(припадна лелята като я пита за белезниците
, когато Селин я пита риторично нали не е проблем да им отидат на гости с Ферит
, когато лелята пита дали Серкан и е само шеф
, когато журналистите я питаха дали със Серкан са се разделили и дали той й е изневерил
)... 

Според мен дали Еда е бременна ще може да разберем към 29 -30 епизод, поне да мине седмица-две в сериала.
Добро утро, прекрасни момичета! 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Чета ви всеки ден и нищо не пропускам.
Но правилно си забелязала промяната в активността ми. Много мило за което!
Тя се дължи не на последния епизод, а на рейтинга. Страшно много се издразних на ниския рейтинг, който имаме за 26-ти епизод. Като цяло на турския манталитет и публика, които очевидно не харесват нашия филм. На рейтинговата система в Турция. На Фокс, които се влияят от рейтингите. И на факта, че съдбата на сериала зависи от благоволението на турския зрител и Фокс. Страшно демотивиращо ми действат тези числа, многото коментари в социалните медии, че Фокс готвят два нови сериала и единият от тях ще е на мястото на нашия, защото ние сме с най-ниския рейт за канала. Някои от дамите тук пишат, че предпочитат навременен финал вместо разтягане на локуми. Само че за мен в историята има хляб за още много епизоди и съвсем спокойно можем да продължим до юни месец, без сериалът да се превърне в боза. Новите сценаристи могат да измислят достатъчно сюжетни линии, за да ни е интересно и приятно да гледаме. Всички сме наясно каква е истината - ако приключим през февруари дори с най-захаросания финал на света, ще се дължи само и единствено на рейтингите. Това не ме удовлетворява. И наистина се заричам, че това е първият и последният турски сериал, който гледам в реално време. Като цяло ще преосмисля гледането на турски сериали, защото не виждам причина да уважавам една индустрия, която не цени потребителите си. В случая да отделям от времето си, за да гледам един продукт, чиято съдба очевидно зависи от рейтинг, определян от малобройна група турска аудитория. За всички ни е ясно, че този сериал не е предназначен за турския пазар, тогава защо той да определя съдбата му? Сериалът очевидно жъне огромни успехи в чужбина. Интересът към него е голям, феновете сме много. Ако това не е достатъчно за Фокс или за продуцентите да намерят начин сериалът да продължи, значи не ме заслужават като зрител.
Разбира се, ще продължа да следя кариерите на Ханде и Керем. Те се превърнаха в мои любимци и им желая много успехи занапред. Ще се радвам да ги виждам по-често на екран. По възможност заедно. Но дано се преориентират към чуждите пазари или интернет платформите. Не си заслужава да се снимат в телевизионни продукции в Турция. Керем вече изтъкна най-големите минуси на това - 130 минутни епизоди, страшно натоварен график и неясна събда за целия екип, защото са зависими от рейтингите. Не, благодаря. No more! 

Препоръчани теми