Отговори
# 285
O, да, това 100% е отговор на писаниците по другата снимка, от дома на Еда. Керем и Сарп - силно прегърнати опрели лица... Heart
Явно се забавляват с коментарите на феновете.

# 286
Прочетох, че екранните Ферит и Пъръл са двойка в реала. Искрата е пламнала на снимачната площадка. Загледах снимките. Може и да е така.   Сейфи може би е с приятеля си.                                                                  

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 12:18 от st_ina

# 287
Ново от сета:

От Туитър:

Simple Smile

# 288
Това, което се случва на Серкан и Еда е като някаква лоша карма. 10 епизода те се мъчиха да разделят Селин и Ферит... сякаш сега това им се връща и сега, съдбата е пратила Балджа, бабата и принца, които се опитват да ги разделят Sob
Серкан и Еда в крайна сметка успяха да разделят Селин и Ферит, сега им се връща Scream

# 289
  • Кърджали

# 290
Ново от Ханде:

# 291
Алекс, бързо сърце да слагаш на това патенце 😆

Аз само да питам - Керем какво беше казал, че кара? BMW или Мерцедес?

# 292
Рекламно лице е на BMW, следователно каза, че не кара Mercedez Kissing Smiling Eyes

# 293
  • Кърджали
Мисля че БМВ, все пак им е рекламно лице.

# 294
Прекрасна е ! Animal Baby Chick

# 295
Ханде да не се е сниманa в BMW, с нов фотоапарат, от фотограф любител? Само питам за един приятел Rolling Eyes

# 296
И аз за това питам. Водих разследване, че целият интериор е подобен на х6, но воланът нещо ми е като на Мерцедес 🙄🙄
Ама ако е х6, то Серкан има такава. Нали в серията, когато Балджа ги "спаси" от репортерите пред дома им, те бяха с такава.

# 297
Това са коментарите на сетраи и зет и под снимката на Ханде
gamze_ercel
İşte bunu çok beğendim😁🧡
Тук много ми харесва😁🧡

caneryldrmm
Ev halinden sonra araba hali de gelmeliydi 🙈
След ситуацията в къщата колата трябваше да дойде, 🙈

Керем не я е харесал все още нито има коментар.

# 298
Според мен това е някой модел Мерцедес. БМВ нямат такава сдвоена вертикална конзола на волана.

И след публикуваното от sani - явно Ханде си е купила нова кола и определено не е БМВ.

# 299
Извън темата е малко, но се ядосах на себе си 😆 Нито е Мерцедес, нито е BMW.
Колата е AUDI, от Q серията (залагам на 3ка). Ханде имаше такава.

Общи условия

Активация на акаунт