Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 929
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Одри д-р Кацаров излезе с такова предположение за мъжки фактор, заради морфологията, както и че сигурно са високи днк фрагментациите Rolling Eyes

Ирен само морфологията е занижена, да. ТАТ и МАТ са антитела на щитовидната жлеза, имам Хашимото тоест. ТСХ винаги ми е добре, 0,883 последно миналия месец, то за това никой не ми обръща внимания на антителата. Обикновена микробиология сме правили! Аз се чудя направо за фертилити теста Grin
То въпроса с НК клетките е странен, небременна са ми в норми, но тя мисли, че се повишават като забременея.

Виолетче и Кактус стиснати палчета и от мен! Да мине много леко всичко!

# 196
Добро утро мили момичета,честито сърчице на Локо,взимам си от прашеца на Лилоо ♥️ и се надявам скоро да се напълни с + тестчета 🍀🙏
На новите момичета,добре дошли да не се задържат тук повече от месец два!
Скрит текст:
Аз не пиша тези дни, защото  реших да не се вманиачвам да не търся симптоми. Цикълът трябваше да ми дойде на 15ти но както знаете заради ПКЯ варира направих на 14 беше отрицателен... От 3 дни вече гърдите ми се подуха и ме болят зверски, странното обаче ми е че от сутринта от ляво ме боли яйчника и като напрежение имам много силно ме боли,та се чудя според вас да направя ли тест или да изчакам един два дни фали ще ми дойде да не се разочаровам пак? Аз затова и само един тест направих този път реално усетих О на 6ти , но на приложението ми го даде,че е била на 1ви.. просто ме е страх ако случайно е ДАЙ БОЖЕ  Б. Ооасно ли е такава болкаа ...

# 197
Аз бих си направила тест.Но аз не мога да се похваля , че съм от най-търпеливите.
Стискам палци да се похвалиш.
Добро утро мили момичета,честито сърчице на Локо,взимам си от прашеца на Лилоо ♥️ и се надявам скоро да се напълни с + тестчета 🍀🙏
На новите момичета,добре дошли да не се задържат тук повече от месец два!
Скрит текст:
Аз не пиша тези дни, защото  реших да не се вманиачвам да не търся симптоми. Цикълът трябваше да ми дойде на 15ти но както знаете заради ПКЯ варира направих на 14 беше отрицателен... От 3 дни вече гърдите ми се подуха и ме болят зверски, странното обаче ми е че от сутринта от ляво ме боли яйчника и като напрежение имам много силно ме боли,та се чудя според вас да направя ли тест или да изчакам един два дни фали ще ми дойде да не се разочаровам пак? Аз затова и само един тест направих този път реално усетих О на 6ти , но на приложението ми го даде,че е била на 1ви.. просто ме е страх ако случайно е ДАЙ БОЖЕ  Б. Ооасно ли е такава болкаа ...

# 198
Tortelina,направих си преди малко и има въображаема бледа,но със сигурност не е Б защото с тези болки в гърдите ще си ми дойде няма как да е толкова бледа ако на 6-7 е била О та другия път 🙏🙂
Благодаря за подкрепата 🍀
Успех на всички НЕ чакащи ♥️

# 199
Докато няма лелка, надежда винаги има.
Tortelina,направих си преди малко и има въображаема бледа,но със сигурност не е Б защото с тези болки в гърдите ще си ми дойде няма как да е толкова бледа ако на 6-7 е била О та другия път 🙏🙂
Благодаря за подкрепата 🍀
Успех на всички НЕ чакащи ♥️

# 200
Hariom1, снимай теста, ако желаеш да видим, защо мислиш, че си въобразяваш?

И ние оптиваме от много скоро, закъсня ми с над 20 дни, за първи път от години, но явно е било от стрес, днес ми дойде, та продължаваме с опитите.

# 201
Ами въображаема си е абсолютно телефона ми не я вижда дори само въображението ми 😂😂😂😂😂😂😂😂😂,но прикачам, защото ви занимавах с въпросите ми вместо да го направя и да приключа с размислите

# 202
Хариом, аз като че ли виждам лека черта. Не искам да ти давам напразни надежди, но ти стискам много палци. Нека кажат и другите момичета.

# 203
Кари, благодаря за подкрепата,но просто аз не се надявам на такива измислени черти,та ако до понеделник не ми дойде ще си пусна кръвен,което е най-добрия вариант,то проблема е че аз не знам колко ми закъснява заради ПКЯ моят цикъл варира от 35 до 50 дни... Та според календара е 7 ден но със сигурност не е толкова

# 204
И аз като че виждам нещо... Щом си с ПКЯ при теб изчисленията не важат. Може пък този месец по-късно да е била О. 🤗

# 205
Хариом, чакаме и утре тест.

# 206
Hariom, дано да не ти идва, а чертата да става видима.
За всички, които се мъчат да различат бледите черти, препоръчвам приложението на Femometer - както и при овулационните тестове има опция за интелигентно разпознаване на тестовете за Б, и след това снимката да се види в негатив и с голям контраст. Пример:
Скрит текст:
Добре дошла на Дарлинг и ти пожелавам да си от 20%, при които се получава от първите опити!
Раули, успех на новата работа и дано разсейването скоро даде резултат!
Виолетче, Кактус, силно стиснати палци за успешни и безпроблемни лапароскопии!
При мен явно не са се регулирали още добре хормоните, имах всички обичайни симптоми за О, но тестовете си остават силно негативни и БТ ниска, отчетохме се уж, но нямам надежди.
Успех на всички и хубава събота!

# 207
Ами утре, тогава ще повторя със сутрешна, просто ме болят много гърдите и много порастнаха,затова мисля,че ще ми дойде ...
Благодаря на всички аз покрай Тортелина се вдъхнових ма вече бях пила кафе...

# 208
Кафето не се отразява, а и този тест не е ли с най-ниска чувствителност? Аз не видях черта, съжалявам, но съм сигурна, че при теб ще стане много, много скоро 🤗🍀🍀 Надявам се през месеца на виното и любовта да избухнем с много + тестове в темата! Май бяха чел, че миналата година февруари е бил много успешен

# 209
За кръвен тест за бременност няма изисквания за час, без/с кафе или ядене. Поне при вас като пожелаете миже да си платите и да се боднете.

Общи условия

Активация на акаунт