Отговори
# 435
Ново от “Aynen Aynen” :

Въпрос: Това фотошоп ли е или е истинско:

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 17:34 от mi_si

# 436
  • Пришълец

# 437
Вече знаем кой е фотографът : Stuck Out Tongue Winking Eye

Алекс, Али ще може ли да преведете Wink

# 438
  • Кърджали
Ново:
[
Въпрос: Това фотошоп ли е или е истинско:

Истинско е, да.
"който е снимал тези снимки е бил невероятен, бил се е справил превъзходно. Имал поглед😜😜😜😜 Тъй вика нашия.

# 439
Алекс, супер си Hug

# 440
Явно и Ханде е правила снимки на Керем, може и селфита да са си правили, ама не ги споделят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
  • София
А Хандемий какво е отговорила? Може ли пак превод. Simple Smile Благодаря предварително. Heart

# 442
А Хандемий какво е отговорила? Може ли пак превод. Simple Smile Благодаря предварително. Heart

Аз мисля, че го предизвиква и той да качи снимки, да сравнят кой е по добър фотограф, ама може да съм тотално в грешка с превода с гугъл Smile

# 443
А тези снимки от стар сериал ли са, че не мога да разпозная и се хвърлих в тревога. Не различавам и полегналата русокоска, освен че не е Еда.

# 444
Тя му е отговорила да качи и той снимката, че да видят кой е по-добър фотограф. Явно и тя го е снимала Grinning А дали са се разхождали така двамата само приятелски да гледат красоти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
  • София
Дари, това е този интернет сериал с Нилпери, който снимат. Нови са. Видях промо за 5-ти сезон. Явно снимките са от него. Simple Smile

Ето линк > https://instagram.com/aynenaynen.official?igshid=ujjpunqnclhi

# 446
А тези снимки от стар сериал ли са, че не мога да разпозная и се хвърлих в тревога. Не различавам и полегналата русокоска, освен че не е Еда.
Не тези са от сериала с Нилпери и това е тя

# 447
  • София
Аз чакам Дъ Бурсин да си качи също снимка тогава... да не скромничи! Че и без това качва снимки веднъж на високосна година. 😅 Добре де, напоследък малко по-често, ама...

# 448
  • Кърджали
Ще качи...на следващата високосна...
Беше казвал в едно интервю че след като е работил в агенция някаква в Америка, която освен реклама се е занимавала и с поддръжка на профили с рекламна цел или на известни личности К от тогава е намрази социалните мрежи.
Дано покрай Ханде вземе че стане по-активен.

# 449
Имам чувството, че чака Ханде да го побутне с качването на снимки. Да му каже едва или не качи. Както беше и със списанието и нещо от рода... "окей и аз трябва да споделя някой кадър."  Хайде Керем знаем, че без Бамби не можеш (или поне на мен така ми се иска).  Trollface

Общи условия

Активация на акаунт