Отговори
# 330
  • Кърджали
Да ама някои коментари в интернет я на мен ми станаха яко неприятни. В пост на Айше Кутлу куюъдего е показала новото си куче писали "Добре че се махнахте", това не го разбирам ама явно е нещо присъщо за някои индивиди...

БРО, за съжаление искаме или не искаме нещата там за видят от негово величество Рейтинг. Понякога заради него развалят много интересни истотюрии като ги рсзтягат до безкрай, понякога пък истории с потенциал биват прекратени преждевременно. Задържат се основно истории които са "пл калъп" - в момента да на мода исторически и  психологически, тези анадолските не излизат от мода. Нещо извън тези калъпи е трудно да оцелее, защото им е странно. И вместо различното да привлича интерес, те го отказват.  А тук има толкова неща, които не им пасват на калъпа, че... И на мен ми се иска да продължи до май-юни, но предполагам по-рано ще му дръпнат щепсела. Адски ще ме е яд, остави историята, остави сериала, ама такъв екип на едно място трудно се събира. К заслужават повече време.
Но това не го пишем за първи път. Няма и какво да направим. Затова съм се оставила на емоцията, гледам ги, радвам им се... Радвам се и на компанията тук...
Само се надявам когато приключи да не ги оставят в забрава, а да получат предложения за нови проекти в най-скоро време. Те предложения ще получат, важното е да имат такива, които да си заслужават и да приемат.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 12:20 от Aлекcандрa

# 331
  • Пришълец
Жалко, пропускат важната подробност, че приноса на Айше Кутлу за успеха на сериала не е никак малък. Не го разбирам аз това ненужно мятане на камъни...

# 332
  • Монтана
Дами, за съжаление ще кажа - турският зрител, или поне тези, от които зависи рейтинга, не са дорасли за такъв сериал като нашия!...Не омаловажавам вкуса им, просто са по-различни, интересни са им драмите, скандалите, побоищата и престъпленията!...Колкото повече рев и трагедия, толкова повече зрителски интерес!...Нашият сериал явно има своите зрители сред младите хора, сред интелигенцията и по-напредничаво мислещите! Но какво да се гледа при тях определят родителите...!Така поне си го обяснявам аз!
Този сериал не би могъл да тръгне по нито един друг канал освен по Fox!Това е силно новаторски сценарий, който силно се надявам да не остане последния такъв!Ненапразно всички участващи актьори са толкова млади, усмихнати, невероятно талантливи...Този екип е невероятен, не знам как са ги избирали, но по-добре надали би могло! Те не снимат сериал, те се забавляват и затова са толкова добри!А за подбора на Ханде и Керем...няма смисъл да се повтарям!Този или тези, които са ги избрали и поканили в проекта просто са невероятни професионалисти!...
Аз лично се наслаждавам на всяка серия, радвам им се много, предпочитам да не чета негативните коментари и тези, които грубо се намесват в личното им пространство, ще гледам до края и ще продължа да следя развитието на всички участници в този изключителен проект!Желая им да са здрави и да продължат успешния си път напред и нагоре!...

# 333
  • София
Знам, Алекс, права си за всичко, но в момента яко съм набрала на Фокс, на турската аудитория, на всичко. И въобще не си слагам цензура на мислите, съобразявам се с тона в темата и затова не споделям всичко, което си мисля. Simple Smile Този екип не заслужава да го спрат заради рейтинг. Наистина ме губят като зрител след този сериал. Надявам се да не съм единствената. С тази политика се надявам да откажат масово хората да им гледат сериалите, дано някой ден се усетят и променят нещо. Wink

# 334
  • Монтана
Знам, Алекс, права си за всичко, но в момента яко съм набрала на Фокс, на турската аудитория, на всичко. И въобще не си слагам цензура на мислите, съобразявам се с тона в темата и затова не споделям всичко, което си мисля. Simple Smile Този екип не заслужава да го спрат заради рейтинг. Наистина ме губят като зрител след този сериал. Надявам се да не съм единствената. С тази политика се надявам да откажат масово хората да им гледат сериалите, дано някой ден се усетят и променят нещо. Wink

Напълно съгласна съм! Ще се замисля и аз!

# 335
Ново:

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 13:10 от mi_si

# 336
Момичета, не така меланхолично и тъжно 🤗 Сериалът ни още го има ,имахме страхотна серия ,предстои ни още по -хубава ! Не си помрачавайте щастието, заради група хора ,останали в средновековието . 😃
     Аз за пръв път си причинявам да гледам на живо .Просто Ханде ми е бръкнала в душата с топлия поглед и сияйната усмивка .От нея струи светлина ,обожавам хора с такова излъчване . Съвсем случайно видях ,че има нов сериал и щях само да погледна за какво става въпрос и да си изчакам да го пуснат по българските канали .Уви ,след първата ,втората ,след това третата ,после открих вас и сега и вие, и сериала станахте част от живота ми .
    Замислих се след поста на Бърборанка и мога категорично да кажа ,че дори и да го спрат и да съм разочарована ще продължа да им следя проектите на живо ,особено и ако имам такава чудесна компания като вас 🧚‍♀️
     А сега едно обосновано предположение 🤣

# 337
Здравейте!

Ама сте заприличали и вие на драгите турски зрители след силен епизод - нисък рейтинг (тишина в залата), след слаб - висок рейтинг (хорово надвикване)
Свиркайте си, девойки и по зле ще става на тоя принцип - ей на чака ни чуден епизод.  Blush Вижте какви хубави снимки е наредила Миси Hug Heart Eyes

Heart Eyes

"Машалла, яврум" Heart Eyes

Цитат от епизодче на смешките с Керем и Нюл. А усмивките тука... https://cloud.mail.ru/public/vn6h/ezxgWa63R

Ох, не мога... Спортувахме, лельо. Той ми показваше уреда си.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 13:36 от Galka 😊

# 338
Това е превод на озета, който видях във Фб.

" Серкан е много изненадан и щастлив от предложението за брак от страна на Еда.  Въпреки че приема предложението й, той все пак трябва да направи още нещо.
Решението на Еда и Серкан да се оженят е приветствано с ентусиазъм от приятелите им. От друга страна Айдан и Айфер гледат скептично на нещата. Докато Еда и Серкан мислят как да ги убедят, Мело излиза с интересно предложение.
Смелостта на Еда отново изненада Семиха. Тя има други планове, въпреки плановете на внучката й и заплахите, които й е отправила. Еда и Серкан веднага започват приготовления за сватбата. Годежът и нощта на къната ще бъдат голямо предизвикателство за нашите герои, а времето изтича за всички онези, които са против тази връзка.
"

# 339
  • Плевен / София

Аз да си кажа...не заслужава бабата да реже лентата....

# 340

Аз да си кажа...не заслужава бабата да реже лентата....

Режещия лентата в тоя филм го избират по старшинство... няма искам не искам Grinning Grinning Grinning

# 341
  • София
А аз да попитам, какво прави Балджа на вечерта на каната?? 🤔

Озетът е добре написан. Само задава тон за песен, без да издава нищо важно. Wink

# 342

https://www.instagram.com/p/CKBkSc3p0Um/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 14:26 от sani1212

# 343
# 344
"Модерното семейство" Wink

П.С. Нашият бил харесал снимките на Бамби ... Wink

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 14:26 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт