Отговори
# 255
  • Пришълец
Налбантова, всяка си говори нещо, но се разбираме Joy Мики преди не знам колко теми по този повод беше казала нещо много хубаво, че хуморът отнасящ се към определен сериал е специфичен и може да бъде разбран правилно единствено от феновете му Wink

От снимки и фрагмани аз също не се оплаквам, нека има, очакваме ги с интерес, но да ви кажа честно - първите 12 епизода ме държаха под напрежение истински, понеже нямах предварителни сведения какво се случва.

# 256
  • Кърджали
Ох, понякога ми се иска освен" Полезно" да има и едно "умрях от смях", та да не се налага всеки път да пиша едно и също : "
Nalbantova, убиваш ме"

# 257
Марги, пишем си, колкото да не заспим, дето има една приказка 😆
От една страна малко ме дразни, че имаме много снимки от сета предварително, по които си правим заключения кое кога ще се случва и какво предстои. Вярно, че от тях се успокояваме, че отвличане няма да има, но огънят щеше да е по-силен, ако не знаехме, че идва пейнтбол, ски и разни разнообразни, според мен де. Щеше да има да се чудим какво следва. Не се оплаквам, че имаме снимките, просто вълнението щеше да е една идейка повечко май 🤨

Лейди Лаура, ние ако събере парите за билети на този влак, по-добре да ги дадем на Фокс, за да купим сериала за България 😆😆 Четох, че за еднопосочен билет от майна си райна до Истанбул, хора са платили по 9000 евро 😆 Капацитетът му е 180 дупета 🙃
Аз съм съгласна да ги дадем на Фокс, ама за да отпуснат повече екранни време на сериала, без оглед на измисления турски рейтинг. От сериалите, които съм изглеждала с руски субтитри нито един не ми е харесал преведен и озвучен от български телевизии.

# 258
.. но да ви кажа честно - първите 12 епизода ме държаха под напрежение истински, понеже нямах предварителни сведения какво се случва.
Това исках да кажа, неизвестното е по-интересно. Ние знаем половината от серията заради снимки с фенове, инстаграм, сторита, туитър, и т.н.
Очакването, тръпката.. Все едно са по-големи, когато нещата не са толкова ясни.

Дари, да, да, това е по-добрият вариант.
Алекс, ааа, така няма да говориш. Тебе най-малко искам да убивам, щото следвашата ще съм аз 😆 Останалите спътнички в рейса да не ме оставят ей така да си стоя кротко.

# 259
  • Кърджали

dariVale, Има нещо такова , че и на мен не ми харесват озвучени на български. Много безчувствено и роботски ми идва дублажа.
Правила съм опити, но не издържам повече от една - две серии.
Ако случайно попадна на някой сериал, който не съм гледала , но ми се стори интересен,  си го намирам на турски и си го гледам като хората /Навремето така се случи с Езел - изгледхме две-три серии с мъжа ми, че и на него му хареса, накрая не издържах, изгледах си го в оригинал като хората с пълна наслада/

Налбантова, аз със закъснение почнах да гледам сериала - вече бяха излъчили 11та серия. Менах една - две сцени от 11та и се върнах да гледам от първа.. Дефакто знаех до къде ще стигнат, но междувременно какво ще се случи идея си нямах, нарочно не проверявах напред. Наистина ми задържаше вниманието, беше ми интересно. След това като започнах да следвам една част от актьорите и тук да пиша и с толкова снимки и коментари малко се губи "уффф, ся какво ще стане"

# 260
Flowers Cherry Blossom Сладурки сте големи Heart Eyes
Налбантова, бисер голям си Heart Eyes, като малко дете съм, което слуша и чака твоята следваща завладяваща история Yellow Heart.
Много хубав фрагмент си имаме. Не мисля, че чак в големи драми ще влезем, леки интрижки, които да подсигурят епизоди напред.
Алекс Flowers Hibiscus, Али Flowers Hibiscus
Алекс, Магия, силно палци стискам за вас Blush

# 261
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен само с положителни емоции и много усмивки Hug

# 262
Гласувах са "Да" в анкетата.
Но сега видях вторият трейлър и си мисля , да не би принца да я похити и отвлече?
Може точно това и да е края на епизода?

Момичета , не мисля , че бабата ще е в тандем с принца за отвличането и ще бъде в комбина със Серкан. Чак толкова далече да отиде,  че да рискува живота на внучката си малко ми идва в повече
Аз друго си представям.
Че тя като разбере, че принца е пълен психо и като разбере тя какви ги е вършила и къде е щяла да прати Еда , ще получи инфаркт и край , няма да може повече да говори и съответно да се меси. И само ще стои и ще реве.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 08:59 от Butterfly:3

# 263
Аз се надявам да не са ни показали отново края на епизода.. така като не знаехме как свършва ми харесваше повече. Имаше го момента на изненадата.
Ама то няма гаранция, че с евентуалното похищение или приспиване на Еда ще приключи епизода. И миналата седмица мислехме, че кекс сцената ще е финал, а то какво се оказа... предложение за брак. Обаче така като гледам Серко ще й направи подходящо предложение на нашата феичка, ще е пее и свири сякаш и тя ще е на седмото небе от щастие и любов. 💓

# 264
Добро утро Hug
Ново от сторито на Бамби Heart Eyes

# 265
Ново:

Въпросът е защо Енгин изглежда по този начин ....? Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 266
Здравейте!

Гледам има фраг, романтичен с елемент на драма. Дали наистина няма да има отвличане и Серкан да се прояви като спасител, а бабането най после  да падне на трибуквието си.
А Ханде все разголена, на това момиче не му ли е студено...
В Гедже има статия / не мога да дам линк през телефона/ относно онази снимка , където са се притиснали силно Керем и Ханде. Според експерти по езика на тялото, това че Керем е опрял буза в момата говори за силна любов, привъразност. Ако е така, тези двамата няма да издържат да  отричат още дълго. Ако пък  е ПР да задържат интереса към сериала, говори за лош вкус на агенциите им.

# 267
Те още ли снимат 27 ми епизод или са почнали 28? В смисъл - новите кадри от вчера и днес, които снимат от хотела в Sapanca дали са от 27 епизод или от 28ми?

Много ми е кофти като си помисля, колко неблагодарна е Балджа - започна работа в Арт Лайф благодарение на Еда, но откакто е почнала върти интриги, за да нарани Еда. Weary Еда и даде работа, а Балджа иска да й отмъкне мъжа, при условие, че е очевидно, че Еда и Серкан се обичат Sob

# 268
  • Пришълец
Балджа открито се излага, дори Серкан усеща интереса ѝ, но се прави на разсеян Joy

Славена Grinning
Абе може ашк да няма, всичко да е в нашите глави, но и не искам да си представя, че всичко това е PR ход. Smirk Много непринудени изглеждат и Керем, и Ханде. Приятно им е в компанията на другия.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 10:37 от Маргарита Н.

# 269
Май още 27 еп. снимат. Вчера част от снимките са били в дома на Серкан и по дрехите на Неслихан (от сета и фрага) предполагам е 27 еп.

Пейнтболът и той трябва да е в 27 еп.... и остава принцът да отвлече Еда от хотела в Sapanca, където сега са снимките и всички са там Wink

Те още ли снимат 27 ми епизод или са почнали 28? В смисъл - новите кадри от вчера и днес, които снимат от хотела в Sapanca дали са от 27 епизод или от 28ми?

Общи условия

Активация на акаунт