Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 939
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Последния доктор при прегледа каза, че заради тлъстините в коремната област не може да види дали има фоликули или дали е имало ову, но според него няма(гледа ме и с вагинален ехограф)
Open MouthOpen MouthOpen Mouth
Сега не съм лекар да преценя, ама супер странно ми звучи ....
И аз съм да провериш за Инсулинова резистентност първо и после да правиш диети.

Хариом, и аз да кажа че на вчерашното нищо не видях, а тук виждам някаква сянка Simple Smile

# 226
Може би утре да пусна едно ЧХГ,да видя дали не е нещо биохимична..

# 227
Хариом ,и вчера видях и днес виждам супер бледа чертичка ! Може би О е била по-късно . Според мен има повод за радост , пусни или кръвен , или изчакай 2-3 дни и повтори теста . Силно стиснати палчета! 🤞

# 228
Hariom1 този път и аз виждам втора чертичка! Много стиснати палци и чакаме ЧХГ! 🤗🙏🍀

# 229
Ами чудя се утре сутрин,ще пусна дали ще излезне до вечерта, мерих БТ и от 4 дни ми е 36.94 преди това бе 36.85

# 230
Хариом, аз виждам втора черта?
Успешни лапароскопии на Кактус и Виолет.
Believe, дано продължиш успешно до инсе. Уинтър, нов цикъл с песен!
Раули, успех в новата работа!
Арвен, отдавна съм те чела, добре дошла отново.
Добре дошли на новите при нас Simple Smile На Йо - успешна инсеминация. Дарлинг, може би и един пролактин е полезно да се пусне. Защото се случва ако има проблеми там да пречи на овулацията. Това, разбира се, след някой друг месец, първо бих казала хормони и фоликуметрия.
На Дриймър положителния тест се пече в момента Wink

# 231
Манди,не знам мама въщо каза аз вчера виждах а днес не 😂,ще пусна кръвен дано не е БХ,някой знае ли Тикълс, дали е добре,в другата тема, понеже ги чета беше писала че нещо е притеснена има някакъв проблем , ако чете да дресне един ред,утре ще се разбере всичко ако е 7-8-10 ЧХГ е била БХ..

# 232
А защо мислиш, че О е била на 6-ти?
Пропуснах Драконче, драсни някой ред!

# 233
Ами, защото миналия месец ми беше на 23-24 ден и 6ти се пада 24тия затова,иначе  не съм я засичала с ленти,с нищо,бях решила от този месец с термометър за БТ

# 234
Благодаря Ви момичета првкрасни,купих си някакъв тест ,,Twip" за жени с нередовна менструация,та утре ще го направя ако не ми дойде 🙏🍀♥️

Да не си случайно от Бургас 😁
Аз работя в аптека и вчера продадох един такъв тест, и казах да го направи на следващата сутрин. Като естествено пожеланията бяха да е положителен! ☺️

# 235
Не от София съм,знаеш ли дали дават изпарителни??

# 236
Hariom и аз виждам чертичка.Има лаборатории и днес които раборят.Едно чхг ще реши казуса. Но аз имам добро предчувствие. Още вчера имах😘.Айде стискам ти палци.

# 237
Не от София съм,знаеш ли дали дават изпарителни??
Точно този не би трябвало. Водят се високо качество. Аз виждам втора чертичка 🥰 Можеш на направиш и с писалка на Шуър или Клиърблу, тези трите за мен са най-достоверни.
Стискам ти палци за високо ЧХГ.

ПП Много благодаря на всички за стиснатите палчета 😍 Голяма подкрепа сте ми!

# 238
Стискам ти палци Hariom и аз съм с добро предчувствие. Вчера се съмнявах дали виждам или не виждам нещо, но днес съм сигурна че виждам бледа втора черта!
Аз продължавам да чакам след онова бледорозово зацапване още нищо няма...

# 239
Hariom, и от мен стиснати палци! Виждам и аз днес бледа втора черта, пуснах снимката през негатив, и там се вижда Grinning Не знам каква е чувствителността на теста, но при ПКЯ и недоказана на точен ден О може и да е рано да се насища. Подкрепям момичетата за кръвен плюс прогестерон, да не забравяме, че уринарните вървят два-три дена след ЧХГ в кръвта, може да е над 25 и да показва едва едва втора черта.
Anetoo, очаквам от теб следващия плюс тест Flowers Four Leaf Clover Дриймър, и теб чакам Heart
Believe, надявам се да понасяш добре леката стимулация Hug Възможни са всякакви неразположения, но при много силно главоболие проверявай как е кръвното.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт