Отговори
# 300
Wink Този е фотографът на снимките на Бамби. Тя май е и със същият стайлинг Wink

От феновете:
"Като се обичат младите нека да се вземат Stuck Out Tongue Winking Eye"

Побъркаха Сарп в Туитър:
И той мина в "обяснителен режим"
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 14:59 от mi_si

# 301
😂😂😂😂😂🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 302
Привет, Феи! Sparkling Heart

Ханде е чудесна на новите снимки.
Но си мисля, че сега и Ханде, и Керем ще бъдат по- внимателни
и в харесването, и в коментирането на снимките на другия,
защото всяко тяхно действие се следи под лупа.
Така си мисля, но се надявам да греша,
защото ще ми липсват закачките им. Joy

Мисля си, че пуснаха доста рано фрага.
Сега какво ще правим до събота. Confused
Ще чакаме озет и снимки, нооооо
озетът се оказа, че не е много надежден. Joy

Надявам се в събота да мога да гледам онлайн.
Откакто смениха деня, съм гледала онлайн
едва 2-3 пъти.
Все сме на гости  или имаме гости, или пътуваме...
та дано тази събота успея! Hands Pray

А какво ли ще правят в Сапанджа? Thinking
Може би е по работа, но защо пък Фифи е там.
Нямам търпение вече.

Щастлив ден! Heart

# 303
От феновете:

Побъркаха Сарп в Туитър:
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler.

Гуги ми го преведе: "Здравейте приятели. Знаете, че съм женен. Моля, помислете за това, преди да разпространявате любовни слухове и говорете за това по-късно. Ние сме просто приятели с Керем. Благодаря ви за вашата чувствителност."

Ами така става като на лайфа Керем седна в Сарп. Анъл попита Сарп как се чувства и той отговори: "Какво повече да искам!", след което Керем смеейки се, веднага скокна от Сарп и седна на дивана. Сега плътно притиснати един в друг - ето така тръгват приказките Sweat Smile

И после Сарп да обяснява, че няма сестра, а жена. Sweat Smile

Керем сега трябва да се обяснява, че не е минал под дъгата, Sweat Smile а Ханде, че не са просто другарчета, за да му изчисти имиджа на мъж. Sweat Smile

# 304

Нашият е с пръстен.
Феновете коментират, че нещо бил превъзбуден днес, сигурно Бамби му била пуснала .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
Момичета, колата на Хандв е audi 😀 не знам точно коя серия е, ние сме с А5 и имат много подобен интериор.

# 306
  • София
Скрит текст:
Wink Този е фотографът на снимките на Бамби. Тя май е и със същият стайлинг Wink

От феновете:

Побъркаха Сарп в Туитър:
Здравейте приятели. Знаете, че съм женен. Моля, помислете за това, преди да разпространявате любовни слухове. Ние сме само приятели с Керем. Благодарим ви за вашата чувствителност.

Голям майтап пада при тях на сета. Добре си се разбират. Много хубав колектив са. Рядко има такова стиковане.

# 307
И Бамбиииии. 😍

# 308
Явно ще имаме нова двойка в сериала. Тази голяма промяна след 29 епизод, за която се говореше, чак сега започнах да я разбирам. TrollfaceСори Ханде/Еда, все пак сме модерен сериал. Stuck Out Tongue Може и да залитне някой в грешна посока.

И Бамби е в синьо, нощно синьо. Trollface

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 17:49 от midnight__sun

# 309
Wink това ще е забавно ... на турския зрител ще му побелее косата ....  Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1349383534499262464

Явно ще имаме нова двойка в сериала. Тази голяма промяна след 29 епизод, за която се говореше, чак сега започнах да я разбирам. TrollfaceСори Ханде/Еда, все пак сме модерен сериал. Stuck Out Tongue Може и да залитне някой в грешна посока.

Започна се Stuck Out Tongue Winking Eye
"Някой май ревнува ...."

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 18:14 от mi_si

# 310
mi_si, Енгин наистина ревнува Ердем Sweat Smile:

Енгин /актьора Анъл Илтер/ е написал в отговор на Сарп: "Разберете, умирам! Те /Керем и Сарп/ се обичат един друг пред очите ми!"

Страхотен екип са! Как минаха от защита в атака с помощта на хумора! Браво! Шапка им свалям!

# 311
  • София
Много обичам такъв "team building" за колектива.   
Такова сплотяване настъпва, че после не ти се прибира... 
А нашите герои имаха нужда от едно такова мероприятие, нищо че е съчетано и с работа. Смяна на обстановката, далече от папараците, пълен релакс.   
Я какъв купон са си спретнали. Настроението е на макс. Сега чакаме да видим и резултатите...

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 19:20 от БлагаВест

# 312

Невероятно красива е ❤❤❤
На Керем не му е лесно

# 313
Wink

Някой гледал ли е испанската версия на сериала. Говори се, че имало добавени кадри, които в турския вариант са изрязани?

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 19:11 от mi_si

# 314
Имам въпрос, Ханде ханъм защо на повечето снимки не е събрала тези хубави, прави крака в по благоптрилични пози /за рахат на господата и ьамите/, а все са някъде около нея? 🥴🙄🤔

Общи условия

Активация на акаунт