Отговори
# 315
Имам въпрос, Ханде ханъм защо на повечето снимки не е събрала тези хубави, прави крака в по благоптрилични пози /за рахат на господата и ьамите/, а все са някъде около нея? 🥴🙄🤔

Когато краката са дълги над метър и кусур, вероятно е трудно да ги държиш някъде мирни, изпънати или в права позиция 😆

# 316
# 317
Нека не смесваме плодове и зеленчуци, но все пак... Trollface

# 318
Керем е № 1 за миналата седмица Simple Smile

Gift Heart

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 19:47 от mi_si

# 319
Добро утро Hug
Ново от сторито на Бамби Heart Eyes

това да не е нова фотосесия. Дано този път Керем я удобри и да не накара нашата да я изтрие от профила

А иначе серията която предстои надявам се да не е нищо лошо и ние да си правим грешни заключения

Иначе надявам се да е много хубав годеж, Еда и Серкан влюбени

Нови снимки от Ханде кой ли е с нея в колата сигурно Керем?

Това ще да е от новия епизод

# 320
Оххх,смея се с глас 🤣 Как леко и небрежно изместиха фокуса от ХанКер ! Искат да объркат феновете, ама и феновете не се дават  🤣 Обожавам го този екип !

# 321
  • Кърджали
Луди са. Всички до един.
Ако има как след финала на този сериал всички групово да се преместят в нов...

# 322
  • Плевен / София
Луди са. Всички до един.
Ако има как след финала на този сериал всички групово да се преместят в нов...
След Пълнолуние имаше такова преместване в Ранобудна птичка....

# 323
Да разваля тишината, която е настъпила😆

# 324
Аз се чудя защо Еда е припаднала.

Причината струва ми се е нейните припадъци и заплахите на бабата.
Но пък досега бабата като я заплашваше Еда не е припадала. Thinking
Може би бабата я е питала някакъв въпрос или я изнудва пак. Pensive
Еда нали, когато припада все е свързано с невъзможност да вземе решение, да каже нещо или да признае нещо Sweat (припадна лелята като я пита за белезниците Key, когато Селин я пита риторично нали не е проблем да им отидат на гости с Ферит Pizza, когато лелята пита дали Серкан и е само шеф Airplane, когато журналистите я питаха дали със Серкан са се разделили и дали той й е изневерил Broken Heart)...

Т.е. ще има някакъв въпрос, който може да я върне в детството, или пък да е със заплаха към Серкан и Еда толкова ще се притесни, че не знае какво да направи в ситуацията, че ще припадне. Thinking

Само дето не ми идва наум какво може да иска да знае бабата, а Еда да не може да даде отговор. Rolling Eyes

Мислех и за възможността Еда да е бременна. Ама не е ли много скоро, за да е бременна и да припада? В Стая 309 (No: 309) героинята беше влязла в третият месец като и прилоша и почнаха припадъците...

A и, когато се появи предишното съмнение дали Еда е бременна, епизода с миник Серкан беше еп.17, а сдобряването на Еда и Серкан 12-13, т.е. бяха минали няколко епизода, поне 10 тина дни в сериала.
А сега, колко време да е минало, 3-4 дни след страстното сдобряване Thinking Според мен дали Еда е бременна ще може да разберем към 29 -30 епизод, поне да мине седмица-две в сериала.

# 325
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции Hug

П.С. Нашият сериал и този на Демет са най-популярните в момента в Южна Африка и Саудитска Арабия

П.С.2 : Честит имен ден на именичките в групата ! Да сте живи и здрави и много късмет Hug

# 326
  • Бургас
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции Hug

П.С. Нашият сериал и този на Демет са най-популярните в момента в Южна Африка и Саудитска Арабия

П.С.2 : Честит имен ден на именичките в групата ! Да сте живи и здрави и много късмет Hug

Здравейте, сладурки!

Радвам се за колежките в Южна Африка и Саудитска Арабия!!!
Представям си ги Simple Smile
Но....... това, че имаме еднакъв вкус с тях, направо ме издигна в собствените ми очи!!!!! Wink Smiley

При нас е слънце! Нека е слънце на лицата ви!!!

# 327
Добро утро и от мен, мили момичета! Blue Heart

Желая ви усмихнат ден, днес денят ни се усмихва, за това нека и нашите усмивки да не слизат от лицата ни! При мен програмата е много натоварена, едва вчера изгледах новия епизод и се надявам днес до вечерта да успея да напиша и моите мисли за епизода, но вие сте изчерпали всичко общо взето. Smiley Blue Heart
БРО къде е? Нещо ми се губи в последно време, сякаш след последния епизод по-рядко я виждам тук, а може и да греша..

# 328
  • София
Есенна магия, тук съм. Simple Smile Чета ви всеки ден и нищо не пропускам. Heart Но правилно си забелязала промяната в активността ми. Много мило за което! Hug Тя се дължи не на последния епизод, а на рейтинга. Страшно много се издразних на ниския рейтинг, който имаме за 26-ти епизод. Като цяло на турския манталитет и публика, които очевидно не харесват нашия филм. На рейтинговата система в Турция. На Фокс, които се влияят от рейтингите. И на факта, че съдбата на сериала зависи от благоволението на турския зрител и Фокс. Страшно демотивиращо ми действат тези числа, многото коментари в социалните медии, че Фокс готвят два нови сериала и единият от тях ще е на мястото на нашия, защото ние сме с най-ниския рейт за канала. Някои от дамите тук пишат, че предпочитат навременен финал вместо разтягане на локуми. Само че за мен в историята има хляб за още много епизоди и съвсем спокойно можем да продължим до юни месец, без сериалът да се превърне в боза. Новите сценаристи могат да измислят достатъчно сюжетни линии, за да ни е интересно и приятно да гледаме. Всички сме наясно каква е истината - ако приключим през февруари дори с най-захаросания финал на света, ще се дължи само и единствено на рейтингите. Това не ме удовлетворява. И наистина се заричам, че това е първият и последният турски сериал, който гледам в реално време. Като цяло ще преосмисля гледането на турски сериали, защото не виждам причина да уважавам една индустрия, която не цени потребителите си. В случая да отделям от времето си, за да гледам един продукт, чиято съдба очевидно зависи от рейтинг, определян от малобройна група турска аудитория. За всички ни е ясно, че този сериал не е предназначен за турския пазар, тогава защо той да определя съдбата му? Сериалът очевидно жъне огромни успехи в чужбина. Интересът към него е голям, феновете сме много. Ако това не е достатъчно за Фокс или за продуцентите да намерят начин сериалът да продължи, значи не ме заслужават като зрител. Wink Разбира се, ще продължа да следя кариерите на Ханде и Керем. Те се превърнаха в мои любимци и им желая много успехи занапред. Ще се радвам да ги виждам по-често на екран. По възможност заедно. Но дано се преориентират към чуждите пазари или интернет платформите. Не си заслужава да се снимат в телевизионни продукции в Турция. Керем вече изтъкна най-големите минуси на това - 130 минутни епизоди, страшно натоварен график и неясна събда за целия екип, защото са зависими от рейтингите. Не, благодаря. No more!

# 329
  • Пришълец
Тя му предложи в самолет, там където той се запозна с нейния вътрешен страх - клаустрофобията

Той на нея пък в стаята, в която се докосна до миналото му и най-дълбоката му душевна рана...

Новите сценаристи се придържат към идеите на Айше, което не остава незабелязано от феновете Sunglasses
И освен това отбелязват, че броя на целувките в последно време нараства значително Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт