Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 873
  • 912
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Именно - слага ги някъде за да не се изгубят. Цената започва от 200-300лв на зъб.

# 631
  • Далечният изток
Най-малоумното обяснение е магия. Сигурна съм, че има рационално тълкувание случката.

# 632
Имате ли странни случки с домашните си любимци?
Тази нощ котаракът ми доста ме уплаши. Към три часа се събудих и го видях как седи на ъгъла на леглото  и гледа нещо. Направо не откъсва поглед от нещо. Вратата на стаята ми беше отворена. Станах и погледнах в коридора, нямаше нищо, но той продължи да гледа. Даже направи поза за атака..Не гледаше долу, към пода..а някъде на метър над пода. Уплаши ме много..и не за първи път.
Преди време пак зяпаше така към коридора, беше към девет вечертра. Даже проследи нещо с поглед. Най - страшното беше, когато паркета в стаята пропука, сякаш влезна нещо от коридора🙄🥴🤣Ще ми бъде интересно да споделите, дали и вашите любимци ви вкарват в такива филми. Мислите ли че усещат и виждат неща, които ние не можем??!

# 633
Имате ли странни случки с домашните си любимци?
Тази нощ котаракът ми доста ме уплаши. Към три часа се събудих и го видях как седи на ъгъла на леглото  и гледа нещо. Направо не откъсва поглед от нещо. Вратата на стаята ми беше отворена. Станах и погледнах в коридора, нямаше нищо, но той продължи да гледа. Даже направи поза за атака..Не гледаше долу, към пода..а някъде на метър над пода. Уплаши ме много..и не за първи път.
Преди време пак зяпаше така към коридора, беше към девет вечертра. Даже проследи нещо с поглед. Най - страшното беше, когато паркета в стаята пропука, сякаш влезна нещо от коридора🙄🥴🤣Ще ми бъде интересно да споделите, дали и вашите любимци ви вкарват в такива филми. Мислите ли че усещат и виждат неща, които ние не можем??!
Може да е гледал някоя малка буболечка или нощна пеперуда.
Но като цяло не се тревожи. Има доста информация за връзката между котката и невидимия свят. Котките не са страхливи. За твоето коте ти си "неговият човек" и винаги ще те пази! 😉🙂

# 634
И кучетата правят така, взират се в нищото и следят. Много време ми отне да свикна, че имат силно зрение и виждат повече от нас- вероятно дребно насекомо, което не виждаме.

# 635
Миналата година и аз така се бях шашнала с трите ми котки. След полунощ легнала съм аз да спя и забелязвам  как и трите застават мирно и се вторачват в една и съща посока. Като хипнотизирани бяха. Започнах да се филмирам какви сили са се нанесли в стаята ми, още повече, че майка ми беше починала наскоро. Ами.... буболечка се оказа.

# 636
лелка, а какво е вашето обяснение за зъбите? Как са попаднали там и на кого са? Нали не мислите, че са от починал човек, с цел магия на майка ви?
Имам такъв зъб, с месеци стоеше увит в хартийка у дома, също в чекмеджето в кухнята, направих отдавна нов, но старата коронка още стои.

# 637
Махнете тези зъби. Всичко странно и непознато се хвърля. Бяха ми подарили цвете за отглеждане - откакто го имах все нещо ставаше - чупят се чинии, спъвах се, брат ми се разболя. Решихме да го хвърлим и всичко се оправи.

# 638
Най-много мразя, когато някой ми натресе някое цвете в саксия. Нито харесвам къща пълна със саксии, нито мога да се грижа за тях. В крайна сметка мъча растението, докато го уморя.

# 639
  • Там където
Пони, мислех, че само аз моря китките Simple Smile Принципно никога не се знае коя вещ каква енергия носи, дори да ви е подарена от рицаря на бял кон! Ако нещо не ви радва, не ви се носи и не ви харесва (и енергийно, не само визуално) нека отиде в коша!
На котките не им се чудете- и аз все си мисля, че когато котката ми се кокори и  вторачва с часове по нощите е някой невидим гост, но обикновено е буболечка, паяк или сянка. Те имат 10 000 пъти по-силно зрение и слух, така че това което за нас е лек полъх на вятъра за тях е ураган Simple Smile

# 640
Здравейте, странни неща не ми се случват по принцип. Но и аз имам 1 случай, беше преди повече от 10 години… Та живеех си аз сама в друга страна, беше лято и си бях вкъщи. Беше около обед, чух звънеца, гледам през шпионката на вратата, а там стои моята братовчедка, която тогава беше на около 8-9 г. Отварям никой! Братовчедка ми си беше тук в България и никога не е била в страната, където се случи това с мен. Алкохол или други вещества не приемам 😀

# 641
Може да е било момиче, което прилича на братовчедката? Или толкова много да си мислила за нея, че ти се е привидяло? Случвало ми се е много да мисля за някой, че с периферното зрение ми се при вижда, че е до мен, нещо като присъствие...

# 642
Може да е било момиче, което прилича на братовчедката? Или толкова много да си мислила за нея, че ти се е привидяло? Случвало ми се е много да мисля за някой, че с периферното зрение ми се при вижда, че е до мен, нещо като присъствие...
за братовчедка ми не си мислих, стоеше и се усмихване пред вратата, отворих веднага, нямаше никой

# 643
Не помня, разказах ли ви за моя сън: отивам на работа и целият плац, който си е големичък, наредени с мси, покрити с бели покривки, бели чинии, някои бяха вече пълни, колеги бяха се настанили по масите, други тепърва се настанява ха, чакаха и шефката да се присъедини. Бяха отрупани богато с храна, която, както казах, още не беше напълно разскпана по чиниите. И аз, както винаги закъсняла, бързам да не ме види  икой, се шмугвам през входната врата и там, до стълбището моята приятелка, вече седнала, ме канид а се присъединя към тях. Аз й казвам, не, бързам, че съм закъсняла, да не ме види шефката. И се шмугнах вътре.
И се събудих и си казвам някой ще умре от високите постове на администрацията. Даже мислех, че ще е шефката, защото си личеше, че сме се наредили по голям повод. След три седмици разбирам, че са приели главния ни счетоводител в интензивното с Ковид. Почина малко след като го сложиха на командно дишане. Бог да го прости.
Моята приятелка точно по това време си откри бучка, която се оказа при преглед, че няма такава, а  мен ме тресна климакса, на 45, и започнах да получавам такива сърдечни пристъпи, че мислех, че умирам. Започнах да пия магнезий и селен и всичко се оправи.

Преди няколко дни почина актьорът Ангел Генов, синът на Антоний Генов.
Преди седмици, или месец, си мислех за Антоний Генов, който ми беше много любим актьор, и как си отиде на 56 години, и ми минава през ума дали и синът му няма да си отиде и той така без време. Не беше просто мисъл, а сякаш го знаех, нещо като спомен от бъдещето.

# 644
Забелязала съм, че сънищата ми в следобедните часове са почти винаги по-тягостни като усещане, даже и да не са точно кошмари. И по-трудно и продължително се разсънвам от тях, киселея почти час. Може и да има обяснение с физиологията.

Иначе напоследък все "пандемични" сюжети и антиутопии сънувам, но аз съм си впечатлителна от дете и всичко преживяно го "преработвам" още и още насън. Неотдавна сънувах как хора бягат панически по улиците и нещо ги убива от небето. А днес - как пътувам с група хора из Европа, но по особени правила, хората се движеха странно и трябваше да крием, че сме там, където сме, да не се публикуват снимки никъде.

За котките съм убедена, че виждат или усещат другите измерения. Примерно - играе си някоя с мен, извърне се рязко и се загледа, сякаш я викат, а няма друг човек и хукнат да се търкалят някъде в тази посока.

Особени, съдбовни срещи съм имала много. Когато съм на "кръстопът" и не знам какво решение да взема, винаги се моля за Знак. Е, невинаги ми е харесвал отговорът на въпроса ми, разбира се.

С някои хора все ни върви, каквото правим заедно. С други - все провал.

Много хора са ми правили мръсни номера през годините. Не си отмъщавам, но след години разбирам, че много жестоко им се е върнало.

Общи условия

Активация на акаунт