има неща, с които трябва да се оправя.Неща, с които мога да се справя само сама.Искам малко време от теб.
Серкан: Добре.Искам време.Искаш да ти вярвам.Вярвам ти.Искаш време – добре, ще  ти дам време.Но когато аз на теб ти вярвам толкова, защо не си открита с мен?
Еда:Казах ти, имам нужда от време.

# 104

Ако сериалът продължи...и да речем в 29 епизод настъпи разрив...Тогава скок във времето...

Еда е отишла в Италия.
Станала е световно известен ландшафтен архитект.
Един ден, в една градина, която е създала, среща Серкан, който с удоволствие се разхожда, но с огромна  болка отново усеща празнотата в сърцето си след раздялата с една Звезда - Еда...

П.П. Справка: Нощният разговор в храма на Аполон - 5 епизод.

Да, ама как ще преживеем 29 епизод...... Cry

Общи условия

Активация на акаунт