Отговори
# 270
  • Пришълец

Мразя те, Серкан Болат!
 Чувствата ни са взаимни, Еда Йълдъз!

~

Оставих всички страхове зад себе си и дойдох при теб... ще се ожениш ли за мен, Серкан Болат?
    Ще продължиш ли да бъдеш светлина за мен, Еда Йълдъз? Ще се омъжиш ли за мен?
Heart

# 271
Марги, благодаря за този пост! ❤
Каква коренна промяна в думите, в погледите, в отношението..
От омраза към дълбока любов.. от "Мразя те!", до "Обичам те!".. от нежелание да се виждат и са стоят един до друг, до признания в любов и предложения за брак.. ехх, обичам си ги! ❤

# 272
# 273
В ютуб в 11 часа ще има премиера  - Baştan Sona Eda ve Serkan! (Part 10) - Sen Çal Kapımı
https://www.youtube.com/watch?v=_CDgNooI0ew

# 274
Те още ли снимат 27 ми епизод или са почнали 28? В смисъл - новите кадри от вчера и днес, които снимат от хотела в Sapanca дали са от 27 епизод или от 28ми?

Много ми е кофти като си помисля, колко неблагодарна е Балджа - започна работа в Арт Лайф благодарение на Еда, но откакто е почнала върти интриги, за да нарани Еда. Weary Еда и даде работа, а Балджа иска да й отмъкне мъжа, при условие, че е очевидно, че Еда и Серкан се обичат Sob
Хайде да не преувеличаваме Simple Smile Започна работа благодарение на измама - беше сложила смотана снимка в СВ-то си. Когато я видя на живо Еда беше готова да я уволни, ама нямаше как. Simple Smile
На Балджа и подобните й това им е стил на живот. Изобщо не им е интересно, ако мъжа е свободен. Дълбоко комлексирани канибалки - подхранват егото си, наранявайки други жени.
Ама много ми хареса как я натири Еда. Малко й беше даже - трябваше да я пооскубе и на другия ден Джерен да я заплаши с дело за сексуален тормоз на работното място (спрямо Серкан).
Честно да ви кажа момичета, нашите сценарии са по-интересни. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 11:45 от dariVale

# 275
  • София
Балджа открито се излага, дори Серкан усеща интереса ѝ, но се прави на разсеян Joy

Славена Grinning
Абе може ашк да няма, всичко да е в нашите глави, но и не искам да си представя, че всичко това е PR ход. Smirk Много непринудени изглеждат и Керем, и Ханде. Приятно им е в компанията на другия.
Марги, не е само в нашите глави. Виж, че и в главата на Мурат се въртят такива съмнения. Побъркаха го човека, та чак започна да отписва стари приятели от инстаграма си. 

# 276
Ново: Нашите пак се цепят от колектива Wink

# 277
Имайте предвид, че могат да си качват и стари сторита и снимки, снимани преди. Само на лайф вярвам на 100%, че е от този момент. Всичко друго бих поставила под съмнение 😏

Имали сме още една професионална певица, за която аз не знаех... - Фифи.
Мерна ми се едно клипче, на което тя пееше.

# 278
Бабата ми изглежда, че действа на принципа: "Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо!". С привидното ѝ благоволение за годежа между Еда и Серкан ще притъпи вниманието на всички, а особено на Еда и Айфер ще може да им вреди много по-ефикасно от първа линия. Дано поне Серкан и Айдан не ѝ се вържат на номерата.

Не знам дали целта на мардинския дракон е да омъжи Еда за принца или по-скоро да я раздели със Серкан, а Сеймен да е просто инструментът за това, но не вижда ли колко са щастливи гълъбчетата ни Rolling Eyes Егати дзверът е тая бабаката, но какво ли се изненадвам като е причинила същото и на сина си....

Интересно е, че още не са вкарали стаята с детските играчки на Еда в действието. Заедно с картината на принца, това са 2 бомби, които си останаха да цъкат и за момента - нищо Misc Bomb Даже можеби картината ще изгърми преди детската стая Thinking

Ходенето в Сапанджа може да е свързано с болестта на Еда - да си почива, а може и да е един вид сватбено пътешествие, въпреки че сватба няма да има, както всички предполагаме.Толкова за сериала.

Сега малко и за реала - нито Керем, нито Ханде имат нужда от ПР връзка. Ако искаха да са по всички страници на медиите в Турция, можеха да спретнат такива циркове още около бившите си половинки, че поне 2 години да не слизат от кориците. Само че и двамата ми изглеждат съвсем друг тип личности. Отборни играчи са и затова ще се крият, за да не изместят целия фокус от сериала върху себе си.

Има един журналист - Билял Озджан, който много добре обясни, че и екипът има интерес да ги крие по същата причина - ако кажат, че са двойка вече никой няма да се интересува от случващото се на екрана между Еда и Серкан, а само ще надничат в чаршафите на Ханде и Керем. Те и сега не ги оставят на мира - справка последното интервю на Ханде, където репортерът буквално спира колата ѝ на сред булеварда - давам линк, за който не го е гледал https://www.youtube.com/watch?v=ozOq1ed6JWA Можете да си представите следващото ниво на терор, което ще достигнат при едно евентуално признание Grin

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 11:25 от super_katia

# 279
Според мен Мурат Далкълъч по-скоро си прави ПР на гърба на Ханде, като разиграва разни сценки, обаче без да посяга на последната и най-здрава нишка, която го свързва с Ханде. НЕ СЕ Е отписал от сестрата и зетя на Ханде в Инстаграм.
Ако й е сърдит не е ли по-редно да започне първо с тях. А той - от общите им познати, за които публиката не знае колко близки са на Ханде.
Така - хем показва реакция към коментарите в мрежата от фенове на двойката Ханде-Керем, хем не задълбава към истински важните приятелства. Ако Ханде е забелязала фалша е нормално да се е ядосала и за това и тя го изтри от списъка си.

# 280
Ето ги и нашите Wink

# 281
  • Пришълец
Дари, точно. На снимката от автобиографията Балджа е една такава невзрачна, на Еда ѝ се видя ”безобидна”. Тя нашата е достатъчно уверена в себе си, но все пак ревността в малки дози е допустима. Същинска Айдан, докато подбираха секретарка на Алптекин Joy

И на мен ми хареса как Еда вместо да ревне и да побегне, не ѝ се върза на номерата и Балджа беше тази, която си тръгна с подвита опашка Joy

Линде, вярно, и Мурат мисли като нас. Но виж го ти как се отписва, вие следите нещата отблизо и ви прави впечатление...

# 282
Хайде сега да видя теориите на феновете, Керем и Сарп дали имат любовна връзка, че така са се прегърнали Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 283
# 284
Хайде сега да видя теориите на феновете, Керем и Сарп дали имат любовна връзка, че така са се прегърнали Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Със сигурност имат... творческа...
А дали това не е отговор на писаниците, че опрените бузи говоярят за чувства...

Общи условия

Активация на акаунт