Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 934
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Alison ,нямам представа това ли е най-ниската чувствителност 25 mLU пише

# 211
Мислех, че е 10. Значи може да имаш шанс още сега 🍀 Докато няма цикъл -  има шанс, на това разчитай 😁

# 212
Аз мисля, че виждам  бледа втора чертичка. Искренно ти пожелавам да се насити!

# 213
Danita 14,Believe & Violetche, много ви благодаря за полезното инфо ☺️
Believe, дано стимулацията да ти е на късмет, казват че има по-голям шанс от инсе на естествен цикъл. Аз заради задържан фоликул направих втора на естествен цикъл и си чакам 🙏🙏🙏 Violetche & Kaktus стиснати палци за успешни и безпроблемни процедури.
Winter, чакаме добри новини след прегледа тогава 😏 Само дето го мисли толкова това хапче...
Raulista,  успешна нова работа🍀🍀🍀
Hariom, чакаме утре да избиеш рибата с едни хубави две черти! 🍀🙏🍀Както казват другите момичетата, няма цикъл, има надежда и то голяма.
 Добре дошли на новите, не се задържайте повече от месец, два 😏
 Пълнолуние как си, нещо ми се губиш?

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:15 от *Make*a*wish*

# 214
Благодаря Ви момичета првкрасни,купих си някакъв тест ,,Twip" за жени с нередовна менструация,та утре ще го направя ако не ми дойде 🙏🍀♥️

# 215
Здравейте, последна редовна менструация на 09.01 и този месец правя тестове за овулация. Започнах от 13-ти ден, вече имам направени 4 теста, отрицателни. Въпросът ми е нормално ли е тестовата линия с минаването на дните да не се насища, а да изсветлява? Благодаря!

# 216
  • Варна
Hariom и аз видях лека бледа черта на теста ти , хайде успех , да ни зарадваш утре. Имам добро усещане 🙏💞

# 217
Здравейте, последна редовна менструация на 09.01 и този месец правя тестове за овулация. Започнах от 13-ти ден, вече имам направени 4 теста, отрицателни. Въпросът ми е нормално ли е тестовата линия с минаването на дните да не се насища, а да изсветлява? Благодаря!
Ако е минала овулацията, е нормално. Зависи колко дни ти е цикълът и колко- лутеалната фаза.

# 218
*Make*a*wish много бладоря, дай Боже да мине всичко успешно и да видя най-после така дългочаканите две чертички! 🙏 Иначе въпреки ниската доза имам странични ефекти най-силно е главоболието след това леко гадне Sad. Някоя имала ли е стимулация с такива инжекции? Ако може да сподели може и на лични.
Hariom1 чакаме те утре с 2 чертички! 🙏
Winter11 🤗 чакаме добри новини!
Раули честита нова работа да ти бъде на късмет и в най-скоро време да покажеш двете чертички!
🍀Успех на всички ни! ❤️

# 219
Здравейте момичета
Да се похваля с две черти 🎉
И по мои сметки 5 г.с.
След седмица ще посетя лекар, дано вс е ок и да се чуе пулс 🙏 Успех на всички ни

# 220
Здравейте, не съм писала отдавна, но декември обиколих трима АГ в града, където живея и останах много разочарована, общото мнение е, че заради дългия цикъл, наднорменото тегло и хормоналния дисбаланс няма овулация и шанса да забременея естествено е много малък. Последния доктор при прегледа каза, че заради тлъстините в коремната област не може да види дали има фоликули или дали е имало ову, но според него няма(гледа ме и с вагинален ехограф)
.. та така, мина ми отчаянието и от месец вече сериозно съм се заела да се вкарвам в релси. Засега ще се фокусирам върху това и като постигна едни приемливи килограми ще посетя репро в София. Сякаш като вляза във вратата и докторите намират причина в килограмите и спират да се занимават...
Пожелавам ви успех на всички чакащи, нека месеца на любовта създаде много плодове 🍒🍒

# 221
Здравейте, не съм писала отдавна, но декември обиколих трима АГ в града, където живея и останах много разочарована, общото мнение е, че заради дългия цикъл, наднорменото тегло и хормоналния дисбаланс няма овулация и шанса да забременея естествено е много малък. Последния доктор при прегледа каза, че заради тлъстините в коремната област не може да види дали има фоликули или дали е имало ову, но според него няма(гледа ме и с вагинален ехограф)
.. та така, мина ми отчаянието и от месец вече сериозно съм се заела да се вкарвам в релси. Засега ще се фокусирам върху това и като постигна едни приемливи килограми ще посетя репро в София. Сякаш като вляза във вратата и докторите намират причина в килограмите и спират да се занимават...
Пожелавам ви успех на всички чакащи, нека месеца на любовта създаде много плодове 🍒🍒

Успех момиче🍀💗за бърз резултат бих ти препоръчала нисковъглехидратна диета,казвам го от личен опит!

# 222
Можеш да си пуснеш Хома индекс , като за начало, да посетиш ендо, да направиш обременяване с глюкоза и после трикратно изследване на глюкоза и инсулин и да ти изпише метформинов препарат. Аз лично пия метфогама. С ЛУФ миля, че може да се кандидатства по фонд за ин витро.

# 223
Момичвта,искренни благодарности на всички за подкрепата,но няма да е този месец,явно вчера е била сянкаа знам ли... Желая успех на всички а ето го и теста от днес

# 224
  • Варна
Ами, аз виждам черта. На вчерашния също видях. Отивай да пускаш ЧХГ направо утре, заедно с прогестерон.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт