Отговори
# 165
Бамби е най-обсъжданата актриса за изминалата седмица в соц. мрежи Wink

П.С. В края на седмицата някой, който има инстаграм ще може ли да провери този калпазанин дали още следва Ханде или културно е бил предупреден да се оттегли. - nicolasgerardin. ... къде му е дошла смелост да праща сърчица на Бамби..., че тя има само "приятел" и както казват феновете ... той си го каза в епизода в събота "тя може да е само негова..."

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 19:56 от mi_si

# 166
А, този сценарии не ми харесва .Ако Еда живее 1-3 години с принца , тя ще има и поне 2 деца с него Scream В никакъв случай .Че и Серкан стигнал до сватба с Балджата Rage , по добре Жълтото пиле да се е върнало вместо тази откачалка Imp
Като гледам записа от снимката на първата целувка се питам как са минали следващите снимки на следващи целувки и подсказки за кексове и торти Stuck Out Tongue Winking Eye
Алекс Joy стискам палци за работата .Но не съжалявай , ако не стане .Значи не е твоята .Винаги има следваща , нали ? Grinning
Магийка Hug ,ти нямаш избор .Ще ти се наложи да вземеш изпита  успешно Grinning Успех Flowers Four Leaf Clover Ама.не забравяй ,че ако те скъсат има и поправка Joy

# 167

П.С. В края на седмицата някой, който има инстаграм ще може ли да провери този калпазанин дали още следва Ханде или културно е бил предупреден да се оттегли. - nicolasgerardin. ... къде му е дошла смелост да праща сърчица на Бамби..., че тя има само "приятел" и както казват феновете ... той си го каза в епизода в събота "тя може да е само негова..."

Гледам, че е фотограф и е снимал доста знаменитости. Явно му се иска и Бамби да поснима. Засичала съм и други негови коментари в предишни снимки.
Май малко феновете сътвориха проблем, там където го няма. Satisfied

# 168
Simple Smile

Влязохме и в тренда на Италия Simple Smile

Ново:
https://twitter.com/i/status/1349056605657198594
П.С. midnight__sun, стана нещо покрай тази снимка, която Бамби качи и после изтри, но какво точно ....

# 169
Simple Smile
П.С. midnight__sun, стана нещо покрай тази снимка, която Бамби качи и после изтри, но какво точно ....

Ако нашичкия го е предупредил чудесно. Trollface Ще съм най-щастлива тези двамата да са се взели. Sunglasses

Sezariya Той следи нея.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 20:21 от midnight__sun

# 170
Аз не разбрах защо го набедихте този Николас ,че заради него е изтрита снимката ,ама и сега не виждам да се следят в Инстаграм Grinning

# 171
А от къде сме сигурни ,че заради Керем и заради сърцата е махнала снимката ? Ако е така , това потвърждава ,че с Керем са нещо повече . На мен тази снимка не ми харесва , добре я е махнала.
А за историята с Мурат , нямам думи .Зрял мъж и утвърдена звезда така да се излага . Той май улесни Хандето Joy

# 172
Виж го калпазанина какво направи Wink

Феновете писаха, че Керем е "скръцнал със зъби" и няколко минути по-късно Бамби изтри снимката Wink

Аз не разбрах защо го набедихте този Николас ,че заради него е изтрита снимката ,ама и сега не виждам да се следят в Инстаграм Grinning

# 173
Здравейте най-после и от мен. След натоварен ден най-сетне успях да вляза и видях, че чакаме фраг. Няма по-хубав край на такъв ден Joy Heart Eyes Ще му сложа субтитри само да го пуснат по-бързоо Joy
Този със сърчицата се намира в чужда територия, само да не пострада. Така де, приятелска Smile

# 174
Боже , феновете знаят точно какво става , браво Fearful , аман от болни мозъци . А може просто да не и е харесала снимката . А , не .Да знаете баща и я е заплашил , че ще я омъжи като втора жена за някой дърт мераклия заради голямото деколте и тя е махнала снимката Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 175
Клюка:
Керем е помолил Бамби да си изтрие снимката от инстаграм, след като този калпазанин е имал неблагоразумието да сложи червени сърчица...

Няколко минути по-късно Ханде е махнала снимката....

Явно Керем много я ревнува и сега си е проличало въпреки  че те го крият така усърдно

Може ли някой да преведе тази статия ако може разбира се

Така са се впили един в друг с това одеяло, че не им се разделя нещо май.

# 176
И да ви кажа последната клюка, която се върти последните часове в соц. мрежи.
 Керем ще е този, който първи ще признае за връзка с Бамби, понеже вече е на "педал" и не издържа. Правят се залози, че до 20 февруари, че си признаят. Води мнението, че това ще стане чрез лайф в инстаграм ... човекът вече не издържал Heart Eyes

# 177
И да ви кажа последната клюка, която се върти последните часове в соц. мрежи.
 Керем ще е този, който първи ще признае за връзка с Бамби, понеже вече е на "педал" и не издържа. Правят се залози, че до 20 февруари, че си признаят. Води мнението, че това ще стане чрез лайф в инстаграм ... човекът вече не издържал Heart Eyes

Обичам всички клюки, които ни носиш. Trollface И теб обичам. Yum

# 178
Ще падна Joy Много фантазия имат тези фенове Joy Ама някак си не ми се връзва с Керем това поведение .Мислим го за космополитен, съвременен ,уверен мъж ,едва ли от 3 -4 сърца ще се жегне .По
 скоро е казал на Бамби ,че не е яка снимката Grinning
Виж го калпазанина какво направи Wink

Феновете писаха, че Керем е "скръцнал със зъби" и няколко минути по-късно Бамби изтри снимката Wink

# 179
Flowers Hibiscus Привет слънчеви момичета, Flowers Hibiscus
Алекс, Flowers Four Leaf Clover успех мила! Всички ти стискаме палци. Дано да стане както искаш. (между другото сме колежки)
Есенна магия, и всички момичета, които са в сесия - на вас успех Flowers Four Leaf Clover на изпитите. Да ви се падат все хубави и лесни въпроси (т.е. които знаете ).
Танита, добре дошла при нас! Flowers Hibiscus Споделяй смело мисли и чувства по сериалчето и сладурите. Ако празнуваш днес Честит имен ден! Ако си имаме и други именички (или рожденички) пожелавам на всички да сте здрави, щастливи, много обичани! TadaChampagneBalloonFlowers Hibiscus

За снимката на Ханде аз си мисля, че добре е направила да я махне. На мен гримът на лицето и ми дойде в повече. Някак силен ми се стори контраста между лицето и деколтето. Колкото до коментарите, че Керем е скръцнал със зъби на някого... Не искам да пукам розови балони, но Ханде я следват повече от 18 милиона души. На всяка снимка има десетки и стотици хиляди коментари. Звучи меко казано несериозно Керем да проверява всеки един коментар и да скърца със зъби на всеки, сложил сърце. Освен това Керем не е Мурат. Той изглежда достатъчно уверен и здраво стъпил на земята мъж. Няколко сърчица по снимка едва ли ще му разклатят самочувствието. Това в случай, че между тях има връзка. В другия случай - съвсем няма да коментирам.
Сезария, Hug видях, че мислим по сходен начин Simple Smile
Фили, със сигурност заради заплахата на тати ще я е махнала JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses За това не се сетих, но е добро предположение. Разсмя ме.

Общи условия

Активация на акаунт