Отговори
# 120
Прочетох, че го засякри в някакъв мол, казал само, че снимали наблизо, той бил в почивка и се връщал на сета. Не пожелал да отговори на повече въпроси.
P. S. Много е хубав и спретнат 😜

И според мен изглежда чудесно , но по "бабешката" жилетка (той така я нарече в един лайф хаха) и прическата и на мен ми заприлича повече на Серкан, отколкото на Керем. Joy

# 121
Добре сме стартирали снощи в Испания Wink

# 122
Добър ден, момичета! 🌺

Още не са излезли официално резултатите кой какво е гледал снощи в Испания, но каналът Телесинко ще излъчва сериала в прайтайма 4 поредни дни. Това да посвети 4 поредни дни на един и същи сериал в прайтайм не се е случвало от години. Конкуренцията им също излъчва по това време Жена и Дъщеря ми. Не съм ги гледала тези и не знам как са на турски или на български.
Тук ви оставям едно видео на една испанка, която прави кратък преразказ на всеки епизод от началото на сериала в канала си. 😜Тук прави обзор на 26 епизод. На мен ми е много забавна! Вижда се че лудостта по филма е световна и от нея страдат предимно жени! 😂

# 123
Прочетох, че го засякри в някакъв мол, казал само, че снимали наблизо, той бил в почивка и се връщал на сета. Не пожелал да отговори на повече въпроси.

И според мен изглежда чудесно , но по "бабешката" жилетка (той така я нарече в един лайф хаха) и прическата и на мен ми заприлича повече на Серкан, отколкото на Керем. Joy
Може да е купувал шал 😜. И да е заръчал магазина да го достави директно на адрес 😀

# 124
# 125
Анил, Сарп и Мелиса са в хотел Uludağ Kervansaray в Бурса

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 12:18 от sani1212

# 126
Да ви развеселя:

Аз някъде четох фенски сценарий - принцът отвлича Еда, взема и документите и тя не може да докаже, че е Еда. В неговият свят тя е бившата му жена, с която пак се е събрал Joy

Еда не може да се върне в Турция, но може да пътува навсякъде другаде с принца или да живее навсякъде другаде където поиска. Scream

След година-две раздяла, по време на международна конференция среща Енгин и той се свързва с Джерен и Фифи и й помагат да се завърне като Еда, възстановявайки самоличността й. Wink

Еда щяла да се върне тъкмо за сватбата на Серкан и Балджа ScreamSweat Smile

# 127
  • Бургас

Може да е купувал шал 😜. И да е заръчал магазина да го достави директно на адрес 😀

Здравейте!
От това, което съм чела за Керем, от сериалите, които съм гледала, мисля, че това е стил, близък до него самия.

Спретнатичък, чистичък и много чаровничък......
Освен в залата, де.
Там е изпотеничък, полуголичък и много сексичък... Simple Smile

Да ви върви по толкова вода, колкото се изсипа тези дни! /а потопи да потопят само проблемите, напрежението и лошавините/

# 128
# 129
Мадами, първо - Честит празник на тези от вас, които празнуват. Ако имаме такива де 😊

Второ - Кукличке, да ги нямаме такива 😆 Ако не Еда, то ние ще отидем преди нея, за да развалим цялата ситуация с Балджа-та 😆

Трето - Снощи се сетих нещо. Пълна глупост, но да ви го кажа. Нещо се бях замислила за Ханде, Керем, Еда и Серкан.
Ханде в живота е някак обрана от към емоции, човек на изкуството. По-сдържана в много отношения. Такъв е и Серкан бей. Виждам някаква прилила между Ханде и Серкан.
Докато Керем, той е по-щур и див като човек. Каквато е и Еда в нашия сериал 😏
И от тези ми "математически" доклади, проучвания и уравнения, стигнах до заключението, че нашите са кръстосани от науката, не само от съдбата.
Ханде - Серкан
Еда - Керем.
Колкото и да въртим, да сучем и усукваме, то тези двамата са каро уравнение, което вече е решено, а резултатът е следния:
(Ханде + Серкан) х (Еда + Керем) = В. Н. Л.

Пс: Това одеалце, с което са се наметнали, дали няма да го пуснат за продан, за една прЕателка питам 😆

# 130
  • Кърджали
  Nalbantova, на мен ли искаш да го подарил? 😉
Трогната съм 🙃😇

# 131
Алекс , тъкмо и аз се нареждах за одеалцето 😂😂

# 132
От Ханде

Ново видео с Керем на снимачната площадка.
https://twitter.com/i/status/1348958175815491586

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 13:44 от sani1212

# 133
  • Кърджали
Есенна магия, ще се разберем някак.
Момичета, малко офтопик, ама... Искам тези дни да ми стискат палци. Кандидатствах за работа (то отдавна ми писна да тоя вкъши, ама това е друга тема), шансът да се получи е малко малък, ама стиснете едни палци. Че си мк е и по специалността (екология) и ако стане ще съм предоволна.

# 134
  • Плевен / София
Да ви развеселя:

Аз някъде четох фенски сценарий - принцът отвлича Еда, взема и документите и тя не може да докаже, че е Еда. В неговият свят тя е бившата му жена, с която пак се е събрал Joy

Еда не може да се върне в Турция, но може да пътува навсякъде другаде с принца или да живее навсякъде другаде където поиска. Scream

След година-две раздяла, по време на международна конференция среща Енгин и той се свързва с Джерен и Фифи и й помагат да се завърне като Еда, възстановявайки самоличността й. Wink

Еда щяла да се върне тъкмо за сватбата на Серкан и Балджа ScreamSweat Smile
Е това вече е върха на сладоледа. Не знам дали бих имала търпение да догледам такъв сценарии.

Общи условия

Активация на акаунт