Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 911
  • 912
  •   1
Отговори
# 525
И аз имам смътен спомен от наблюдение на лекарите докато съм под упойка. Много ясно и аз видях тунел от светлина но само започнах влизането, по скоро засмукването, после се събудих.
Нямам особени случки след това.
Скоро при операция на ММ и той ми разказа нещо подобно, а пък той е такъв Тома Неверни.
Та явно много често се случва това явление.

# 526
Изведнъж над мен се появи кълбо енергия, светлина, с размер като футболна топка. Трептеше, въртеше се, обикаляше си над мен. Не успях да мръдна, нито да кажа нещо. Внезапно светлината се завъртя много бързо и влезе в корема ми.... да описвам ли какъв шок изживях! Освестих се, светнах всички лампи... На другия ден отидох на лекар, всичко с бебето беше наред. Пак казвам, бях будна, не беше сън, съвсем реално всичко.

Намерих едната от историите -
https://bg-mam.ma/p/355123/11513378

# 527
  • София
Здравейте.
Няколко дни вече не съм спала, защото ми се налага да работя и през нощта, и явно вече започна да дава резултат. 🥴
Излизаме с майка и вече на двора броя котките и виждам, че една я няма. И започвам да я викам по име и тя, с бясна скорост, вирнала опашка, ми се появи от задния двор и се шмугна в малините.
В почти същият момент, отпред, през вратата, със същата скорост, влетява същата котка, и майка, а ето я. И аз й казвам, няма начин, не е тя, нали току-що влетя от оттатък.
И майка сочи съседният малинк-ето я, не я ли виждаш. Нашата, седи и ни гледа.
Останах с впечатлението, че когато крещях Ето я, ето я, когато аз видях котката да се появява, майка дори не реагира на виковете ми, не се обърна, не се заслуша дори. Сякаш не беше там.

Подобно нещо се е случило на баба, когато е била млада невеста. Наложило се е първите няколко дни след сватбата с дядо да делят една стая с неговите родители, докато те си приспособят мазето за живеене и да оставят спалнята за младоженците. Баба не е спала добре от притеснение и всяка сутрин се е будела много рано. Наблюдавала е тихомълком една и съща сцена - свекървата ставала в ранни зори, обувала си налъмите, обличала елечето, палела кандилцето, отваряла скърцащата врата и излизала на двора да се мие, да донесе дърва за печката и т.н. На третата или четвъртата сутрин баба пак гледала как жената става и се приготвя, отваря скърцащата врата и потропвайки с налъмите, излиза навън за дърва. Изведнъж решила да стане да ѝ помогне, да не кажат, че булката се успива и е мързелива. Скокнала бързо и в следващия момент с ужас и почуда видяла, че свекървата си спи сладко в леглото.

# 528
Какъв и извода - трябва да се спи...  Grinning

# 529
  • Бургас
Какъв и извода - трябва да се спи...  Grinning
Ооо,няма спор...
Мозъкът откача без сън.

# 530
  • София
Така е, но тя е убедена, че не е сънувала, а най-странното е, че кандилцето е било запалено.

# 531
Така е, но тя е убедена, че не е сънувала, а най-странното е, че кандилцето е било запалено.
Може наистина жената да е станала да си свърши работата, просто невесатата е била полусънена - хванала е момента, в който бабата си върши работата, заспала е, като е продължила да вижда в съня си същата сцена, макар и да изглежда реално /всички знаем, че в съня времето е относително/, станала и видяла, че бабата е легнала. Не ви ли се  еслучвало да сте хем будни, хем да спите, много е натоварващо. Наглеждала съм бебе, и с цел да не заспя напълно и да не пропусна нещо, ей така уж спя, но съм нащрек.

# 532
  • София
Не знам, свекървата никога не се е връщала в леглото след това, а е започвала да пали печка и да си върши други работи. След години баба ходеше нощни смени и пак не си е доспивала, но не е преживявала отново подобно нещо. Като цяло в тази къща са ставали и други необясними странности.
А на мен ми се е случвало да объркам сън и реалност, даже беше съвсем скоро. Детето отиде да си спи в стаята, а аз полегнах да дремна на дивана. По едно време го чух, че отваря вратата на хола и извика котката, а тя дори изтича в коридора. Веднага станах да проверя, но малкият си спеше. Това стана за секунди и се усетих, че съм сънувала.

# 533
  • ...живея на последния етаж...
Здравейте! Включвам се за пръв път в темата, макар че чета отдавна. Стана ми интересно за усещането по време на пълна упойка. Спомените са ми от преди много години, бях 15-16 годишна, операциите дълги , около 5 часа.Помня, че все едно се движа легнала върху нещо по тъмен коридор и над главата ми преминават светещи лампи. Винаги съм си мислила, че са луминисцентни лампи, от ония с дългите тръби, докато не гледах един филм по NG, където обясняваха това състояние , и че е съпроводено с бръмчене и вибрации. И се сетих....Много странно усещане в главата, едновременно бръмчи и вибрира. И звук, който не мога да сравня с никой друг. Някой от вас бил ли е в такова състояние? Защото мъжът ми и едното дете ме обявиха за луда Smile

# 534
  • Sofia
Преди 30год имах две пълни упойки за една седмица.При “връщането” чувах странни гласове и шум,като от тръба все едно и виждах като в кръговрат,главата тежи,движенията забавени и некоординирани...
Преди 6год след почти 2ч упойка се събудих бодра като след дълъг сън.
Според мен е от качеството и дозировката на упойките 🤔

# 535
Усещането е никакво . Нямам спомени извъобще . Заспиваш и се събуждаш и толкоз.

# 536
  • София
Над 10 пъти съм била под пълна упойка в живота си. Никакви такива неща не съм изживявала, освен едно хубаво и дълбоко наспиване.

# 537
Явно е различно при всеки. Един път са ми правили пълна упойка. Бяхме 5 или 6 жени в една стая за едно и също - кюретаж. Още си спомням как хубаво се унесох и заспах. След като ме събудиха, веднага се съвзех, след  няколко минути седях в леглото и играех игра на телефона, след като се бях обадила, че съм свършила. Една от другите жени се съвзе също толкова бързо. Имаше две жени, които не можеха да се събудят повече от час. Абсолютно нищо не помнех от момента, когато съм била упоена.

# 538
  • Далечният изток
Два пъти съм била под пълна упойка. Първият път бях на 18 г. Никакви спомени, съвсем нормално се събудих.
Вторият път, 24-годишна. Спомените ми са за тунел, светеха различни по цвят светлини. Усещането беше като във влакче на ужасите, някакво скоростно движение, все едно ме засмукваше. Беше страшно определено. След като се събудих, санитарка стоеше до леглото ми и помня, че ми каза - Момиче, какво преживяхме с теб, акъла ни изкара.
Интересното е, че този тунел съм го сънувала като малка. Много малка бях, около 4-5 годишна. Събуждах се през нощта от страх и бягах в леглото на нашите.

# 539
  • ...живея на последния етаж...
Скоро пресмятах, че имам 11 пълни упойки. Последната беше тази пролет. Точно си беше заспах и се наспах. Само два пъти ги помня тези светлини, още по соца беше. Няма спор, че упойкие са съвсем различни напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт